Kuruma çizgisi mi sizce?

Yok canım benim rahim ters olduğu için üstten görünmüyor bende alttan baktirmam çünkü diğerleri alttan bakıldı bu sefer doktorların değil benim istediğim şekilde devam edicem
Hmmm anladmmm evett bende duydum onu alttan tehlikeliymiş diyorlar demek doğruymuş bsver bekle ozaman bol bol yat istediğin zaman git

İşte benim eşimde aynı böyle sürekli bana sarılırken canım hamile kadın benim deyip duruyor bende üzgün üzgün duruyorum kan testi yüzünden

İşte benim eşimde aynı böyle sürekli bana sarılırken canım hamile kadın benim deyip duruyor bende üzgün üzgün duruyorum kan testi yüzünden
Valla ne yalan söyliyim bende ümitliyim senden çnkü beta değeri 8 olarak öğrenen bile var o yüzden birkaç gün bekle kan testi yaptır yine bastan idrar yapta bakalm

Valla ne yalan söyliyim bende ümitliyim senden çnkü beta değeri 8 olarak öğrenen bile var o yüzden birkaç gün bekle kan testi yaptır yine bastan idrar yapta bakalm
Ama beta değeri 5 ve 5 ten yüksek olanlar zaten hamile olmuyormu. Ben öyle biliyorum

İnşallah vardır vallahi bu beklemek ne kadar sor bişey bu kargocu nerde Allah'ım yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…