İnanın ben çok şaşırdım böyle elti görümce savaşları bana göre değilElti şimdiden başlamış fitne fesata. Nişanlınız ve anne babası ile buluşup duruma açıklık getirin. Benden duymadığınız hiç bir şeye inanmayın diyin. İsteklerinizden bahsedin ve olayı kapatın. Elti ile de aman ha bundan sonra hiç bir şeyinizi anlatmayın samimi olmayın.
Erkek arkadaşınıza bırakta yengen kendi savunmasını kendi yapsın diyin!İnanın ben çok şaşırdım böyle elti görümce savaşları bana göre değil
Erkek arkadaşım ise yengem kötü biri değil yanlış anlamış gibi şeyler diyor
Resmen beni huysuz çocuk sevmez biri olan etmiş.
Hiç bir savunma yok üç gündürErkek arkadaşınıza bırakta yengen kendi savunmasını kendi yapsın diyin!
Vazgeçmedim ama çok şaşırdım ve sinirliyimBu konu yuzunden mi vazgectin nisandan.
Görümce yok zaten sadece iki elti olucaz annem de sizin gibi dedi.Bence gozunuzde buyutmeyin zamanla sizi tanirlar bi eltinin lafiyla boyle olacaksaniz evlilikte daha neler olacak o zaman hic dayanamazsiniz.bu arada eltiyi gorumceyi cok karistirma mesafeli ol.
Eltinin amacı huzursuzluk çıkarmak anlaşılan.. Oyuna gelmeyin. Dediğim gibi sevgiliniz ve anne baba larnız ile buluşun. Durumdan bahsedin ve ben isteme ve sözü evde istiyorum nişanı kafede yaparız diyin. Uzatmayın daha fazla.. Gerisi onlara kalmışHiç bir savunma yok üç gündür
Ben nişanı yapmamayi düşünüyorum
Çünkü hiç bir suçum yok erkek arkadaşım çok kuruntu yapıyorsun abarttin diyor
Teşekkür ederim öyle olucak zaten.Eltinin amacı huzursuzluk çıkarmak anlaşılan.. Oyuna gelmeyin. Dediğim gibi sevgiliniz ve anne baba larnız ile buluşun. Durumdan bahsedin ve ben isteme ve sözü evde istiyorum nişanı kafede yaparız diyin. Uzatmayın daha fazla.. Gerisi onlara kalmış
Fazla mi agresifsiniz.Buyutulecek bişey yokVazgeçmedim ama çok şaşırdım ve sinirliyim
Kopma noktasına geldim ben
Malesef tez sinirleniyorum.Fazla mi agresifsiniz.Buyutulecek bişey yok
Yok sinirlenmeyin.Bu mevzuyu çok basit akıllıca hamleyle savuşturmakta sizin elinizde,iyice çıkmaza sokmakta.ki bu mevzular çerez.Daha ne soğuk savaşlar çıkacakMalesef tez sinirleniyorum.
Biz evlenince iki aileden uzak olucaz ☺Yok sinirlenmeyin.Bu mevzuyu çok basit akıllıca hamleyle savuşturmakta sizin elinizde,iyice çıkmaza sokmakta.ki bu mevzular çerez.Daha ne soğuk savaşlar çıkacak
Evet bu bir artıBiz evlenince iki aileden uzak olucaz ☺
Çocuklular gelmicek demedim aynı senin gibi lafı sonunda anlamış demekki elti kişisiSenin çocuğun olduğunda biri sana çocukluları çağırmayacağım ya da çocuklular gelmesin dese naparsın?
Ayrıca elti bence fitne yapmak için değil senin cümleni olduğu gibi söylemiştir. Onlarda madem istemiyorsun deyip alternatif sunmuşlar. Kibarlık etmişler. Kendi kendini gaza getirme bence.
Çocuklular gelmicek demedim aynı senin gibi lafı sonunda anlamış demekki elti kişisi
isteme söz evde olur ama kalabalık olmaz sadece büyükler olur dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?