• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtuluyorum sonunda

Bir senemi doldurmadan boşandım. Yuvamın üzerine nasıl titrerdim görseniz. Büyük yıkım oldu elbet. Boşanma davasını ben açtım ama onun istediği şeydi baştan beri, baskı ile mecbur etti. Hiç istemedi hiç sevmedi beni. Görücü usulü evlendim, sever gibi göründü, ilk ayımızda da aslında hiç evlenmek istemediğini, zorla evlendiğini söyledi. Bir evin tek kızıyım, ne hayallerle ne hevesle evlenmiştim oysa.

İnanamıyorum ya neden kanınıza gitmiş. Adi adam

Ş
Haklisiniz gercekten vicdanim temiz cok sukur. Bir yanim keske boyle olmasaydi diyor. Annem babam bastan beri istemedik biz filan diyorlar. Birde onlar suclayici konusunca daha cok uzuluyorum ben.
Şunu söyleyeyim sana ben en başta çok üzülüyordum daha yeni evliyim,vicdanım rahattı ama çünkü ben tek başıma mücadele etmiştim,taki onun dilekçesi gelene kadar kurduğu oyunları kumpasları öğrenene kadar,içim bir soğudu sorma,o yüzden sende aynı durumdasın adamın gerçek yüzünü görmüşsün ne olduğunu anlamışsın,benimki düşünsene birde sırf dilekçeye delil olsun diye tartıştığımızda beni videoya çekmiş delil olarak sunmuş,seninkide aynı oyuncu,ama allah biliyor diyorum dedim allah biliyor,o yüzden adam sana nasıl birisi olduğunu göstermiş

Haklisiniz gercekten vicdanim temiz cok sukur. Bir yanim keske boyle olmasaydi diyor. Annem babam bastan beri istemedik biz filan diyorlar. Birde onlar suclayici konusunca daha cok uzuluyorum ben.

Hayır suçlayıcı konuşmuyorlar aslında. Kendi içlerini rahatlatıyorlar anne baba olarak. O kendi içlerindeki mekanizma. Eğer sizi evlerine geri almazlarsa o zaman suçlama ve cezalandırma olur. Ama öyle bir tavır sergileyeceklerini sanmam :) Şuan yanımda olsan sana sarılırdım kurtulduğun için. Geçecek bu günler de inan. Hayatta her şey bir ders. Bu iğrenç adama ders olarak bakarsan, hayatın daha anlamlanır ve üzüntü yerine, büyümüşlük hissiyle haz duyarsın.

Hayır suçlayıcı konuşmuyorlar aslında. Kendi içlerini rahatlatıyorlar anne baba olarak. O kendi içlerindeki mekanizma. Eğer sizi evlerine geri almazlarsa o zaman suçlama ve cezalandırma olur. Ama öyle bir tavır sergileyeceklerini sanmam :) Şuan yanımda olsan sana sarılırdım kurtulduğun için. Geçecek bu günler de inan. Hayatta her şey bir ders. Bu iğrenç adama ders olarak bakarsan, hayatın daha anlamlanır ve üzüntü yerine, büyümüşlük hissiyle haz duyarsın.

Insallah su gunler gecer de gercekten igrenc otesi insanlar var bir daha hicbir erkege guvenemez oldum artik hic kimseyi istemiyorum.

Ş

Şunu söyleyeyim sana ben en başta çok üzülüyordum daha yeni evliyim,vicdanım rahattı ama çünkü ben tek başıma mücadele etmiştim,taki onun dilekçesi gelene kadar kurduğu oyunları kumpasları öğrenene kadar,içim bir soğudu sorma,o yüzden sende aynı durumdasın adamın gerçek yüzünü görmüşsün ne olduğunu anlamışsın,benimki düşünsene birde sırf dilekçeye delil olsun diye tartıştığımızda beni videoya çekmiş delil olarak sunmuş,seninkide aynı oyuncu,ama allah biliyor diyorum dedim allah biliyor,o yüzden adam sana nasıl birisi olduğunu göstermiş

Evet gercek yuzunu gordum gercekten cok sukur. Ama icimde nedense aci var su an annemlerdeyim. Evime gidip bagira bagira aglayasim var. Annemlerin yaninda aglayamiyorum. Gitmeme izin vermiyirlar onlarda tuzak kurar filan diye

Evet gercek yuzunu gordum gercekten cok sukur. Ama icimde nedense aci var su an annemlerdeyim. Evime gidip bagira bagira aglayasim var. Annemlerin yaninda aglayamiyorum. Gitmeme izin vermiyirlar onlarda tuzak kurar filan diye
Sakın gitme canım,senin aleyhine olan çok durum yaratırlar,bende hiç ama hiç uğramadım eve,ailemin yanındayım hep

Sabaha kadar ağlasam içimdeki yangını söndüremeyecekmişim gibi geliyor. O kadar acıyor ki icim. Nasil bu kadar asagilik olabilir. Bana nasil o hakaretleri eder. Haketmedim ben diyorum. Sadece mutlu bir yuvam olsun ailem olsun cocugum olsun istedim.

Tabi ama benim delilim vardı allahtan sımdum,daha neler neler ben yaşadım canım,halande yaşıyorum,neler neler ne iftiralar,halende yaşıyorum daha dilekçe aşamasındayım bitmedi yani,sende dikkatli ol dikkat et

Cirkef adam ya. Insan bi noktadan sonra hicbir esya oara gozunde olmuyor yeter ki kurtulayim bitsin diyor

Selam kizlar, onceki konumdan bilenler bilir. Esimin ailesi her ay bizden para ister. 6 aylik evliyim ama her ay para istediler. Babasi gazinoya gidiyordu cunku. Onun gazino borclari yuzunden bizden para istiyorlar. Esimde para vermek icin surekli benimle kavga etti.
Evde huzurumuz kalmadi yataklarimiz bile ayriydi son iki uc haftadir. Bugun karsima aldim guzelce anlattip bosanmak istedogimi anlasmali bosanmaya ikna etmeye calistim. Bir anda ofkelendi evin arabanin anahtarini birak defol git dedi. Bende neden birakayim araba benim zaten dedim. Sonra iyice cirkinlesti beni tartakladi. Yuzume tokat atti. Seni oldururum diye tehdit etti bogazima sarildi. Elimi kolumu sikti tirmaladi. Bende polisi arayacagim dedim aratmadi disari cikmama izin vermedi. Sonra polisi gizlice aradim. Yakaladi beni bu sefer kendi yuzunu cirmaladi, gidip seni karakola sikayet edecgim bana siddet uyguladin diye dedi. Polisler geldi beni hastaneye goturduler darp raporu aldik. Sonra bu da emniyette beklermis bunu goturduler. Doktor raporunda kendi kendine yapmistir diye yazmis. Cok sukur aklandim uzaklastirma karari verdiler bir ay. Pazartesi de avukat tutup bosanma davasi acacagim insallah. Cok sukur asla korkmayin kizlar siddet asla affedilmez. Simdiye kadar yaptigi cogu seyi affettim yuvam yikilmasin diye mucadele ettim ama siddet asla.
Rabbim herkesi hayırlı insanla karşılaştırsın.Neler duyuyoruz,okuyoruz.İnşaallah bundan sonrası sizin için güzel olsun.

Back
X