Ediyorum valla canımm cnkü her ay beklemenin nekadar zor oldugunu cok iyi biliyrmm Allahım yüzünü güldürsün inşallahDua edin arkadaşlar inşallah vardır
Evet ilk olacak inşallahEdiyorum valla canımm cnkü her ay beklemenin nekadar zor oldugunu cok iyi biliyrmm Allahım yüzünü güldürsün inşallahilk mi olucak bebeğin
Kaç yıllık evlisin ilk heycanmiHemen haber verecegim amin inşallah
İlk olacak Allah'ın izniyle daha 9 aylık evliyimKaç yıllık evlisin ilk heycanmi
Bişey soracağım benim normalde adetim başlayacağına yakın iki gün önce göğüslerimin acıması geçerdi şuanda dokununca hala açıyor sizce belirti olabilir miKaç yıllık evlisin ilk heycanmi
Canım benim inşallah sende tadacaksin bende 15 yıllık evliyim benimde üç düşüğüm oldu bu dördüncü inşallah bu yaşar bende çok korkuyorumİlk olacak Allah'ın izniyle daha 9 aylık evliyim
Bişey soracağım benim normalde adetim başlayacağına yakın iki gün önce göğüslerimin acıması geçerdi şuanda dokununca hala açıyor sizce belirti olabilir miEdiyorum valla canımm cnkü her ay beklemenin nekadar zor oldugunu cok iyi biliyrmm Allahım yüzünü güldürsün inşallahilk mi olucak bebeği
İnşallah canım Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin düşünme kötü şeyler iyi düşün iyi olsunCanım benim inşallah sende tadacaksin bende 15 yıllık evliyim benimde üç düşüğüm oldu bu dördüncü inşallah bu yaşar bende çok korkuyorum
Tabiki göğüs acısı gebelik belirtisi benimkiler hala ağrıyo şişBişey soracağım benim normalde adetim başlayacağına yakın iki gün önce göğüslerimin acıması geçerdi şuanda dokununca hala açıyor sizce belirti olabilir mi
Hadi inşallah ya kargocu bı gelseydi onu bekliyorum artıkTabiki göğüs acısı gebelik belirtisi benimkiler hala ağrıyo şiş
Evett olabilir canım göğüs hassasiyeti de oluyor hep seni ümitlendiriyomşm gibi hssedyrm ama sen yinede üzülmemek için ümitlenme nolur bnm yüzümden yıkılmanı istememBişey soracağım benim normalde adetim başlayacağına yakın iki gün önce göğüslerimin acıması geçerdi şuanda dokununca hala açıyor sizce belirti olabilir mi
İnsallah tutunur ablacım cok dikkat et madem öyleyse yat hep bsver hiç bişey yapmaCanım benim inşallah sende tadacaksin bende 15 yıllık evliyim benimde üç düşüğüm oldu bu dördüncü inşallah bu yaşar bende çok korkuyorum
Çok fazla bende ümitlenmemk için çabalıyorum beni eşim etkiliyorEvett olabilir canım göğüs hassasiyeti de oluyor hep seni ümitlendiriyomşm gibi hssedyrm ama sen yinede üzülmemek için ümitlenme nolur bnm yüzümden yıkılmanı istemembekleyelim hep birlikte süreci bakalm bende 15 aylık evliyimm yakın sayılırız negüzelll
Yok canım ümitlenmem ki kan testi negatif çıktıktan sonra ümidim kırıldıEvett olabilir canım göğüs hassasiyeti de oluyor hep seni ümitlendiriyomşm gibi hssedyrm ama sen yinede üzülmemek için ümitlenme nolur bnm yüzümden yıkılmanı istemembekleyelim hep birlikte süreci bakalm bende 15 aylık evliyimm yakın sayılırız negüzelll
Teşekkür ederim canım inşallahİnsallah tutunur ablacım cok dikkat et madem öyleyse yat hep bsver hiç bişey yapmayeni mi senin kendiliğinden mi oldu tedavi falan mı
Ne güzel yaa Rabbim nasip ediyor demek inşallah bu sefer hayrlısı olur senin içinTeşekkür ederim canım inşallah
İlk gebelik tüp bebekti diğerleri kendiliğinden oldu
Hakkında hayırlısı Kuzumm inşallah güzel sonucunu beklyrzzYok canım ümitlenmem ki kan testi negatif çıktıktan sonra ümidim kırıldı
Kız öyle diosa vardır HeeÇok fazla bende ümitlenmemk için çabalıyorum beni eşim etkiliyordaha sabah bile sen hamilesin bence benim içime doğuyor deyip duruyor inşallah öyledir diyorum bende
Yok canım benim rahim ters olduğu için üstten görünmüyor bende alttan baktirmam çünkü diğerleri alttan bakıldı bu sefer doktorların değil benim istediğim şekilde devam edicemNe güzel yaa Rabbim nasip ediyor demek inşallah bu sefer hayrlısı olur senin içinkeseyi falan gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?