- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Halihazırda olan bir şey olsa şifre vermezdi değil mi yaKurcalamayın bence. Gecmisi birakin. Bundan sonrasinda bir hata görürseniz hesap sorarsiniz.
Vermezdi bence. Sonucta silse de yine yazabilir kız bi anda? Neden göze alsın ki. Belki o da sizi denemek icin silmedi. Tepkinizi güvenip güvenmediginizi görmek istedi? Sonrasinda tutmaya gerek yok dedi sildi. Ben kötü bir sey hissetmedim acikcasiHalihazırda olan bir şey olsa şifre vermezdi değil mi ya
Umarım yoktur ya gerçekten kaldıramam stres yasak banaVermezdi bence. Sonucta silse de yine yazabilir kız bi anda? Neden göze alsın ki. Belki o da sizi denemek icin silmedi. Tepkinizi güvenip güvenmediginizi görmek istedi? Sonrasinda tutmaya gerek yok dedi sildi. Ben kötü bir sey hissetmedim acikcasi
Bir ay once konusmama karari almistik felan deyince kafam karisti eskisi sandim ondan sordum.Yenisi bu.eskisiyle görüşmüyoruz ki niye karışayım?
Hayır anlamadığım okunmasını istemeyen adan alır silip şifreyi öyle verir.
Bir de olayın üstüne gidiyor " Girsen niliri okursun acıba?" Nedense bana kıskandırma isteğiyle yanıp tutuşan biri gibi göründü.
Vermezdi bence. Sonucta silse de yine yazabilir kız bi anda? Neden göze alsın ki. Belki o da sizi denemek icin silmedi. Tepkinizi güvenip güvenmediginizi görmek istedi? Sonrasinda tutmaya gerek yok dedi sildi. Ben kötü bir sey hissetmedim acikcasi
Peki bir cinnet her şeyi çözer mi sizce ?Seni kıskandırmak ve ilgi çekmek icin özenle yapmis gibi... Eger görmenden rahatsiz olsaydı sifreyi vermeden silerdi.
Açıkçası yaptığı şey bana komik geldi. Senin kiskanman ya da buna bozulman onu mutlu edecek gibi gorunuyor. Fazla abartmadan tepkini koymalısın.Peki bir cinnet her şeyi çözer mi sizce ?
Çözer bencePeki bir cinnet her şeyi çözer mi sizce ?
Bu tavrınız hoş değil yalnız. Çirkin demeniz de . Mesele kızdan çok sevgilinizin birisiyle flortlesmis olması.Yabancı dediysem Slav falan değil özelden resmini atarım
Şimdi sen okumayınca o flörtleşme olmadı mı sanıyorsun?İyi geceler Kk.
Sevgilim bana Face şifresini vermişti ben istemeden ve verdiği anda girmemi istemişti (hala anlamadım sebebini)
Listesinde yabancı bir kız vardı ben o kızdan acayip kıllanmıştım kız seneler önce fotoğraflarına yorum yapmış yok özledim seni seviyorum bilmemne. En son bir ay önce mesajlaşılmış bu arada ki biz o dönem konuşmama kararı almıştık.
Konuşmaları okumak istemedim eğer ki bana göre yanlış bir şey görürsem (ufak flört gibi şeyler) kaldıramam diye çünkü her şeyi bilmek bana göre değil
Geçen gün kendimi tutamadım kızlar Facesine girdiğimde o kızla olan konuşmalar silinmişti
Tamam benden önce aralarında ne geçtiği nasıl tanıştıkları beni hiç ilgilendirmez ama konuşmaların silinmesi bana o kadar da iyi niyetli gelmiyor sizce haksız mıyım ?
Ne yapacağımı bilmiyorum ne açıklayacağını merak ediyorum ama buradaki aldatma konularından anladığım şey sessizce takipte kalmak gerektiği yoksa saklayabileceğikarşıma alıp konuşmak istiyorum sakin sakin olay çıkartmadan ama bir yere varamayacağımı hissediyorum.
Nasıl sessizce takipte kalırım sizce ?
Bu tavrınız hoş değil yalnız. Çirkin demeniz de . Mesele kızdan çok sevgilinizin birisiyle flortlesmis olması.
Güzel olsa ne değişecekti merak ettim
Valla ben istemedim kendisi verdi hatta zorladı ama benimkini istemedi, zaten istese de vermem şifremiSevgilinin face şifresini almak ya da sevgiliye face şifresini vermek nedir ya?
Peki bunun için ban yiyecek miyimBir de özelden kızın resimlerini üyelere gönderip goygoy yapılıyor ki evlere şenlik.
Ben zaten niye verdi anlamadım ama ilginç olan benimkini istemedi işte buna takıldımKızla Flört durumları olmuş . Siz görmeyin diye de eski Mesajları silmiş iste .
Ayrıca sevgilin bile olsa kimseye şifre vermem . Herkesin bir özeli var çünkü .
Güven kazanmak için vermiştir .Ben zaten niye verdi anlamadım ama ilginç olan benimkini istemedi işte buna takıldım
Ya yüz yüze gelince soracağım da ne bileyim kötü bi tepki verir diye korkuyorum ne yalan söyleyeyimKızla konuşması dururken vermiş şifreyi.
Yani konuşmayı oku diye ama o an okumamışsın oda sonradan okudun sanıp silmiştir.
Ya kıskan diye yaptı (ki bu çok ergence)
Ya da kızla flörtleşti sonradan buna pişman oldu sen gör haberin olsun tepki ver istedi bilemiyorum sende okumadın tabi böylece tepki de vermedin oda şaşırmıştır
E sorsana bi kızla konuşman vardı silmişsin neden sildin içeriği neydi diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?