• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtuluyorum sonunda

Allah'ım nasıl bi çamurlaşmadır bu.Okudukça içim daraldı.Adam her şeyi deniyor seri şekilde.Utanmadan annenizi bile aramış.Dikkat edin daha başka iftiralarla gelebilir...

Allah yardımcınız olsun,biran önce kurtulursunuz inşaallah yaa...Konuyu okuyunca canı gönülden istedim bunu...

Bekliyorum zaten bana o... dedi resmen.

Korku filmi gibi..
Bir an önce kurtulun.güçlü bir kadinsiniz belli ki diyecek bir şey yok. Yolunuz bahtınız açık olsun.

Korku filmi gibi..
Bir an önce kurtulun.güçlü bir kadinsiniz belli ki diyecek bir şey yok. Yolunuz bahtınız açık olsun.

Tesekkur ederim. Aslinda hep bir korku vardi icimde bosanirsam elalem ne der diye. Ama benim evde yedigim tokati kimse gelip sormuyor ona.

Tebrik ediyorum ve Bundan sonraki hayatınızda yol açıklığı, gönül ferahlığı diliyorum.inşallah herşey daha iyi olur sizin için

Aynen cok haklisiniz. Kadin surekli siddet gormus bir insan zaten. Her zaman ezilmis ama halinden memnun. Oyle gormus ailesinden. Bana diyor ki ,sen bir bardak su bile vermedin bana gonullu ,diyor. Bende emir cumlesi kurma bana dedim. Herseyi emrederek soyluyor. Su getir. Yemek yap da yiyelim. Cerez getir. Hani portakal neden soyulmamis bunu niye boyle getiriyorsun. Anlattikca kizlar rahatliyorum cok sukur diyorum gordum kurtuluyorum insallah. Hep yuvam bozulmasin diye ugrastim sabrettim.
size hizmetçi muamelesi yapmış resmen. Benim ne eşim ne babam, ne de ağbilerim böyle emir cümlesi kullanmadı. Aksine yorgunsan yemek yapma dışarıdan söyleyelim der. Ağbilerim kendileri çok yemek yapmışlıkları vardır. Tabi bizim evde de babam hep sofraya yardım ederdi.kahvaltıları babam hazırlardı. Sonuçta insan evinde ne görüyorsa o. Eşim yemek yapmıyor ama yapmazsam da oturup ekmek peynir yer. Allah böylelerine çattırsın inşallah. Yol yakınken dönmen iyi. Başkaları ne derse desin. Tokatı yiyen sensin. Annene de şaştım. Benim kızıma vursalar gider o adamı liğme liğme yaparım. Annenin dediğine bakma sen.

size hizmetçi muamelesi yapmış resmen. Benim ne eşim ne babam, ne de ağbilerim böyle emir cümlesi kullanmadı. Aksine yorgunsan yemek yapma dışarıdan söyleyelim der. Ağbilerim kendileri çok yemek yapmışlıkları vardır. Tabi bizim evde de babam hep sofraya yardım ederdi.kahvaltıları babam hazırlardı. Sonuçta insan evinde ne görüyorsa o. Eşim yemek yapmıyor ama yapmazsam da oturup ekmek peynir yer. Allah böylelerine çattırsın inşallah. Yol yakınken dönmen iyi. Başkaları ne derse desin. Tokatı yiyen sensin. Annene de şaştım. Benim kızıma vursalar gider o adamı liğme liğme yaparım. Annenin dediğine bakma sen.

Insallah. Keske boyle olmasydi diyorum ama ne yapabilirim ki artik isler bu noktaya gelmis

Selam kizlar, onceki konumdan bilenler bilir. Esimin ailesi her ay bizden para ister. 6 aylik evliyim ama her ay para istediler. Babasi gazinoya gidiyordu cunku. Onun gazino borclari yuzunden bizden para istiyorlar. Esimde para vermek icin surekli benimle kavga etti.
Evde huzurumuz kalmadi yataklarimiz bile ayriydi son iki uc haftadir. Bugun karsima aldim guzelce anlattip bosanmak istedogimi anlasmali bosanmaya ikna etmeye calistim. Bir anda ofkelendi evin arabanin anahtarini birak defol git dedi. Bende neden birakayim araba benim zaten dedim. Sonra iyice cirkinlesti beni tartakladi. Yuzume tokat atti. Seni oldururum diye tehdit etti bogazima sarildi. Elimi kolumu sikti tirmaladi. Bende polisi arayacagim dedim aratmadi disari cikmama izin vermedi. Sonra polisi gizlice aradim. Yakaladi beni bu sefer kendi yuzunu cirmaladi, gidip seni karakola sikayet edecgim bana siddet uyguladin diye dedi. Polisler geldi beni hastaneye goturduler darp raporu aldik. Sonra bu da emniyette beklermis bunu goturduler. Doktor raporunda kendi kendine yapmistir diye yazmis. Cok sukur aklandim uzaklastirma karari verdiler bir ay. Pazartesi de avukat tutup bosanma davasi acacagim insallah. Cok sukur asla korkmayin kizlar siddet asla affedilmez. Simdiye kadar yaptigi cogu seyi affettim yuvam yikilmasin diye mucadele ettim ama siddet asla.
Ya senin parana tamah eden muhtaç olan insanlardan ne hayır gelir ki zaten utanmazlar yeni evli insanların parasına tamah ediyorlar kocan da tam bir ezikmiş öyle aileden böyle oğul işte.
Sevindim senin adına inşallah bundan sonra her şey istediğin gibi olur

Cakala bak sen. Arabayi birak git diyor resmen. Birde soymaya calisiyor seni gide ayak, hirsiz. Kendisine zarar verip iftira atiyor sana... Allahtan korkmayan insandan korkacaksin.
Bosanma kararina cok sevindim.

Ay birde anneni arayip seni kotuluyor ailene. Ses kaydi da aliyor...ruh hastasi bu insan canim...hatta narsist..gizlipiskopat diye sayfa var orayi ac oku. Benimde basimdan ayni seyler gecti. Benide iftiralarla aileme kotulediler. Ses kayitlari vsvs

Cok sukur doktor anlamis kendi kendine zarar verdigini eski esinin. Bunu mahkemeye tasi sende delil topla. Dikkatli ol bundan sonra. Herseyi sana karsi kullanabilir..allahim ne cok piskopat varmis resmen...
Allah kurtarmis. Metanetli ve hazirliki ol. Bu adam dahasinida yapar. Ailene anlat herseyi.

Selam kizlar, onceki konumdan bilenler bilir. Esimin ailesi her ay bizden para ister. 6 aylik evliyim ama her ay para istediler. Babasi gazinoya gidiyordu cunku. Onun gazino borclari yuzunden bizden para istiyorlar. Esimde para vermek icin surekli benimle kavga etti.
Evde huzurumuz kalmadi yataklarimiz bile ayriydi son iki uc haftadir. Bugun karsima aldim guzelce anlattip bosanmak istedogimi anlasmali bosanmaya ikna etmeye calistim. Bir anda ofkelendi evin arabanin anahtarini birak defol git dedi. Bende neden birakayim araba benim zaten dedim. Sonra iyice cirkinlesti beni tartakladi. Yuzume tokat atti. Seni oldururum diye tehdit etti bogazima sarildi. Elimi kolumu sikti tirmaladi. Bende polisi arayacagim dedim aratmadi disari cikmama izin vermedi. Sonra polisi gizlice aradim. Yakaladi beni bu sefer kendi yuzunu cirmaladi, gidip seni karakola sikayet edecgim bana siddet uyguladin diye dedi. Polisler geldi beni hastaneye goturduler darp raporu aldik. Sonra bu da emniyette beklermis bunu goturduler. Doktor raporunda kendi kendine yapmistir diye yazmis. Cok sukur aklandim uzaklastirma karari verdiler bir ay. Pazartesi de avukat tutup bosanma davasi acacagim insallah. Cok sukur asla korkmayin kizlar siddet asla affedilmez. Simdiye kadar yaptigi cogu seyi affettim yuvam yikilmasin diye mucadele ettim ama siddet asla.
Sizi tebrik ederim, doğru kararı verdiniz. Eşiniz olacak adama da pes yani. Araba için çıldırdı! Herşeyi ona bırakıp sessiz sedasız gitseydiniz sorun etmeyecekti. Ne değerli arabası varmış, gözüne girsin! Maldan eşyadan başka bir şey düşünmeyen akıl yoksunu...inşallah kazasız belasız boşanır da kurtulursunuz bir an önce.

Yakaladi beni bu sefer kendi yuzunu cirmaladi, gidip seni karakola sikayet edecgim bana siddet uyguladin diye dedi.
Polisler geldi beni hastaneye goturduler darp raporu aldik. Sonra bu da emniyette beklermis bunu goturduler. Doktor raporunda kendi kendine yapmistir diye yazmis.

Cok sukur aklandim uzaklastirma karari verdiler bir ay. Pazartesi de avukat tutup bosanma davasi acacagim insallah. Cok sukur asla korkmayin kizlar siddet asla affedilmez. Simdiye kadar yaptigi cogu seyi affettim yuvam yikilmasin diye mucadele ettim ama siddet asla.
:D :D
Tam saftirik ya :D çok güzel olmuş oh olmuş.:KK53:

Yolunuz bahtınız açık olsun :KK51:

Kurtuluyorum diyorsunuz ama ben çok üzüldüm boşanacak olmanıza. Eşiniz keşke kıymet bilen birisi olsaydı, keşke çok mutlu olsaydınız, içim sızlıyor boşanma lafını duydukça.
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur, en çok mutlu olacağınız durum ne ise o kaderiniz olsun.

Kurtuluyorum diyorsunuz ama ben çok üzüldüm boşanacak olmanıza. Eşiniz keşke kıymet bilen birisi olsaydı, keşke çok mutlu olsaydınız, içim sızlıyor boşanma lafını duydukça.
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur, en çok mutlu olacağınız durum ne ise o kaderiniz olsun.

Keske benim icinde zor oluyor gercekten daha alti yedi ay oldu ne hayaller ne heveslr kurdum evlilikle ilgili. Olmadi yapamadik biz

Keske benim icinde zor oluyor gercekten daha alti yedi ay oldu ne hayaller ne heveslr kurdum evlilikle ilgili. Olmadi yapamadik biz
Siz böyle deyince yüreğim parçalandı. Yanımda olsanız sizibağrıma basar, iyice bir ağlardım. Hayaller hevesler... Bizim boynumuzu büken de bu değil mi zaten. Yüce Mevla'm kalbinizdeki tüm acıları alsın yerine kalbinize sığmayıp taşacak kadar sevinçler doldursun.

Allah yardimcin olsun valla kurtulmana cok sevindim ya. Ama fazla da sagda solda onun kulagina gidicek kotu seyler soyleme canim. Sonrasini az cok tahmin edersin. Ne yapacagi belli olmaz. Hakkini helal et mahkemede güzel konus bitir

Siz böyle deyince yüreğim parçalandı. Yanımda olsanız sizibağrıma basar, iyice bir ağlardım. Hayaller hevesler... Bizim boynumuzu büken de bu değil mi zaten. Yüce Mevla'm kalbinizdeki tüm acıları alsın yerine kalbinize sığmayıp taşacak kadar sevinçler doldursun.

Amin çok teşekkür ederim. Gozlerim doldu yanimda olsaniz nasil aglardim boynunuza sarilip. Cok sagolun iyi ki varsiniz.

Back
X