Kuryelerin Herşeye Yanıtı Var Maşallah

o zaman ben bir kaç bir şey anlatayım da içiniz soğusun

bu kargo şirketleri ile çok derdim olmuştur benim de..
ama artık devir değiştiii !!!

geliyorlar beni bulamıyorlar, ben gidip almıyorum, elli kere arıyorlar, gelin alın diyorlar, gözü gibi bakıyorlar paketime...
nasıl bu aşamaya geldin derseniz muhitimdeki tüm kargo şirketleri ile çataçat tartıştım bürolarında
mimlendim yani, aman dilimi ısırayım bana bulaşmaya korkuyorlar uyuzlar

Heryerde olduğu gibi,kargolarda da tanıdık bulmak lazım :)
Bizim şubede bir kız vardı,onunla muhabbet kurdum.
O gün bugündür kargolarım aksamaz.
Kız ayrıldı,hala tanırlar beni :)

Tam da geçen hafta yaşadığım sorun..
Tüm gün evdeydim, telefonum hiç kapanmadı ve sesi kısılmadı. Kapıda geldiklerine dair bir kağıt yok. Aranmadım hiç.
Telefonuma mesaj geldi, ulaşamadık bulamadık veremedik tarzında bir mesaj.
Aradım, gelindiğini ve benim olmadığımı söylediler..
Belki yanlış adres vermişsinizdir, başka zile basılmıştır dediler. Haklı çıkacaklar ya.
Eve gelmemişler bile, bizim evimiz müstakildir, bir tek bizim zilimiz vardır. Yok yani başka konu komşunun zili mili..
Belki zil olayını, adres olayını katmasa, belki susup bişey söylemezdim ama kapıda ödeme yapacaktım, almıyorum kargoyu dedim.
Getirdiler yine almadım, firma arayıp duruyor, öbürü getirip duruyor inat ettim almıyorum. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker, daha çok getirir..

Son düzenleme:
Bizimde başımıza geldi bir olay.
Birgün kargodan hala anlamadığımız kimin ne gönderdiğini bilmediğimiz birşey geldi.Hemde saat gecenin on iki buçugunda.Kurye kapıya gelmiş zile basıyor kargo diye. Bizde kapıyı açmadan birşey almadık ki kargo gelsin bize diyoruz annemle tabi.Annem korktu hirli mi hırsız mi diye adama kapıyı açmadan bağırıyor polis çağırıyorum diye.Adam hala abla kargo diyo annem eline bıçağı aldı ben oklava açtık kapıyı.Tabi babam evde yok bu arada kurye korktu.Abla unutmuşlar öğlen getirmeyi hesapta açık çıktı da ondan getirdim dedi iyi de kardeşim saat olmuş gecenin on iki buçugu böyle saçma şey olmaz neyse aldık kargoyu girdik içeri iki dakika sonra babam geldi anlattık hemen kalk gidiyoruz şikayet edicem dedi kalktık gittik kargo şubesine tam kapıdan giriyorduk ki kuryede bizi anlatıyor ordakilere girdik babam baya kızdı bağırdı o saatte ne kargosu filan getirdiklerini de attı önlerine çıktık.

Buarada gelende herhangi bir firma promosyon amaçlı saat yollamış ne alakaysa artık.

katılıyorum, gelmişler yokmuşum, ertesi gün tekrar getirdiler. diğerleri geldik yoktunuz, bir daha gelmeyiz siz alacaksınız diyor. üstelik upsde harita üzerinden takip edebiliyorum araç nerede, evime yakın mı vs, böylece kısa süreli evden çıkabiliyorum.

Bu kadar üstüne olamaz. Az önce şu bankayı bi kalaylıyım ama önce bi kk ya bakayım dedim tam oldu. Kredi kartım varken bi banka rica minnet ikna ederek bana kart verdi. Ben de ilk bankamın kartını kapattım. Bu arada kartımın üstüne çantamdan parfüm dökülmüş, bantı hasar gördüğü için kullanamadğımdan yeni bir kart istedim. Yahu ilk kart 3 günde elime geçti ikincisi 1 aydır yok. Sürekli kuryede... Bankayı arıyorum teslimat aşamasında diyorlar başka da bişey demiyorlar. Daha geçen hafta kuryeye zimmetliydi. Zorla eski kartıma döndürecekler

kusura bakmasın ama bir söz vardır eşek gibi getirecek ....

ya ben bugün ters günümdeyimm şikayet etmek için siteye girdim telefonuma bir türlü onay kodu gelmedi . var var bugün bişey var . hele yarın bir gelmesin ben o kargoyu birbirine katmazsam

götürüp diğerlerinide kıracaktın o kargocunun kafasında. senden habersiz teslim ettiği için

valla canım onu bende yapacağım az kaldı dur hele yarın akşam saat 18.00 bekliyorum

Heryerde olduğu gibi,kargolarda da tanıdık bulmak lazım :)
Bizim şubede bir kız vardı,onunla muhabbet kurdum.
O gün bugündür kargolarım aksamaz.
Kız ayrıldı,hala tanırlar beni :)

kuryenet ile ilk defa bir şey geliyor. yurtiçinde mesela var tanıdığım hemen aynı gün teslim

alma alma boşver . etme bulma dünyası canım

biz bekleriz gelmez sizinki de gece gelmiş o da ayrı bir dengesizlik

alla alla deseydin sende işi neymiş getirecek...
aynı şey yurtiçi kargoyla başıma geldi göz göre göre yalan söylüyorlar bende şikayet ettim hemen aradilar
şikayet olunca paçaları tutuşuyor

yoksa sende mi G...... bankasından adın kartı hay almaz olaydım ben diğer kartımı kapadım bu gelsin diye bekle Allah bekle hala gelecek feleğim döndü.

velhasıl arkadaşlar kargoları aradığınız zaman iş sorumluluğu ve bilincinden söz ederler bir de gelip bi kadınlar kulübünü okumaları lazım

Herkes kargoculara kuryelere yüklenmiş.Hepsi mi aynı.Soruyorum size hanımlar siz onların ne şartlar altında çalıştığını biliyormusunuz ben bizzat şahidim.gece 2 lere kadar çalışan şubeler var.Aldıkları maaş belli asgari. Kolaymı sizler gibi kaç yere gidiyorlar.

Çok saçma o saatte kesinlikle dağıtım olmaz nede açık gibi birşey .

Geçen sene bir siteden kpss kitapları sipariş ettim. Bekle Allah bekle gelmiyor kargom. Neyse ödeme seçeneğinde sıkıntı var dediler. Kapıda kredi kartı ile ödemeye anlaştık. Kargom geldi. Adam kabul etmiyor. Elinde de pos cihazı. Biz böyle alamayız benim sorumluluğum değil falan. Paketin üstünde de not düşülmüş. Almadı geri götürdü. Sonra şubesinden aradı gelin ödemeyi buradan alacağız. Annem gitti. Adam dalga geçmiş kapıda ödeseydiniz uğraşmazdınız diye " aynı adam" varya bulsam parçalarım hala o derece sinirliyim herife. Özel olarak seçiliyorlar sanırım bunlar

Bende Mng ile benzer sorunlar yaşamıştım zamanında.. Bir dahada kendilerini kullanmadım. Başka kargo yok sanki.

Yurtiçi kargo geldiğinde evde bulamazsa eğer kapıya kağıt yapıştırıyor. Onu da geçtim ne zaman gelecek olsalar 2-3 saat önceden arayıp evde olacak mısınız diye soruyorlar.
Ups ile de bir kaç işim oldu. Adresi bulamadıkları için telefon edip tarif etmemi istediler. Bi üst sokağa girmişler yanlışlıkla geldiler hemen..
Telefon var hepsinin elinde şirket tarafından verilen. Neden kullanmıyolar acaba..

Yurtiçi Kargo'nun genel prensibi bu sanırım. 3 seferdir kargom geliyor, özellikle o günkü işlerimi iptal ediyorum ve oturup kargo bekliyorum evde. Tv falan açık sesi duymamışımdır desem, yok.. Sadece bilgisayar açık oluyor.. Sadece gelip aşağıya kağıt bırakıyorlar geldik bulamadık diye. Ama kesinlikle zile basan olmuyor. Aşağıda zilde ismimiz yazmıyor desem, 5. ve 7. katınkiler yazıyor. Arada 6 numarayı mı bulamıyorsun be adam?

Hatta geçen sefer internetten kargotakip olayından takip ediyorum. Dağıtıma çıktı diyor falan.. Dağıtıma çıkmışsa gelir bir iki saate diyorum çünkü yürüyerek 20 dk mesafemiz var kargo şubesiyle.Bekle Allah bekle.. Annem yanımda misafir, kadını gezmeye götüreceğim ama kargoyu bekliyoruz falan. Markete indim ne göreyim, yine not bırakılmış kapıya. Neyse dedim gideyim şubeden alayım. Gittim şubeye, dedim sözde gelmişler ama bize gelen olmadı! Bi de dalga geçer gibi demesin mi tekrar dağıtıma çıktı diye.. Oyuncak ettiler resmen gerisin geri döndüm.

Bu olay bir kere iki kere değil bi çok kez yaşandı yurt içi kargoyla. Ekmek param bu benim deyip 4 elle sarılan yok işine malesef..

Haklı olabilirsiniz hanımefendi ama size şunu söyleyeceğim sadece. Sırf bu konunun altında Yurtiçi Kargodan ne kadar şikayet var bilmem farkettiniz mi.. Sonuçta hepimiz toplaşıp karar almadık bunu kötüleyelim diye.. E bu adamlar bana gelmiyor, ona gitmiyor, kimin kargosunu teslim ediyor zamanında? İşini layığıyla yapan da vardır elbet ama bize denk gelmiyor demekki.

Siteden hızlı gönderi diye aldığım ürün aynı gün kargoya verildi ama 4 günde ulaştı elime ya..

gece2ye kadar çalışmalarını ödüllendirelim mi? herkes işini iyi layıgıyla yapmalı ki aldığı para helal olsun. doktorlara o zaman hepimiz ödğl mödül verelim gece nöbet tutuyorlar diye.
2ye kadar çalışıyorlar diye şikayet etmeyelim mi?
o orada işini önemsemeden yapıyorsa, bi kağıt bırakamıyorsa İŞİ OLDUĞU HALDE, zile bile basmıyorsa, müşterileri bastık diye kandırıyorsa kusura bakmasın. o kişinin o işe ihtiyacı yok o zaman, kaybetmekten korkmuyor. layığı ile yapacak biri gelir yerine. kimseyi yapmadığı işten dolayı tebrik edemem, acıyamam.

Aras kargoyu kullanıyorum ben sürekli. Bir kere beni evde bulamamışlar not bırakmışlar posta kutusuna. Aradım onları ben evdeydim dedim hiç ikiletmediler tamam tekrar gönderelim dediler. Meğer ben kat numarasını yanlış vermişim. Bir kere de çok ağır bir şey almıştım önce arayıp evde olup olmadığımı sordular. Bir sefer de adresi bulamamışlar aradılar tarif ettim. Yurtiçiyle de alışveriş yapıyorum. Sizin gibi sorunlarım hiç olmadı. Ama evde bulamazlarsa ikinci defa getirmemelerine sinir oluyorum. Ups ile de sorunum yok. Ama bir kere oldukça ağır bir şey aldım. 35 kilo. Ama o kadar ağır olduğunun farkında değildim kilosunu bilmiyordum. Adam kapıya geldi gelin alın dedi ben de hayır siz çıkarın dedim. Megafondan duyuyorum altta ne saçma şeyler alıyolar ya diye söyleniyor. Katları çıkarken daha kaç kat var bitmedimi falan diyor. Sinirlendim ama bir şey söylemedim paket çok ağırdı diye. Bu firmayla da tek olayım bu oldu. E benim sorunum yokmuş niye yazdım sanki bunları. :)) Firmayla değil de daha çok şubelerle ilgili oluyor sorunlar. Şubedeki çalışanlar sorumsuzsa firma ne yapsın. Şikayet edeceğiz ki çalışanlarına çeki düzen versinler.

Aldıkları maaş belli diye işlerini yapmamalarımı gerekli ? Yada savsaklayarak yapmaları ?

X asgariyi beğenmez işi savsaklar, Y asgari ücrette olsa bir işim olsa der. Bugün çıkın sokağa tüm işsizlere sorun asgari ücretle de olsa bir yere girmek için can atan onlarcasını bulursunuz.

İnternetten alışveriş başladıktan sonra istihdamda bir okadar arttı, dünün işsiz gençleri bugünün kargocusu olarak hiç olmazsa ekmek kazanıyorlar. İşi beğenmeyecek param az diyecekse, kimseyi mağdur etmeye hakları yok işten çıkacaklar.

Son düzenleme:
Şimdiye kadar kargo ile hiç sorun yaşamadım hep aynı kargoyu kullanıyoruz genelde hem benim hem babamın işleri nedeni ile bir sürü evrak ve sözleşme gelir yurt ile başlayan firmayı kullanıyoruz evraklarımız sorunsuz bir şekilde geliyor geldikleri saati bile ezberlerdim artık öglen 12 civarı geliyorlar ben o yüzden memnunum kargo şirketinden.Bankada kendime hesap açtırmıştım bankamatik kartı gelecekti onuda bankanın kendi kuryesi getirdi gelmeden 2 saat önce aradı evdemisiniz degilmisiniz diye evin adresini vermiştim bende evdeyim bekliyorum dedim tamam şu saatte geliyorum dedi ve dedigi saatte geldi.

genelde yurt içi kargoyla geliyor. internet siparişleri. adamın canına tak etti galiba geçenlerde dediği aynen şu "gene ne aldın x hanım". zamanında getiriyor ancak kızıyor. alışveriş edince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…