kuruntu yaparmısınız??

Kızlar gerçekten sürekli bir şeylerden endişe duyuyorsanız ve artık bu durum kendinizin bile canını sıkmaya başladı ise psikolog yardımı almakta fayda var diye düşünüyorum.

aslında ben cok rahatsızım..neden ben hep kaygılıyım her an benden ayrılıcak gibi..sevgilimin sesi biraz düşük gelse canı sıkkın gibi konussa..tamam dyorum bana sevgsi btti diyorum.ayrılmayı düşünüyo herhalde diyorum.sonrada cok üzülüyorum buna..aramasa neden aramadı acaba kimle benı kimle aldatıyo falan dyorum..inanın ben byle olmak istemiyorum..bence bu hastalık gibi..ama kimileri bu halinden cok memnun.bende artık kaygısız yaşamak stiyorumm..ama psikolok bu durumuma bişey yapabilirmi..bu insanın kendisi ile ilgili sorun herhalde...ne biliyim yaaa ben kendimden cok mutsuzumm

ben de yaparım yaa, bazı şeyleri kafamda çok kurarım
çok önemli şeyler olmaz genelde bunlar
hatta bazen önemli olayları değil de önemsizleri daha çok taktığımı farkediyorum
değiştirmeye çalışıyorum bu huyumu, sinir bozucu çünkü

evet yaa işin daha kötüsü bu aslında..kucuk seyleri takıyorum bende..büyükler olunca sanki vurdum duymaz oluyorum bir anda....aman ne yapayım yoktur oyle bişey diyip kafaya bile takmıyorum..ayyy feci bişey buu yaaaaa..

bendede var kızlar ya
değişirmi sizce bu huy
değişirse nasıl olur bilen banada bilği versin.

bende çok kuruntuluyum kızlar.. ve herşeyi ters gideceği yönünde düşünürüm.. sanki iyi düşünsemde o şey olmayacakmış gibi geliyor :1no2: :1no2: :1no2:

kuruntu yapıyorum ve uzuyorum kendımı bazen ama sonucta hepsını ilerisi için..
temkınlıyımdır..
yaa soyle olursa boyle yaparsam gibi yapıyorum genelde kuruntularımı.. oda ilerde uzulmemek için sanırım oylemı tesellı edıyorum kendımı nedir :roflol: :roflol:

ben de yaparım zaman zaman hem öyle bı yaparım ki kendi kendimden illallah derim:)

evet fazlasıyla kurarım ve bunun zamanzaman faydasını görüyorum desem inanırmısınız CADIARZUCADIARZU mesela hep kötüyü düşününce ve o kötü başına gelince hazırlıklı oluyosun daha önceden düşündüğüm için:1shok::1shok: öyle işte tam tersi olduğu zamanda normal bir olaya gereğinden çok sevinip mutlu olabiliyorsun:1rolleyes::1rolleyes:

evet kuruntu yaparım
ve hayattada hiç yanılmam
durduk yere kuruntu yapmam tabiki

kuruntu yaptıgınız olayları kafanızda kurup kurup büyüttügünüz oluyomu?? yoksa herşeye yi niyetlimi bakarsınız...

değişir sengözlerimebaksanab sevdigim kişiler için hep iyi niyetli şeyler düşünürüm..moral veririm..hatta kuruntu yaptiklarinda kizarim..ama gel görki kendim için tam tersi oluyorum cogu zaman..mesela eşim,annem yada biri geç kaldiginda bi senaryolar yazarimki ben bile şaşiririm kendime :D ama bi haber bekliyorsam felan iyisini düşünürüm herzaman..kötüyü cagirmam yani :) velhasil olaya,kişiye,zamana herşeye göre değişiyor kuruntu olaylarim :)))

benden daha fazla kuruntu yapan ve tekrardan kendi kuruntularına inanıp üzülen yoktur herhalde kuruntu hafif kalır yanında paranoyak oluyorum resmen kaydirigubbakcemile3

artık herşeye toz pembe bakan kız yok malesef bunu lise yıllarında bırakdım...kurduğum hayaller
ve umutların yerini herşeyin kötü yönünü düşünme ve karamsarlık aldı....en azından şimdi
istedğim bişey olmadığında gerçekçi düşündüğüm için daha az üzülüyorum...:delphin:

kuruntulu modum değişir..sevdiğimden bolbol ilgi geliosa kuruntu yapmak aklıma bile gelmez kaydirigubbakcemile2 eğer sesi çıkmıosa vay benim halime fisfisfis

kuruntu yapmam...
olmayacak şeyleri sanki olacakmış gibi yaşamam...
zaten olacaksa da ondan kaçış yok olur ve ben yüzleşirim korkumla...
hepsi bu..

Çok fazla kuruntu yaptığım sözlenemez elbet istisnai anlarım vardır ama genelde kafama takılan bir şey var ise kurmaktan çok sormayı tercih ediyorum.

Evet, kuruntu yapıyorum benneyaptımki Hayal kırıklığı yaşamaktansa artık herşeyin negatifini de düşünüyorum.... Hatta artık çoğunlukta negatif ve karamsar düşünüyorum :delphin:

ama karamsar düşünmen o şeylerin gerçekten olmasını da kolaylaştırabilir..önceden sadece bir "ihtimal"ken şimdi "yüksek ihtimal" olabilir yani..

Back
X