Daha gençsiniz. Sorununuz bana da garip geldi tabi ama bu anne olduğum ve kadın olmayı çok sevdiğim için olabilir. Adet döngüsü, doğurganlık, süslenme, feminen haller, kadınların genel detaycılığı, çocuk büyütmek, ailemizin sosyal hayatını düzenlemek, erkeklere aslında yol göstermek benim oldukça keyif aldığım şeyler. Ama bu da sizin tercihiniz ve hayat görüşünüz. Yargılayamayız, en fazla fikir belirtebiliriz. Tatile giderken doldurduğumuz onca şey arasında bir de ped olması ve bunu da düşünmek bana zor gelmiyor doğrusu. Ha bir çorap, ha diğeri.
Anne olmak istemeyebilirsiniz şu anda, ama tavsiyem yaşınız 30-35 olmadan radikal kararlar almayın. 30 yaşına ramak kaldı oradan biliyorum. Hayatta pek çok önceliğiniz değişiyor. Bakışınız farklılaşıyor. Eskiden çok daha katı baktığınız mevzularda keşkeleriniz artıyor, eskiden esnek olduğunuz konularda çok daha net ve katı olabiliyorsunuz.
Her şeyin bir aşaması var bence. Yaş 24 olmadan evlenmemeli, 30 olmadan da böyle ciddi kararlar verilmemeli. Yaşla gelen bir olgunluk var. Bunları da bir tavsiye olarak okumanızı görebilirsiniz.