Hmmm anladmmm evett bende duydum onu alttan tehlikeliymiş diyorlar demek doğruymuş bsver bekle ozaman bol bol yat istediğin zaman gitYok canım benim rahim ters olduğu için üstten görünmüyor bende alttan baktirmam çünkü diğerleri alttan bakıldı bu sefer doktorların değil benim istediğim şekilde devam edicem
İşte benim eşimde aynı böyle sürekli bana sarılırken canım hamile kadın benim deyip duruyor bende üzgün üzgün duruyorum kan testi yüzündenKız öyle diosa vardır Heebenim eşim de bana hep öyle dedi basta bu ay kesin olcak falan diodu bende gülüyodum sonra gecikti ben tabii stres içindeyim çıkmadı diye o gayet rahat stres yapmaa hamilesin sen deyip durdu dediği de oldu
Amin inşallah canım benimHakkında hayırlısı Kuzumm inşallah güzel sonucunu beklyrzz
Valla ne yalan söyliyim bende ümitliyim senden çnkü beta değeri 8 olarak öğrenen bile var o yüzden birkaç gün bekle kan testi yaptır yine bastan idrar yapta bakalmİşte benim eşimde aynı böyle sürekli bana sarılırken canım hamile kadın benim deyip duruyor bende üzgün üzgün duruyorum kan testi yüzünden
Ama beta değeri 5 ve 5 ten yüksek olanlar zaten hamile olmuyormu. Ben öyle biliyorumValla ne yalan söyliyim bende ümitliyim senden çnkü beta değeri 8 olarak öğrenen bile var o yüzden birkaç gün bekle kan testi yaptır yine bastan idrar yapta bakalm
İnşallah vardır vallahi bu beklemek ne kadar sor bişey bu kargocu nerde Allah'ım yarabbimValla ne yalan söyliyim bende ümitliyim senden çnkü beta değeri 8 olarak öğrenen bile var o yüzden birkaç gün bekle kan testi yaptır yine bastan idrar yapta bakalm
Kargocular öyle beklersin gelmezler beklemezsen sabahın köründe gelirler değişik işlerİnşallah vardır vallahi bu beklemek ne kadar sor bişey bu kargocu nerde Allah'ım yarabbim
Vallahi öyle ben uyuyor olsaydım hemen gelirdiKargocular öyle beklersin gelmezler beklemezsen sabahın köründe gelirler değişik işlersakin ol stres yapmaa hatta
Aynenn kesinlikleeVallahi öyle ben uyuyor olsaydım hemen gelirdi
Aynenn kesinliklee
Aynenn kesinliklee
Aynenn kesinliklee
Test yaptım biraz önceTeşekkür ederim canım inşallah
İlk gebelik tüp bebekti diğerleri kendiliğinden oldu
Kelimelerin anlamlarını yitirdiği zaman ne denebilirki hakkında hayırlısı olsun inşallah üzülme gelecek ay umudun olsunTest yaptım biraz önce
İnşallah bidahakineKelimelerin anlamlarını yitirdiği zaman ne denebilirki hakkında hayırlısı olsun inşallah üzülme gelecek ay umudun olsun
Testim boyle çıktı canımHmmm anladmmm evett bende duydum onu alttan tehlikeliymiş diyorlar demek doğruymuş bsver bekle ozaman bol bol yat istediğin zaman git
Tam 10 dakika olduktan sonra da böyle kaldıKelimelerin anlamlarını yitirdiği zaman ne denebilirki hakkında hayırlısı olsun inşallah üzülme gelecek ay umudun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?