Kuruntu mu yapıyorum?

Kıskandırmaya çalışma durumu falan mı var acaba? Zorla niye verir ki bir insan şifresini?
Ben hiç anlamadım zaten. İşin kötüsü bende bel fıtığı başlamış, öğrenen herkesin kurduğu ilk cümle “Stres yapmamalısın daha kötü olur” iken bu çocuk ne yapıyor ya sonra myhappyending niye cinnet geçirdi, Allah Allah

Peki bunun için ban yiyecek miyim

Açıktan fotoğraf paylaşmadığınız için banlanmayacaksınız ama benden sağlam bir uyarı mesajı alacaksınız topiğinizde, yabancı dahi olsa 3. şahısların fotoğraf, mesaj, kişisel bilgileri vb paylaşmak hem yasaktır hem de özel hayatın gizliliği olduğundan kanunen suçtur, özelden paylaştığınız o fotoğrafın sahibesi hanımefendiyi sitede tanıyan biri çıksa ve sizi şikayet etse dava edilirsiniz bilginiz olsun.
Şöyle düşünün o hanımefendi sizin fotoğrafınızı hiç tanımadığınız kişilere dağıtsa ne düşünürsünüz?
Sorun erkek arkadaşınızda o hanımefendi de değil, bekar bir erkekle görüşmekte sakınca yoktur sonuçta sevgiliniz nikahlı eşiniz değil, üstelik sizden önce veya sonra sosyal mecrada yazışmışlarsa da bunun suçlusu o hanım değil, bir ilişkim var demeyen erkek arkadaşınızdır.

Doğru söylüyorsunuz, ben her şey için özür dilerim. Bu konuda da o haklı kesinlikle. Şimdi şunu düşünüyorum sorsam bile beni sindirecek kesinlikle o yüzden anlaşılan onun haklı olduğunu kabul edip susmam gerek

Herkese günaydın arkadaşlar.
Taze taze yazıyorum durumları.
Dün akşam oturdum kendisiyle konuştum. Mesajları soramadım ama o kızı sordum (biliyor onu deli gibi kıskandığımı) Ayda yılda bir konuşuyoruz dedi. Ben bir erkekle bu kadar samimi olsam böyle sakin olamazsın ama dedim. Kim ki bu kız dedim. Eski bir dost dedi. Ne yaşadınız ki neden bu kadar önemli bu kız dedim. Ben sana geçmişini sormuyorum sen de sorma dedi. Demek ki bu kızla aralarında ciddi bir şey geçti.
Aslına bakarsanız bana o sarhoş olduğumuz akşam mesajları okuma demişti hani ne yazdığını sormuştum işte güzelsin özledim falan yazdım demişti. (Şakaymış ama ki şaka olmasa şifre vermezdi)
Ne yapalım, anladığım kadarıyla bu kız hep hayatımızda olacak. Sanırım yapmam gereken, bu gerçeği kabullenmeye bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…