Kuruma çizgisi mi sizce?

Ediyorum valla canımm cnkü her ay beklemenin nekadar zor oldugunu cok iyi biliyrmm Allahım yüzünü güldürsün inşallah ilk mi olucak bebeği
Bişey soracağım benim normalde adetim başlayacağına yakın iki gün önce göğüslerimin acıması geçerdi şuanda dokununca hala açıyor sizce belirti olabilir mi

Canım benim inşallah sende tadacaksin bende 15 yıllık evliyim benimde üç düşüğüm oldu bu dördüncü inşallah bu yaşar bende çok korkuyorum
İnşallah canım Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin düşünme kötü şeyler iyi düşün iyi olsun

Bişey soracağım benim normalde adetim başlayacağına yakın iki gün önce göğüslerimin acıması geçerdi şuanda dokununca hala açıyor sizce belirti olabilir mi
Tabiki göğüs acısı gebelik belirtisi benimkiler hala ağrıyo şiş

Evett olabilir canım göğüs hassasiyeti de oluyor hep seni ümitlendiriyomşm gibi hssedyrm ama sen yinede üzülmemek için ümitlenme nolur bnm yüzümden yıkılmanı istemem bekleyelim hep birlikte süreci bakalm bende 15 aylık evliyimm yakın sayılırız negüzelll

Canım benim inşallah sende tadacaksin bende 15 yıllık evliyim benimde üç düşüğüm oldu bu dördüncü inşallah bu yaşar bende çok korkuyorum
İnsallah tutunur ablacım cok dikkat et madem öyleyse yat hep bsver hiç bişey yapma yeni mi senin kendiliğinden mi oldu tedavi falan mı

Çok fazla bende ümitlenmemk için çabalıyorum beni eşim etkiliyor daha sabah bile sen hamilesin bence benim içime doğuyor deyip duruyor inşallah öyledir diyorum bende

Yok canım ümitlenmem ki kan testi negatif çıktıktan sonra ümidim kırıldı

İnsallah tutunur ablacım cok dikkat et madem öyleyse yat hep bsver hiç bişey yapma yeni mi senin kendiliğinden mi oldu tedavi falan mı
Teşekkür ederim canım inşallah
İlk gebelik tüp bebekti diğerleri kendiliğinden oldu

Çok fazla bende ümitlenmemk için çabalıyorum beni eşim etkiliyor daha sabah bile sen hamilesin bence benim içime doğuyor deyip duruyor inşallah öyledir diyorum bende
Kız öyle diosa vardır Hee benim eşim de bana hep öyle dedi basta bu ay kesin olcak falan diodu bende gülüyodum sonra gecikti ben tabii stres içindeyim çıkmadı diye o gayet rahat stres yapmaa hamilesin sen deyip durdu dediği de oldu

Ne güzel yaa Rabbim nasip ediyor demek inşallah bu sefer hayrlısı olur senin için keseyi falan gördünüz mü
Yok canım benim rahim ters olduğu için üstten görünmüyor bende alttan baktirmam çünkü diğerleri alttan bakıldı bu sefer doktorların değil benim istediğim şekilde devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…