• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruntumu yapıyorum

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Merhaba hanımlar size bir akıl danışmak istiyorum benim eşim tv karşısında birşeyler izlerken uyuyakalmayı sever bekarlıktan kalma bir durum sanırım neyse son 10 günde 3 gece tv karşısında salonda sızdı birinde sabaha karşı uyanıp geldi diğer iki gece salonda uyudu dün aksamda müdürüyle konuşuyor hani öyle gizli değil mutfaktan duyuluyor konuşması çok yorgun olduğunu ve Cumartesi izin kullanmak istediğini çok yorgun olduğunu söyledi ama gırgır yapar gibi bende yanına gittim bende izin alıyım beraber bişeyler yapalım dedim olurda demedi olmazda hem sen tek ne yapacaksın bana bu düşünceni neden söylemedin dedim bensiz gezicen demi yemezler bende gelicem dedim gülüyor vallaha yok çok yorgunum biraz uyur kahvaltı yapar biraz yürürüm arabanın lastiklerini falan değiştiririm dedi ama takıldım niyeyse hani desemki bi haltlar çevirecek o zaman müdürle niye benim yanımda konussun zaten Cumartesi yarım gün çalışıyor hiç izin almadanda yapar bi pislik düşünse diyorum diğer taraftanda üzülüyorum niye banada izin al beraber bişeyler yapalım demiyor niye tek kalmak istiyor diye buarada bu ay maddi anlamdada çok sıkıntılıyız sürekli bu ay şu ödemeleri bi halletsek deyip duruyor niye böyle yapıyordurki. Buarada gerçekten bu ay yoğun calıstı bazen akşam 9-10 da geldi eve sabah 6 da gitti

zaten her gün berabersin. çok bi plan yapmamış. gereksiz kafaya takıyosun gibi geldi.

eşinizle , sevgilinizle 24 saat yanyana ol, yapacagı varsa 25. saati bulur . yapar.

İzin konusunda bence gereksiz kuruntu yapmışsınız. ama gece salonda uyuması hoş değil.
Buna bir çözüm bulun derim.
Bende 10 yıllık eviyim bazen kızımı uyuturken onun odasında uyuya kalıyorum ama saat kaç olursa olsun eşim yatağa geçerken uyandırır, yatağıma geçerim.

Belli ki adam bir gün işe gitmeyip, tek başına kafa dinleyip uyumak istiyor, siz de izin alırsanız program yapıp, birşeyler yapmak zorunda kalacaksınız. Bozmayın bence planını, dinlensin kafasını dinlesin biraz, yoğun çalışıyormuş zaten.

Keske benim esimde biraz plan yapsa da biraz gitse tek takilsa.. iste birimizin derdi digerinin duasi oluyor.. bence sende biraz serbest birak esini.. ama tv karsisinda uyuyakalmak fikri hosuma gitti bende deniyim bunu :)

Belli ki adam bir gün işe gitmeyip, tek başına kafa dinleyip uyumak istiyor, siz de izin alırsanız plan yapıp, birşeyler yapmak zorunda kalacaksınız. Bozmayın bence planını, dinlensin kafasını dinlesin biraz, yoğun çalışıyormuş zaten.
İzin almıycam yanlız bırakıcam zaten sorarsada sen bana izin al birşeyler yapalım demedin madem kendine plan yaptın iyi değerlendir istenmediğimi bile bile kuyruğuna takılacak değilim diyeceğim

Bunda hicbi kotu durum goremedim. Belli ki cok yoruluyor isinde. Bunyesi daha fazla kaldirmadi izin alip kafa dinleyecek bir gun.

Aldatmak isteyen kisi her an aldatir, iste aldatir, oglen aldatir, is cikisi aldatir. İlla bir gun izin istedi diye art niyet aranmamali.

İzin almıycam yanlız bırakıcam zaten sorarsada sen bana izin al birşeyler yapalım demedin madem kendine plan yaptın iyi değerlendir istenmediğimi bile bile kuyruğuna takılacak değilim diyeceğim
Normalde sizi ihmal eden biri değilse bence trip atarak cevap vermeyin. Yoğun çalışma günlerinde akşamları uyuyakalması çok normal, benim eşim de yoğun çalışır, haftanın bir kaç günü uyuyakalır genelde ben yatarken uyandırıp yatağımıza götürürüm, takılmayın böyle şeylere. 1 gün tek kalıp dinlenmek istemesi de yorgunluk atmak için çok değil. Dediğim gibi normal zamanlarda aranız iyiyse hiç trip atmayın, anlayışla karşılayın nacizane tavsiyem.

Normalde sizi ihmal eden biri değilse bence trip atarak cevap vermeyin. Yoğun çalışma günlerinde akşamları uyuyakalması çok normal, benim eşim de yoğun çalışır, haftanın bir kaç günü uyuyakalır genelde ben yatarken uyandırıp yatağımıza götürürüm, takılmayın böyle şeylere. 1 gün tek kalıp dinlenmek istemesi de yorgunluk atmak için çok değil. Dediğim gibi normal zamanlarda aranız iyiyse hiç trip atmayın, anlayışla karşılayın nacizane tavsiyem.
Normalde ilgisiz değildir şaka şamata takılır evde mesela pazarları arkadaşlarıyla görüşecekseki genelde gitsem olurmu diye sorar benide dışarı çıkar ama bu ay maddi anlamda çok bunaldık bende bu yüzden üstüne gitmiyorum daha o söylemeden azıcık sıkıldım dese ara falancayı biraz takılın okey falan oynayın diye ben gönderiyorum

Back
X