- 8 Aralık 2018
- 15
- 5
- 36
- 26
- Konu Sahibi Busranur368
-
Seni böyle begeniyorsa başkasına laf düşmez.Ama.sen yinede sağlığın için kilo ver.Uzun süreli bir ilişkim var. Çocuk gibiyiz aynı zamanda ten uyumumuz da mükemmel. İki tarafta çok anlayışlı ve dürüst. Ama bir sorun var ki o karın kaslı dev gibi seksi birisi fakat ben baya göbekli kiloluyum. 164 boyla 90 kiloyum. Bir türlü bogazima dikkat edemiyorum olmuyor. 7 yıllık ilişkide başından beri böyleydi . Kilom dışında herşey mükemmel ve o bana da hayran gözüküyor. Ama gelin görün ki gören kişiler sen çok bakımsızsin o kendine çok dikkat ediyor seni bırakır diye diye beni darliyorlar. Vegan biriyim o yüzden ders yogunlugum da olduğu için sürekli hamur işi vs yiyorum ve hiç kilo veremiyorum. Sizce etrafimdakiler abartıyor mu ,yoksa yolun sonunda bu kilo problem olur mu ?
Başlıyorum diyete hırsla ama bir anda bıkıp fazlasıyla yiyorum. Diyetisyene de gittim ama kafada bitecek sanırım ,sürekli başarısız olduğum için kendime inancım da yok artıkSeni böyle begeniyorsa başkasına laf düşmez.Ama.sen yinede sağlığın için kilo ver.
7 yıllık ilişki uzun bir süre erkek arkadaşın kilonu dert etseydi yada mayası bozuk olsaydı bunu şimdiye kadar anlardın. O seni olduğun gibi beğeniyor seviyor tıpkı bizi sebepsiz seven insanlar gibi anladığım kadarıyla. İnsanları takma onların güzellik algısına uymak zorunda değilsin. Ama kendi sağlığın için biraz kilo vermen lazım. Bunu kendin için yap.Uzun süreli bir ilişkim var. Çocuk gibiyiz aynı zamanda ten uyumumuz da mükemmel. İki tarafta çok anlayışlı ve dürüst. Ama bir sorun var ki o karın kaslı dev gibi seksi birisi fakat ben baya göbekli kiloluyum. 164 boyla 90 kiloyum. Bir türlü bogazima dikkat edemiyorum olmuyor. 7 yıllık ilişkide başından beri böyleydi . Kilom dışında herşey mükemmel ve o bana da hayran gözüküyor. Ama gelin görün ki gören kişiler sen çok bakımsızsin o kendine çok dikkat ediyor seni bırakır diye diye beni darliyorlar. Vegan biriyim o yüzden ders yogunlugum da olduğu için sürekli hamur işi vs yiyorum ve hiç kilo veremiyorum. Sizce etrafimdakiler abartıyor mu ,yoksa yolun sonunda bu kilo problem olur mu ?
Çok vicdanlı ve fazla empati yapan biriyim . Birkaç videodan sonra istesem de öyle beslenemiyorum. Kendimden çok insanları düşündüğüm için kendime hicbirsey yapmıyorum. Hatta bazen sevgilim çok simartinca bunu haketmedigimi düşünüp kendime kızıyorum. Tabi etrafimdakiler de sürekli o sana fazla ,niye seni bu kadar simartiyor diyorlar. Sanırım bunları duya duya kabullendimBırakabilirsen veganlığı bırak sürdürülebilir bir şey değil, protein önemli. Hem bitkiler de canlı
Kimse için değil kendin için spor yap sevgilinle birlikte spor yap
Seni böyle begeniyor demekki ki 7 yıllık ilişkiniz hiç bozulmamış. Zayıflama kararını sen kendinden rahatsızsan almalısın.Uzun süreli bir ilişkim var. Çocuk gibiyiz aynı zamanda ten uyumumuz da mükemmel. İki tarafta çok anlayışlı ve dürüst. Ama bir sorun var ki o karın kaslı dev gibi seksi birisi fakat ben baya göbekli kiloluyum. 164 boyla 90 kiloyum. Bir türlü bogazima dikkat edemiyorum olmuyor. 7 yıllık ilişkide başından beri böyleydi . Kilom dışında herşey mükemmel ve o bana da hayran gözüküyor. Ama gelin görün ki gören kişiler sen çok bakımsızsin o kendine çok dikkat ediyor seni bırakır diye diye beni darliyorlar. Vegan biriyim o yüzden ders yogunlugum da olduğu için sürekli hamur işi vs yiyorum ve hiç kilo veremiyorum. Sizce etrafimdakiler abartıyor mu ,yoksa yolun sonunda bu kilo problem olur mu ?
Rahatsızım ama zayiflayamiyorum. Hep hırsla başlayıp ,başarısız oluyorum. O beni böyle de seksi bulduğunu söylüyor ,sürekli dip dibeyiz zaten çok seviyor sevdiğini de belli ediyor. Ama ben hep kafamda çok siskosun aldatır da yakında diye kuruyorum. Halbuki asla öyle bir insan değil, çok da şeffaf bir ilişkimiz var en ufak pürüzleri bile konuşuyoruz. O beni böyle begendigini ,zayiflarsam o halimi de begenecegini çünkü bana aşık olduğunu söylüyor ama inanamıyorumSeni böyle begeniyor demekki ki 7 yıllık ilişkiniz hiç bozulmamış. Zayıflama kararını sen kendinden rahatsızsan almalısın.
Diyete başlamadan önce etrafında sana bu sözleri söyleyen seni özgüvensiz yapanları hayatından çıkar.Çok vicdanlı ve fazla empati yapan biriyim . Birkaç videodan sonra istesem de öyle beslenemiyorum. Kendimden çok insanları düşündüğüm için kendime hicbirsey yapmıyorum. Hatta bazen sevgilim çok simartinca bunu haketmedigimi düşünüp kendime kızıyorum. Tabi etrafimdakiler de sürekli o sana fazla ,niye seni bu kadar simartiyor diyorlar. Sanırım bunları duya duya kabullendim
Hissediyormuşsun önemli olan bu bence. Diyet işi irade işi biraz. Hırsla başlamak önemli değil kararlı olman lazım. Kendini şartla kesinlikle bir süre ekmek makarna fast food yeme. Sonra vücudunda alışacak canın istemeyecek bile.Rahatsızım ama zayiflayamiyorum. Hep hırsla başlayıp ,başarısız oluyorum. O beni böyle de seksi bulduğunu söylüyor ,sürekli dip dibeyiz zaten çok seviyor sevdiğini de belli ediyor. Ama ben hep kafamda çok siskosun aldatır da yakında diye kuruyorum. Halbuki asla öyle bir insan değil, çok da şeffaf bir ilişkimiz var en ufak pürüzleri bile konuşuyoruz. O beni böyle begendigini ,zayiflarsam o halimi de begenecegini çünkü bana aşık olduğunu söylüyor ama inanamıyorum
Etrafındaki insanlara ne? Onlar neden karışıyor ki? Sevgilin seni seviyorsa kimseye laf düşmez. Seni kilolu olduğun için bırakacaksa zaten sevgilin değildir o. Ayrıca kilo problemin için yardımcı olabilirim. Zamanında 20 kilo verdim.Uzun süreli bir ilişkim var. Çocuk gibiyiz aynı zamanda ten uyumumuz da mükemmel. İki tarafta çok anlayışlı ve dürüst. Ama bir sorun var ki o karın kaslı dev gibi seksi birisi fakat ben baya göbekli kiloluyum. 164 boyla 90 kiloyum. Bir türlü bogazima dikkat edemiyorum olmuyor. 7 yıllık ilişkide başından beri böyleydi . Kilom dışında herşey mükemmel ve o bana da hayran gözüküyor. Ama gelin görün ki gören kişiler sen çok bakımsızsin o kendine çok dikkat ediyor seni bırakır diye diye beni darliyorlar. Vegan biriyim o yüzden ders yogunlugum da olduğu için sürekli hamur işi vs yiyorum ve hiç kilo veremiyorum. Sizce etrafimdakiler abartıyor mu ,yoksa yolun sonunda bu kilo problem olur mu ?
Yaa çok tatlısınızDiyete başlamadan önce etrafında sana bu sözleri söyleyen seni özgüvensiz yapanları hayatından çıkar.
Sonra da çok güzel bir diyete gir. Demek ki çok güzel bir kızsın birde zayıfladın mı taş gibi olursun
Çok sevinirim , çok teşekkür ederimEtrafındaki insanlara ne? Onlar neden karışıyor ki? Sevgilin seni seviyorsa kimseye laf düşmez. Seni kilolu olduğun için bırakacaksa zaten sevgilin değildir o. Ayrıca kilo problemin için yardımcı olabilirim. Zamanında 20 kilo verdim.
Rica ederim ne demek. Öncelikle bu konuda iradeli olmalısınız biliyorum zor ama 1 hafta sonra alışacaksınız. Hayatınızdan tüm paketli yiyecekleri çıkartın. Vegan olduğunuzu söylemişsiniz protein sizi tok tutardı. Çok abartmadan ev yemeklerine (haşlama,fırınlanmış) ve sebze yemeklerine yönelin mümkünse 2 öğün yiyin 1 porsiyon yemek yanında 2 dilim tam buğday ekmeği alın, ara öğünlerinizde yağsız salata, küçük bir kase yoğurt ya da 1 porsiyon meyve yiyin. Kendinizi bu şekilde alıştırın aç kalmazsınız. Spor konusuda önemli. 1 saat tempolu yürüyün. Bu şekilde sağlıklı kilo verirsiniz.Çok sevinirim , çok teşekkür ederim
Benim yeğenlerimden biri de çok fazla kiloluydu ama yüzü çok güzeldi. Kilosuyla çok dalga geçerdi sonra bir anda zayıfladı farklı şehirde olunca diyet yaptım spor yaptım falan dedi. Sonradan babasından öğrendim ameliyat olmuş herkesten gizliyor.Yaa çok tatlısınızçok mutlu ettiniz beni
Çok doğru söylüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?