- 9 Temmuz 2012
- 347
- 530
- 53
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
feminizm gitgide radikal veganlığa dönüyor. tiksiniyorum. benim kendi düşüncem. feminizm adı altında kadını değil çok tuhaf bir varlığı savunuyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, sorunum o değil.
Bu doğurma'dan tamamen koruyor mu insanı?
Öyle ise, evet yeterli olur.
Peki bir ameliyat şekli mi bu?
Ya da ilacı var mı?
İsteğe bağlı olarak gerçekleştirilebilir mi?
bildiğim kadarıyla geri dönüşü var. ama zordur heralde. gari açılınca bile hamile kalma olasılığı en çok %50'ymiş. Şurada okudum: http://jinekoloji.com/baglanan-tuplerin-acilmasi-sonrasi-hamile-kalinabilir-mi/Evet korur. Ama dönüşü yok diye biliyorum yani bir gün anne olmaya karar verirseniz dönüşü olmuyor. Daha iyi bilen arkadaşlar beni de aydınlatırsa sevinirim. Ameliyat ile oluyor ilaçla değil. Yani bir doğum kontrol yöntemi de değil tamamen bir önlem bu.
Bende bahsettiğiniz gibi bir his yok, hiç olmadı.
Kimse bana şunu yap ya da yapma diyemezken, bedenimin hareketlerimin önüne geçmesi büyük bir sorun benim için.
"Genetik ve içgüdüsel istek" diye genel bir doğuştan gelen duygu, düşünce olamaz.
Kadın doğulmaz, olunur diyordu Simone.
Yolculuğa çıktıgında olumsuzlukları düşünmen sadece kadın olduğun için geçerli degil. Malum erkeklerde çok tacize vs ugruyor ya da yollarda türlü insanlarla karşılaşmada erkeklerde çok değişik şeylerle karşılaşabiliyor. Kişinin engeli bedeninde degil zihninde diyebilirim. Çünkü bi çok gezi aktiviteleri yapan insanlar var ve kadınlardan da gördüm bu beni motive etti. Ama anlıyorum bir yandan kadın olmanın bu ülkede özellikle sınırlamaları çok maalesef ama belki bir Avrupa ülkesinde bunu hic yaşamayacaksın. Diğer fizyolojik ağrı vs bunlar çözülebilir şeyler.
Geri dönüşü olmayan bir yöntem de olabilir. Dediğim gibi sorun değil.bildiğim kadarıyla geri dönüşü var. ama zordur heralde.
Evet, feminizm bedeni tamamıyla kabullenir. Bende insanları olduğu şekliyle seviyorum.bedeninizden başka bir varlık gibi bahsediyorsunuz, feminizm kadının kadınlığından nefret etmesi demek değil ki
cinsiyetle ilgili bir şey olabilir mi
Kaçınma- Yaklaşma çatışması belki de sizinkisi.. Hani feminist düşünceyle ; kadının özgürlüğüne, varlığına, söz hakkına her şeyine bir erkek kadar yer verilmesi gerektiği düşüncesinin baskınlığı öte yandan dayatılan, her koşulda her dönemde ( kadının yok sayıldığı cahiliye dönemindeyken şimdilerde ) acizliği, bir meta/ bir köle gibi görünmesine karşı ister istemez bi başkaldırı hali..
Ne yapılabilir ki; erkekler bi ceketini alıp çıkabiliyorken bizim tek bir cüzdanla çıkabileceğimiz günler hiç olmayacakmış gibi..
Bunu başarılı bir jinekoloğa kadın doğum profesörüne sorsanız size daha çok yardımcı olur burda nasıl bir çözüm arıyorsunuz anlamadım doğrusu.Geri dönüşü olmayan bir yöntem de olabilir. Dediğim gibi sorun değil.
Yeterince büyüğüm. Duygularımında farkındayım.
Bana bir yol lazım.
Bu düşünceleriniz kendi doğanıza isyan etmek değil mi?
Sonuçta kadın doğası böyle..(fiziksel anlamda)
Yani yapabileceğiniz bazı şeyler vardır, siz bilinçli olarak bazı şeylerden şimdi vaz geçebilirsiniz, ama ya ileride vaz geçtiklerinize ihtiyaç duyarsanız..?
Hayır, agresif felan olmuyor. O durumlarıda hiç anlayamadım çünkü hiç ama hiç yaşamadım. Daima, aklım duygularımı kontrol etmiştir. Asla önüne geçmesine izin vermem.Tek dediniz regl olmak mı
Bu insanı ne kadar sıkıntıya sokar
Survivor Adası'nda değilseniz ne olur ki
Koy cüzdanına bir paket tampon al cüzdanı çık
O ağrılar vs de bu durumu büyüttüğünüz için var
Hani deseniz ki adet dönemimde agresifim bu nedenle istemiyorum anlarım da sırf ayda 4 gün azıcık kanıyor diye dert etmek abartı geldi
Bana
Bahar sen feminist değilsin ya da feminizmi çok yanlış anlamışsın.
Bir de arkadaşım neden rahat hareket etmen gerekiyor ceymis bond musun özel operasyona mı gidiyorsun? İki gün belin ağrıyor diye bu kadar vıdı vıdı yapılmaz ki...