- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Altından girer üstünden çıkardım msjların ben olsaydımİyi geceler Kk.
Sevgilim bana Face şifresini vermişti ben istemeden ve verdiği anda girmemi istemişti (hala anlamadım sebebini)
Listesinde yabancı bir kız vardı ben o kızdan acayip kıllanmıştım kız seneler önce fotoğraflarına yorum yapmış yok özledim seni seviyorum bilmemne. En son bir ay önce mesajlaşılmış bu arada ki biz o dönem konuşmama kararı almıştık.
Konuşmaları okumak istemedim eğer ki bana göre yanlış bir şey görürsem (ufak flört gibi şeyler) kaldıramam diye çünkü her şeyi bilmek bana göre değil
Geçen gün kendimi tutamadım kızlar Facesine girdiğimde o kızla olan konuşmalar silinmişti
Tamam benden önce aralarında ne geçtiği nasıl tanıştıkları beni hiç ilgilendirmez ama konuşmaların silinmesi bana o kadar da iyi niyetli gelmiyor sizce haksız mıyım ?
Ne yapacağımı bilmiyorum ne açıklayacağını merak ediyorum ama buradaki aldatma konularından anladığım şey sessizce takipte kalmak gerektiği yoksa saklayabileceğikarşıma alıp konuşmak istiyorum sakin sakin olay çıkartmadan ama bir yere varamayacağımı hissediyorum.
Nasıl sessizce takipte kalırım sizce ?
Ben 19 o 24 yaşında.Yaş kaç ikinizin?
Kaldıramam demişsiniz...
O zaman sormayın da...
Duymak istemediğiniz cevaplarla yüzyüze kalabilirsiniz...
Ben 19 o 24 yaşında.
Hayır şimdi erkek bakış açısını anlayamıyorum kız yabancı ama aşırı çirkin neden yani ne buldun diyemiyorum da
Yok yok sanmam öyle olsun yoksa biliyor rahat durmayacağımı. Zaten kızacağım bir şey olmasa silmezdi diye düşünüyorum haksız mıyım?Altından girer üstünden çıkardım msjların ben olsaydım
Ama artık çok geç silinmiş
Okuduğunu varsayıp silmiş olabilir
Zira benim gibi sayısız insan kayıtsız kalmayıp virgülüne kadar analiz ederdi
Yabancı dediysem Slav falan değil özelden resmini atarımYabancı olduğu için cazip gelmiş olabilir:)
Özel kapalıymış atamıyorumYabancı olduğu için cazip gelmiş olabilir:)
Hayır hayır ilk girdiğimde baktım başka kız yoktu ailesindeki kızlar ve bu ablamız hariçYanlış anlama da sevgilin çok çocukça davranmış.Sen de 13 ben diyim 14 yaşlarında gibi :))) Sen istemeden şifre vermesi ve hemen gir demesi.Ortalıkta seni kıskandıracak,beni havalara sokacak mesajlar,başka kızlar bulabilirsin.Bunları gör de silkelen daha fazla üzerime düş demek :) Sonra da silip tepki verecekmisin onu görmek istemiş.Çok çok saçma şeyler peşinde.İyi düşün ve şifresini de unut gitsin.
E kız yoksa neyine veriyor şifreyi.Şifre verme olayı mı kaldı.İşte bu mesajları oku diye vermiş:) Kıskanılmayı seviyorlar.Hayır hayır ilk girdiğimde baktım başka kız yoktu ailesindeki kızlar ve bu ablamız hariçarkadaş ben seviyorum yapılır mı bu ya hani bu erkeklerin geç olgunlaştığını biliyorduk da bunu ilk görüyorum gerçekten
Hayır ben de karşıyım ama gizleyip şaklayacak bir şeyim yok. Mesela bana göre gayet normal ve gerçekten ahlaki sınırlar içindeki bir şey ona yanlış gelebilir e ne olacak huzursuzluk kavga gürültü. Gerek yok ama işte :/E kız yoksa neyine veriyor şifreyi.Şifre verme olayı mı kaldı.İşte bu mesajları oku diye vermiş:) Kıskanılmayı seviyorlar.
Özel kapalıymış atamıyorum
Valla gereksiz en iyisi ortak hesap açıp kullanmamak :))))) Nedense işin büyüsü kaçıyor o Zaman.Kullanılmıyor da hesaplarHayır ben de karşıyım ama gizleyip şaklayacak bir şeyim yok. Mesela bana göre gayet normal ve gerçekten ahlaki sınırlar içindeki bir şey ona yanlış gelebilir e ne olacak huzursuzluk kavga gürültü. Gerek yok ama işte :/
Afrikalımı,Çeçen’imi,kazak mı ?Yabancı dediysem Slav falan değil özelden resmini atarım
Kiiiiiiim ben mi kıskanacağım ? Yok canım... tamam belki biraz... hatta çokKızı gördüm...
Çok güzel bir kız...
Kıskandın mı?
Nefes aliyordurBen 19 o 24 yaşında.
Hayır şimdi erkek bakış açısını anlayamıyorum kız yabancı ama aşırı çirkin neden yani ne buldun diyemiyorum da
Burma...Afrikalımı,Çeçen’imi,kazak mı ?
Merak ittim
Kiiiiiiim ben mi kıskanacağım ? Yok canım... tamam belki biraz... hatta çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?