Kuruma çizgisi mi sizce?

Değerim 2.35 çıktı sonuç negatif ama nasıl oldu anlamadım adetim başlamadı bile hala çok üzgünüm dün gece öğrenince üzüntüden yazamadım herzamnki gibi oturup ağladım
Oyyy kıyamam üzülme canım benim ümitlendirmek istemem ama belki gec döllenme falandır benimde burda atııgım foto varya ondan 4 gün sonra falan yani adet gecikmemin 9.günü silik şekilde pozitifi gördüm beta değerim de 27 idi o yüzden bekle 3 4 gün daha olmazsan yine test yap canını da sıkma Rabbimin vardır bir bildiği seni cok iyi anlyrm ama bende cok bekledim çok şükür beklemediğim anda oldu yani 9 gün gecti artık cıksa cıkardı dedim ümitsiz şekilde yaptım ve cok küçüktü öğrendiğimde o yüzden bekle adet olmazsan kesin tekrarla

Tamam bende öyle bekliyorum bugünde adet olmadım yarında olmazsam test yapacağım tekrar yarın sipariş ettiğim testler gelir heralde ozaman yaparım inşallah olur çok istiyoruz

Önceden de ağustosta kan vermiştim değerim 0.2 çıkmıştı dün verdgim kanda da değerim 2.30 çıktı inşallah istediğim gibi olur

Eklentiler

• IMG_20211128_215054.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 129
Önceden de ağustosta kan vermiştim değerim 0.2 çıkmıştı dün verdgim kanda da değerim 2.30 çıktı inşallah istediğim gibi olur
Evett canım yine ümitlenme tabii üzülmemek için ama bekle inşallah güzel olur sonu cani gönülden söylüyrm bunu

Adet belirtileri hep devam ediyor canım olsa bile benim 5 haftaya kadar hep karın kasık agrım oldu nerdeyse korkma dua et ama test yap bakalm hemen bende merak ediyorum
Valla kargocuyu bekliyorum inşallah geldiğinde hemen yapicam adet belirtileri var ama inşallah adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…