- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Merhaba hanımlar size bir akıl danışmak istiyorum benim eşim tv karşısında birşeyler izlerken uyuyakalmayı sever bekarlıktan kalma bir durum sanırım neyse son 10 günde 3 gece tv karşısında salonda sızdı birinde sabaha karşı uyanıp geldi diğer iki gece salonda uyudu dün aksamda müdürüyle konuşuyor hani öyle gizli değil mutfaktan duyuluyor konuşması çok yorgun olduğunu ve Cumartesi izin kullanmak istediğini çok yorgun olduğunu söyledi ama gırgır yapar gibi bende yanına gittim bende izin alıyım beraber bişeyler yapalım dedim olurda demedi olmazda hem sen tek ne yapacaksın bana bu düşünceni neden söylemedin dedim bensiz gezicen demi yemezler bende gelicem dedim gülüyor vallaha yok çok yorgunum biraz uyur kahvaltı yapar biraz yürürüm arabanın lastiklerini falan değiştiririm dedi ama takıldım niyeyse hani desemki bi haltlar çevirecek o zaman müdürle niye benim yanımda konussun zaten Cumartesi yarım gün çalışıyor hiç izin almadanda yapar bi pislik düşünse diyorum diğer taraftanda üzülüyorum niye banada izin al beraber bişeyler yapalım demiyor niye tek kalmak istiyor diye buarada bu ay maddi anlamdada çok sıkıntılıyız sürekli bu ay şu ödemeleri bi halletsek deyip duruyor niye böyle yapıyordurki. Buarada gerçekten bu ay yoğun calıstı bazen akşam 9-10 da geldi eve sabah 6 da gitti