Kuruntu mudur ?

daha ilişkiniz yeni bocalıyorsun. şöyle bir 6 ay geçsin sana daha da aşık olsun o zaman beklentinlerine cevap verir. sen onu o da seni daha iyi tanımış olur. acele etme. eski ilişkinle de kıyaslama sakın.

bende burayı okuyunca tanışmak istemiyorsun sandım işte ben senın gibi olamıyorum ne hissediyorsam aynen belli ediyorum halada duyguları belli etmemek için çalışıyorum biraz daha aşama kaydettim ama çok zor birşey

ne bileyim bende böyle sandım sen öyle yazınca :)

daha ilişkiniz yeni bocalıyorsun. şöyle bir 6 ay geçsin sana daha da aşık olsun o zaman beklentinlerine cevap verir. sen onu o da seni daha iyi tanımış olur. acele etme. eski ilişkinle de kıyaslama sakın.

Hani 4 yıl boyunca uzakta olacagımız için telefonla görüşerek nasıl daha iyi tanınır bilmiyorum ama belkide bu bizim imtihanımızdır dediklerinizde haklısınız sabır lazımm bolca sabıır.

Sende Fark ettin kuruntu Boşu BOŞUNA yaptıgını

SAbah olsun çarşıya giderizzzzz Sabah olsun çarşıya giderizzz sabahlara dayanamam osman agaaaaa

Ben bazen gercek hislerimi belli etmeyeyim diye yemeden içmeden kesiliyorum cidden bazen gerekli korkuların üstüne gidildikce asılıyo bi şeyler kendine de güvenin geliyo. o kızların yanına giderken olabildiğince süslencem giyincem topukluları minileri bakalım el mi yaman bey mi yamann :)) ama gercekte hissettklerimi kimse asla bilemeyecek

Hani 4 yıl boyunca uzakta olacagımız için telefonla görüşerek nasıl daha iyi tanınır bilmiyorum ama belkide bu bizim imtihanımızdır dediklerinizde haklısınız sabır lazımm bolca sabıır.

gider gelirsiniz yüz yüze de arada görüşmek de kendini göstermek de fayda var. arkadaşları ile tanış. asla kıskançlık yapma. karşındaki seni gerçekten severse aldatmaz. ama birebir ilişkilerde kadın ve erkeğin yakın arkadaş olmasına inanmıyorum. belki bir grup arkadaşlığıdır. kızlı erkekli.

slm bende öleyim biras fazla ilgi beklerim uzakta olunca insan arar cnm ama sen kuruntu yapmıon aslında önceki ilişkide alısık oldugun bir durumu göremeyince bir de uzak olunca yadırgadın sadece bu benim fıkrım ama bence eger gercekten seviosan bu kişiyi cok bu konularda üsteleme yani ne bilim daha ilişki yeni tabi ilgi alaka cok olmasını beklersin aslında ne bilim uzak olmak zor ya biras inasanı düşündüğrüyo ne diyim bazı seyler zamanla anlasılır estagfurullah ya paranoyaklıkla alakası yok bence seviosun ki cok merak ediosun ilgi bekliosun sevmesen beklemssin cnm

Evet zaten inşallah bi atanırsam sıkca gidip gelirim yanına :) suan da grup arkadaslıgı evet 8-9 kişi takılıyorlar kızlı erkekli ama zamnla ikili kankalıga falan döner o . Liseden de cok yakın kız arkadasları var cünkü . Aslına bakarsanız ben cok alaturka bi insanımdır sevgilimde cok geniş öyle kıskanclıkları kısıtlamaları da cok yoktur. kızlarla olan arkadslarından zarar gelmez diye düşünüyorum ama şeytan işte insanın aklına her sey geliyo :)

Ay evet kesinlikle haklısınız aslında benim ruh halim tam sizin anlattıgınız gibi ama beynimi kemiren düşüncelerden arınamıyorum ben böyle bi insan değildim umursamazdım sevgilimle kavga ederdik vurur kafayaı yatardım takmazdım öyle. şimdi biraz cetin cevize rastladım heralde mesajlar biraz gec gelsin noluyo ordaaa falan diyesim geliyo :))) zamana ve sabıra ihtiyacım var haklısın ve ilk kez biriine asık oldum ben onun verdiği bi acemilik işte :)

yorumları okumadım cnm dırek konuya gore yorum yapmak ıstıyorum

4 yıllık ılıskın yenımı bıttı ?

eger yenı bıttı ıse suan sana hıc bır erkek cekıcı tatmın edıcı gelmez .

yanı yorgun bı ılıskıden cıktıysan eger kalbının bı baskası ıcın atması ıcın

zamana ıhtıyacı oluyor ınsanın .yenı tanıdıgın ınsanda sorun oldugunu dusunmuyorum

eger ayrılık surecın yenıyse sorun tamamen sende olur canım .

ben de ayrılalı 3 ay olmustur .ayrıldıgım kısı dort dortluk bırı mı ? hayır degıldı .

ama kalbım ruhum bedenım o kadar yorgun kı ,ne bırıne deger vermek nede bırını

sevme ıcımden gelmıyor .kalbım o kadar yorgun dusmus kı ,sankı baskası ıcın

kalp rıtımlerım atması bıle durmus gıbı .o yuzden kımseyı almıyorum hayatıma

ne baskası gelsın benım kalbımın yara bandı olsun nede ben baskasının...

kımseden de boyle bırsey bekleyemem zaten ; "bak ben boyle boyle bı ılıskıden cıktım

cok yorgunum guven problemı yasıyorum benı cok sev sımart benı "dıyemem .

o yuzden ne kendımı yoruyorum nede bı baskasını :))

suan bılıyorum kı ben bır baskasıyla cıkmaya baslasam ,adamı fıtık eder yollarım

cunku suan ne yaparsa yapsın doyumsuz olacagım hıc bırsey tatmın etmeyecek benı .

dedıgım gıbı cok yorgunum cnm cok.. o yuzden kendıme zaman verdım

bu zaman surecınde kendımı kesfedıyorum .boyle daha rahatım .

eger sen de benım gıbı hısler ıcerısındeysen kımseyı uzme yol yakınken ayrıl derım .

bence yeni başlayan bir ilişki uzaktan başlamamalı. yani ayrı şehirlerde devam etmeniz için 3 ay çok kısa bir süre.
zaten bu zaman içerisinde birbirinizi ne kadar tanıdınız ki birbirinize güveneceksiniz.
önceden bir arada olsaydınz (1yıl kadar falan) o zaman uzaktan da rahatça devam edebilirdi. fakat bu şekilde güven eksikliğinin olması normal ve şartlar zor.

sizin bu durumunuza çözüm yok gibi. ya koşulsuz şartsız güveneceksiniz. sonucuna katlanarak
ya da yol yakınken bitecek. başka bir çıkar yol bulamadım.

Güzel bi noktaya değinmişsiniz 4 yıllık ilişkim öyle sandıgınız gibi yıpranmalarla falan gecmedi tabiri caizse cocuk benim için Ferhat oldu Kerem oldu Mecnun oldu heba etti böyle bi yoğun sevgi ilgii mutlu etme cabası ben 40 kere daha biriyle birlikte olsam onun gibisini bulamamm. Ama ne yazıkki ben onu sevmedim filmlerde söylenir ya inanın onun aşkı ikimize de yetiyordu. bunalıyordum sıkılıyordum sebepsiz terkediyordum hep bir gün gercekten asık olacagım insanı hayal ediyordum falan derken bu sacma sapan ilişkim mart ayında bitti. omzumdan bi yük kalktı hiç eksikliğini hissetmedim özlemedm aramadım. fakat bana bi alt yapı olusturmus bu cocuk egolarımı tavan yapmış basit bi askla avunamazmısım ben onun büyük askından sonra. neyse martta ayrıldık temmuzda bu cocukla cıkmaya basladım ama bildiğiniz asık oldum hani öyle cok hislerini dilllendiren birisde değil bu cocuk gizemli halleri büyüledi beni tamam seviyoo ilgileniyo ama bi önceki sevgilim kadar değil o yüzden bi yokluk cekiyorum aslında. diğerini asla istemiyorum aklıma bile gelmiyo ama bende bıraktıgı alt yapı yüzünden böyleyimdir belkide. sizce ?

Cok karamsar bakmıssınız belkide siz haklı cıkacaksınız ama seviyorum yaa. denemeye değer napalım..

ya bir de ilgisizlik uzun ilşkilerde başlar ilk aylarda hep canım cicimsindir. benim bildiğim. tabi karşındaki utangaç ya da sessiz sakin bir kimse değilse bu böyledir.

bir de moralini bozmak istemem ama bilgin olsun. ben de şehir dışında üni okuyorum. erkekler şehir dışından kız falan istemezler. kim uğraşıcak onla filan diye. yani seninki seni seviyorsa tamamdır zaten. nasıl biri bilmiyorum ama ortalıkta böyle erkek çok.heleki üni de ilk senesi falansa çok tehlikeli:18:

ayrılsak coktan ayrılırdık o şehri kazandıgım ilk dakika bırakırdım seni diyo .. ben devam etmek istiyorum seviyorum evlenmek istiyorum falan diyo canım tabi bunlar pembe hayaller :) ilerisi ne getirir bilemem ama cok zor bi dönemden geciyorum üzülmek yıpranmak hiç istemem bi de ben ask acısı hiç cekmemiş biri olarak daha bi korkuyorum :)

Cok karamsar bakmıssınız belkide siz haklı cıkacaksınız ama seviyorum yaa. denemeye değer napalım..

karamsarlığımı açıklayım,benim 3 yıllık bir ilişkim var ve ilgisizliği yüzünden bitirmeyi bi çok defa düşündüm. bence ilgisizlik çok kötü bir durum. ama tabi 3 yıldan sonra bitirmek kolay olmuyor. o yüzden sana bu öneriyi sundum.tabi hemen şimdi ayrıl demiyorum ama bu böyle devam ederse yapacak başka bir şey yoktur bence.
ve şu anda ilgisiz olan çocuk 2 yıldır ördek gibi peşimden gezen bir insandı.

inşallah haksız çıkarım mutlu olursunuz. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…