- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
Merhaba nişanim olmak üzere 10 gün sonra
Alışveriş yaptık sonra elti ile yürürken bana isteme ve sözü niye evde yapıyorsun uğraştırır seni dedi,bende nişan kafede olucak isteme söz evde olur ama kalabalık olmaz sadece büyükler olur dedim.
Çocuk olmaz dedim kendisinin 4 yaşında kızı var ben kızımi kimseye bırakmam dedi
Bende tabiki bırakma gelcek tabi dedim mutlaka çocuk olur sıkıntı değil dedim
Sonra kayınvalide ve kayınpeder bir akşam bize gezmeye geldiler
Kayınvalide bana biz istemeyi ve sözüde kafede yapalım sen çocuk istemiyorsun bizde çocuklu gelenlere gelmeyin diyemeyiz dedi
Yani elti lafımı yanlış anlatmış erkek arkadaşıma dediğimde sen beni yanlış anlamışsin desene diyor
Gerçekten çok üzüldüm ve sinirliyim
Bu yüzden aramız inanılmaz kötü oldu.
Nişana 15 gün var
Kuruntumu yapıyorum acaba.
Alışveriş yaptık sonra elti ile yürürken bana isteme ve sözü niye evde yapıyorsun uğraştırır seni dedi,bende nişan kafede olucak isteme söz evde olur ama kalabalık olmaz sadece büyükler olur dedim.
Çocuk olmaz dedim kendisinin 4 yaşında kızı var ben kızımi kimseye bırakmam dedi
Bende tabiki bırakma gelcek tabi dedim mutlaka çocuk olur sıkıntı değil dedim
Sonra kayınvalide ve kayınpeder bir akşam bize gezmeye geldiler
Kayınvalide bana biz istemeyi ve sözüde kafede yapalım sen çocuk istemiyorsun bizde çocuklu gelenlere gelmeyin diyemeyiz dedi
Yani elti lafımı yanlış anlatmış erkek arkadaşıma dediğimde sen beni yanlış anlamışsin desene diyor
Gerçekten çok üzüldüm ve sinirliyim
Bu yüzden aramız inanılmaz kötü oldu.
Nişana 15 gün var
Kuruntumu yapıyorum acaba.