Kuruntu mudur ?

karamsarlığımı açıklayım,benim 3 yıllık bir ilişkim var ve ilgisizliği yüzünden bitirmeyi bi çok defa düşündüm. bence ilgisizlik çok kötü bir durum. ama tabi 3 yıldan sonra bitirmek kolay olmuyor. o yüzden sana bu öneriyi sundum.tabi hemen şimdi ayrıl demiyorum ama bu böyle devam ederse yapacak başka bir şey yoktur bence.
ve şu anda ilgisiz olan çocuk 2 yıldır ördek gibi peşimden gezen bir insandı.

inşallah haksız çıkarım mutlu olursunuz. =)

ilgisizliğe de hiç dayanamam . ay kafam karıstı moralim bozuldu yine :(

ilgisizliğe de hiç dayanamam . ay kafam karıstı moralim bozuldu yine :(

moralini bozmak için demiyorum canım benim. çocuğu tanımıyorum ki.
ama ayrılmak için erken biraz dene bakalım uzakta nasıl gidecek ne gibi gelişme değişim olacak ama sana bi sır vereyim. ben sevgilimi şu an bunaltmıyorum ve ilgisi başladı tekrar. tek altın kural bu. bunaltma ilgisizsin deme o zaman daha çok uzağa gider ne bilim kendini bir şey sanır belkide.

ama ben dayanamadım o dönemlerde 3 yıl olmasa ciddi olmasak bitirmiştim. bitirmeye gücüm olmadı. ama düzeldide. deneyerek bu yolu buldum. kendi de bir çok defa söyledi beni bunaltma diye.

ve ilk 2 senemiz senin bahsettiğin eski sevgilin gibiydi. çok üstüme düşerdi severdi sebepsiz ayrılırdım. bir gün o benden ayrıldı ve ben orda anladım sevdiğimi.
belkide kaybettiğim için onu daha cazip geldi.

senin de eski sevgilin öyle yapsaydı senin gözünde değer kazanırdıç hep senin elinin altında gibi sana hissettirdiği için sen sevmiyosun zannetmişsin yoksa sevmeden nasıl sürdü 4 yıl?

moralini bozmak için demiyorum canım benim. çocuğu tanımıyorum ki.
ama ayrılmak için erken biraz dene bakalım uzakta nasıl gidecek ne gibi gelişme değişim olacak ama sana bi sır vereyim. ben sevgilimi şu an bunaltmıyorum ve ilgisi başladı tekrar. tek altın kural bu. bunaltma ilgisizsin deme o zaman daha çok uzağa gider ne bilim kendini bir şey sanır belkide.

ama ben dayanamadım o dönemlerde 3 yıl olmasa ciddi olmasak bitirmiştim. bitirmeye gücüm olmadı. ama düzeldide. deneyerek bu yolu buldum. kendi de bir çok defa söyledi beni bunaltma diye.

ve ilk 2 senemiz senin bahsettiğin eski sevgilin gibiydi. çok üstüme düşerdi severdi sebepsiz ayrılırdım. bir gün o benden ayrıldı ve ben orda anladım sevdiğimi.
belkide kaybettiğim için onu daha cazip geldi.

senin de eski sevgilin öyle yapsaydı senin gözünde değer kazanırdıç hep senin elinin altında gibi sana hissettirdiği için sen sevmiyosun zannetmişsin yoksa sevmeden nasıl sürdü 4 yıl?

İlgisizsin falanda cok diyorum ben yaa. ilgisizleşmeye basladıgı zaman napıyım peki susuyum mu yoksa bende mi ilgisiz oluym nasıl davranıyım? o cocuk benim için cantada keklikti ya cok severdim üzülürdüm de o 4 yılın içinde ondan ayrılıp baskalarıyla cıktıgımda oldu ya nasıl bi şey hiç bırakmadı beni gurur falan kalmamıstı artık cok yıktım ben onu hakkını helal etmişti son konusmamızda ama umarım yürekten de helal etmiştir yoksa ben coook cekerim..

İlgisizsin falanda cok diyorum ben yaa. ilgisizleşmeye basladıgı zaman napıyım peki susuyum mu yoksa bende mi ilgisiz oluym nasıl davranıyım? o cocuk benim için cantada keklikti ya cok severdim üzülürdüm de o 4 yılın içinde ondan ayrılıp baskalarıyla cıktıgımda oldu ya nasıl bi şey hiç bırakmadı beni gurur falan kalmamıstı artık cok yıktım ben onu hakkını helal etmişti son konusmamızda ama umarım yürekten de helal etmiştir yoksa ben coook cekerim..

biz de 10 gün kadar ayrı kaldık aklım başıma geldide kıymet bildim. tabi yine ayrıldım yine kavga yaptım. huylu huyundan vazgeçer mi ? :D

ama ilgisizlik çok zor yaaa. ben de eskiden alışık olduğum için ilgiye.

öncelikle ilgisiz olduğunu sürekli yüzüne vurma ama rada hatırlatabilirsin. sonuçta yeni tanıyor sayılırsınız birbirinizi.
sus cevap filan verme o yazınca sor güzel bir dille nerdeydin ne yapıyordun diye.
belkide rahat bir ortamda büyüdüğü için bu tarz bir insan ama sana göre değil işte. sen ilgiye alışık bir insansın. belki zamanla düzelir çok sever mutlu olursunuz o yüzden bekle biraz.

peki normalde de mi ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz yoksa sadece okulu mu dışarda...

biz de 10 gün kadar ayrı kaldık aklım başıma geldide kıymet bildim. tabi yine ayrıldım yine kavga yaptım. huylu huyundan vazgeçer mi ? :D

ama ilgisizlik çok zor yaaa. ben de eskiden alışık olduğum için ilgiye.

öncelikle ilgisiz olduğunu sürekli yüzüne vurma ama rada hatırlatabilirsin. sonuçta yeni tanıyor sayılırsınız birbirinizi.
sus cevap filan verme o yazınca sor güzel bir dille nerdeydin ne yapıyordun diye.
belkide rahat bir ortamda büyüdüğü için bu tarz bir insan ama sana göre değil işte. sen ilgiye alışık bir insansın. belki zamanla düzelir çok sever mutlu olursunuz o yüzden bekle biraz.

peki normalde de mi ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz yoksa sadece okulu mu dışarda...

Bekliyorum canım suan cok yeniyiz bende biraz aceleciyim sanırım. o cok rahat bi insandır bu arada :) ilgilii yanyana bi görseniiizz ama mesajlasırken sorun yasıyoruz. sms askı öldürüyormus maalesef :( normalde aynı sehirde yasıyoruz o bu sene üniv.e gitti işte

Bekliyorum canım suan cok yeniyiz bende biraz aceleciyim sanırım. o cok rahat bi insandır bu arada :) ilgilii yanyana bi görseniiizz ama mesajlasırken sorun yasıyoruz. sms askı öldürüyormus maalesef :( normalde aynı sehirde yasıyoruz o bu sene üniv.e gitti işte

aslında biz smste daha çok birbirimize sevdiğimizi özlediğimizi söyleriz

aslında biz smste daha çok birbirimize sevdiğimizi özlediğimizi söyleriz

onları bizde söylüyoruz her sabah, yatarken yada durup dururken seviyorum özlüyorum bilmem ne ama ben tatmin olmuyorum bu huyumdan nefret ediyorum asırı bi doyumsuzluk var ya :S sevgilim bazen sana yetememekten cok korkuyorum diyo o derece :) cok gıcık bi durum

onları bizde söylüyoruz her sabah, yatarken yada durup dururken seviyorum özlüyorum bilmem ne ama ben tatmin olmuyorum bu huyumdan nefret ediyorum asırı bi doyumsuzluk var ya :S sevgilim bazen sana yetememekten cok korkuyorum diyo o derece :) cok gıcık bi durum

zamanla oturur ilişkiniz canım

Güzel bi noktaya değinmişsiniz 4 yıllık ilişkim öyle sandıgınız gibi yıpranmalarla falan gecmedi tabiri caizse cocuk benim için Ferhat oldu Kerem oldu Mecnun oldu heba etti böyle bi yoğun sevgi ilgii mutlu etme cabası ben 40 kere daha biriyle birlikte olsam onun gibisini bulamamm. Ama ne yazıkki ben onu sevmedim filmlerde söylenir ya inanın onun aşkı ikimize de yetiyordu. bunalıyordum sıkılıyordum sebepsiz terkediyordum hep bir gün gercekten asık olacagım insanı hayal ediyordum falan derken bu sacma sapan ilişkim mart ayında bitti. omzumdan bi yük kalktı hiç eksikliğini hissetmedim özlemedm aramadım. fakat bana bi alt yapı olusturmus bu cocuk egolarımı tavan yapmış basit bi askla avunamazmısım ben onun büyük askından sonra. neyse martta ayrıldık temmuzda bu cocukla cıkmaya basladım ama bildiğiniz asık oldum hani öyle cok hislerini dilllendiren birisde değil bu cocuk gizemli halleri büyüledi beni tamam seviyoo ilgileniyo ama bi önceki sevgilim kadar değil o yüzden bi yokluk cekiyorum aslında. diğerini asla istemiyorum aklıma bile gelmiyo ama bende bıraktıgı alt yapı yüzünden böyleyimdir belkide. sizce ?

canım yaa sevemedıgın bı ınsanla 4 yıl ılıskıyı nasıl goturdun ?

bu da cok zor degıl mı ? sevmedıgın adamla tam 4 yıl .az degıl hanı

bosu bosuna heba ettın o zaman yıllarını .o zaman soyle bı durum var cnm ;

eskısının sevgısı senı bıraz sımartmıs ,herkes onun gıbı sever sanmıssın

sonra sudan cıkmıs balıga donmussun :9: ısın aslı boyle olmalı :)

dıger kısıye karsı hıc bırsey hıssetmıyorsan elbette donme ,ama

onun sana gosterdıgı özel sevgıyı ve ılgıyıde unut .yoksa mutlu olamazsın cnm .

canım yaa sevemedıgın bı ınsanla 4 yıl ılıskıyı nasıl goturdun ?

bu da cok zor degıl mı ? sevmedıgın adamla tam 4 yıl .az degıl hanı

bosu bosuna heba ettın o zaman yıllarını .o zaman soyle bı durum var cnm ;

eskısının sevgısı senı bıraz sımartmıs ,herkes onun gıbı sever sanmıssın

sonra sudan cıkmıs balıga donmussun :9: ısın aslı boyle olmalı :)

dıger kısıye karsı hıc bırsey hıssetmıyorsan elbette donme ,ama

onun sana gosterdıgı özel sevgıyı ve ılgıyıde unut .yoksa mutlu olamazsın cnm .

4 yıl hiç ayrılmadan devam etmedik ki inişli cıkıslı bi küsüyoduk 3 ay konusmuyoduk filan öyle gitti yani son 1 yıl kopuş noktasıydı o dört yılın içinde hayatıma bi kaç kişi bile girdi. sudan cıkmıs balıga döndüm egomu biraz indirmem lazım dediğniiz gibi yoksa hiç mutlu olamam bu hayatta :)

Back
X