- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
valla ben bunu bilir bunu söylerim karşı cinsten yakın arkadaşlık kanka felan olmaz
Selam arkadaslar . Daha öncede bi çok derdimi sizlerle paylaşmıştım yeniden bi şeyler anlatacagım. Kızlar benim 3 aylık bir ilişkim var sevgilim baska sehirde üniversite okuyor. Seviyor, güven veriyor, cok fazla olmasa da ilgileniyor fakat bende böyle nasıl desem doyumsuzluk mudur acaba bi mutsuzluk hali var ne yaparsa yapsın yetmıyo gibi sanki bana. Okudugu sehir baya kızların açık sacık giyindiği bi sehir sınıfında 50ye yakın kız var. samimi oldugu bir kaç kız arkadasına beni anlatmıs mesela tanısmak istiyorlarmıs falan. ama bende bi güvensizlik mi desem şüphe mi desem garip hisler var.. Bide ben 4 yıllık bir ilişkiden cıktım düşünün eski sevgilim öyle sevgisini hissettirir öyle ilgi gösterirdi ki bunalırdımm. acaba şimdide aynılarını göremediğim için bocalıyor olabilir miyim? yanyana daha iyiyz ama mesajda falan cok tatmin olmuyorum işte. sizce paranoyaklık mı yapıyorum yoksa bu mutsuzlugumun endişelerimin içinde bi şeyler olabilir mi
ay yook ben böyle şeyleri asla dısarıya belli etmem kızlarla tanısmakta isterim irtibata gecmeye de calıstım hatta can atıyorum gidip onlarla tanısmayaa. insan gercek hislerini her zaman her yerde belli etmemeli bence kuzum :)
daha ilişkiniz yeni bocalıyorsun. şöyle bir 6 ay geçsin sana daha da aşık olsun o zaman beklentinlerine cevap verir. sen onu o da seni daha iyi tanımış olur. acele etme. eski ilişkinle de kıyaslama sakın.
Kendime güvenirim aslında da bilmiyorum ya liseyi yeni bitirdim ünivde tercih yapmadım kpssye girdim (hemşireyim ben) atamaları bekliyorum öyle boş boş evde acaba kendime iş mi cıkarıyorum yapacak bi şey yok ya kafamı bunlara mı yoruyorum bilemedm
bende burayı okuyunca tanışmak istemiyorsun sandım işte ben senın gibi olamıyorum ne hissediyorsam aynen belli ediyorum halada duyguları belli etmemek için çalışıyorum biraz daha aşama kaydettim ama çok zor birşey
ne bileyim bende böyle sandım sen öyle yazınca :)
Sende Fark ettin kuruntu Boşu BOŞUNA yaptıgını
SAbah olsun çarşıya giderizzzzz Sabah olsun çarşıya giderizzz sabahlara dayanamam osman agaaaaa
Hani 4 yıl boyunca uzakta olacagımız için telefonla görüşerek nasıl daha iyi tanınır bilmiyorum ama belkide bu bizim imtihanımızdır dediklerinizde haklısınız sabır lazımm bolca sabıır.
Selam arkadaslar . Daha öncede bi çok derdimi sizlerle paylaşmıştım yeniden bi şeyler anlatacagım. Kızlar benim 3 aylık bir ilişkim var sevgilim baska sehirde üniversite okuyor. Seviyor, güven veriyor, cok fazla olmasa da ilgileniyor fakat bende böyle nasıl desem doyumsuzluk mudur acaba bi mutsuzluk hali var ne yaparsa yapsın yetmıyo gibi sanki bana. Okudugu sehir baya kızların açık sacık giyindiği bi sehir sınıfında 50ye yakın kız var. samimi oldugu bir kaç kız arkadasına beni anlatmıs mesela tanısmak istiyorlarmıs falan. ama bende bi güvensizlik mi desem şüphe mi desem garip hisler var.. Bide ben 4 yıllık bir ilişkiden cıktım düşünün eski sevgilim öyle sevgisini hissettirir öyle ilgi gösterirdi ki bunalırdımm. acaba şimdide aynılarını göremediğim için bocalıyor olabilir miyim? yanyana daha iyiyz ama mesajda falan cok tatmin olmuyorum işte. sizce paranoyaklık mı yapıyorum yoksa bu mutsuzlugumun endişelerimin içinde bi şeyler olabilir mi
gider gelirsiniz yüz yüze de arada görüşmek de kendini göstermek de fayda var. arkadaşları ile tanış. asla kıskançlık yapma. karşındaki seni gerçekten severse aldatmaz. ama birebir ilişkilerde kadın ve erkeğin yakın arkadaş olmasına inanmıyorum. belki bir grup arkadaşlığıdır. kızlı erkekli.
slm bende öleyim biras fazla ilgi beklerim uzakta olunca insan arar cnm ama sen kuruntu yapmıon aslında önceki ilişkide alısık oldugun bir durumu göremeyince bir de uzak olunca yadırgadın sadece bu benim fıkrım ama bence eger gercekten seviosan bu kişiyi cok bu konularda üsteleme yani ne bilim daha ilişki yeni tabi ilgi alaka cok olmasını beklersin aslında ne bilim uzak olmak zor ya biras inasanı düşündüğrüyo ne diyim bazı seyler zamanla anlasılır estagfurullah ya paranoyaklıkla alakası yok bence seviosun ki cok merak ediosun ilgi bekliosun sevmesen beklemssin cnm
Eski sevgiliye takılı kalmayıııın :)
Ben niye takili kalayim canim
Siz takili kalmissiniz anlattiklariniza gore
yorumları okumadım cnm dırek konuya gore yorum yapmak ıstıyorum
4 yıllık ılıskın yenımı bıttı ?
eger yenı bıttı ıse suan sana hıc bır erkek cekıcı tatmın edıcı gelmez .
yanı yorgun bı ılıskıden cıktıysan eger kalbının bı baskası ıcın atması ıcın
zamana ıhtıyacı oluyor ınsanın .yenı tanıdıgın ınsanda sorun oldugunu dusunmuyorum
eger ayrılık surecın yenıyse sorun tamamen sende olur canım .
ben de ayrılalı 3 ay olmustur .ayrıldıgım kısı dort dortluk bırı mı ? hayır degıldı .
ama kalbım ruhum bedenım o kadar yorgun kı ,ne bırıne deger vermek nede bırını
sevme ıcımden gelmıyor .kalbım o kadar yorgun dusmus kı ,sankı baskası ıcın
kalp rıtımlerım atması bıle durmus gıbı .o yuzden kımseyı almıyorum hayatıma
ne baskası gelsın benım kalbımın yara bandı olsun nede ben baskasının...
kımseden de boyle bırsey bekleyemem zaten ; "bak ben boyle boyle bı ılıskıden cıktım
cok yorgunum guven problemı yasıyorum benı cok sev sımart benı "dıyemem .
o yuzden ne kendımı yoruyorum nede bı baskasını :))
suan bılıyorum kı ben bır baskasıyla cıkmaya baslasam ,adamı fıtık eder yollarım
cunku suan ne yaparsa yapsın doyumsuz olacagım hıc bırsey tatmın etmeyecek benı .
dedıgım gıbı cok yorgunum cnm cok.. o yuzden kendıme zaman verdım
bu zaman surecınde kendımı kesfedıyorum .boyle daha rahatım .
eger sen de benım gıbı hısler ıcerısındeysen kımseyı uzme yol yakınken ayrıl derım .
bence yeni başlayan bir ilişki uzaktan başlamamalı. yani ayrı şehirlerde devam etmeniz için 3 ay çok kısa bir süre.
zaten bu zaman içerisinde birbirinizi ne kadar tanıdınız ki birbirinize güveneceksiniz.
önceden bir arada olsaydınz (1yıl kadar falan) o zaman uzaktan da rahatça devam edebilirdi. fakat bu şekilde güven eksikliğinin olması normal ve şartlar zor.
sizin bu durumunuza çözüm yok gibi. ya koşulsuz şartsız güveneceksiniz. sonucuna katlanarak
ya da yol yakınken bitecek. başka bir çıkar yol bulamadım.
ya bir de ilgisizlik uzun ilşkilerde başlar ilk aylarda hep canım cicimsindir. benim bildiğim. tabi karşındaki utangaç ya da sessiz sakin bir kimse değilse bu böyledir.
bir de moralini bozmak istemem ama bilgin olsun. ben de şehir dışında üni okuyorum. erkekler şehir dışından kız falan istemezler. kim uğraşıcak onla filan diye. yani seninki seni seviyorsa tamamdır zaten. nasıl biri bilmiyorum ama ortalıkta böyle erkek çok.heleki üni de ilk senesi falansa çok tehlikeli:18:
Cok karamsar bakmıssınız belkide siz haklı cıkacaksınız ama seviyorum yaa. denemeye değer napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?