Kuryelerin Herşeye Yanıtı Var Maşallah

Sizlerde haklısınız sizlere öyleleri denk gelmiş

Ben şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım..İadelerimde bile kapıma kadar geldiler .Yerle ilgisi var diye düşünüyorum.

Birde şöyle bir konu var geç gelmemelerinin sebebini çalışanlardan değilde genel müdürlükten hesabını sormak lazım.Nedeni ise günümüzde internetten alışveriş çoğaldı ve şubeler artık yetişemez oldu.Ama iş veren zenginlerimiz bunu düşünmeyerek az elemanla çok iş yaptırıyorlar asgeri ücrete o kadar iş az kimse kimse acımasın zaten bu düzeni biz insanlar sağlıyoruz

kolay değil kabul ediyoruz ama şunu söyleseler en azından teslimat yoğunluğundan sonra sizin teslimatınız yarın yada 2 gün sonra desinler amenna derim .

Arkadaşlar resim ekleyemiyorum,bu konuda bana yardımcı olurmusunuz rica etsem

konuyla pek alakalı değil ama söyleyeyim 100 mesaj hakkı doldurman lazım

bende onu anlamıyorum ya . geldik diyorlar . bu şirket telefonları faturalı beni arasınlar evde misiniz geldik yada geleceğiz diye . ben açmış ve konuşmuşsam faturada olur nasılsa . zan altında kalıyoruz geldik yoktu falan diye . biliyorum evdeyim ama kendimden şüphe ediyorum yani o derece oldum

aynen aynen şube çalışanı ile alakalı şube ne yapsın ? şubeyede ben gittim diye bildiriyor . nerden bilecekler ?

yapılması gereken bu zaten aranmalıyız .
genelde yurt içi kargoyla geliyor. internet siparişleri. adamın canına tak etti galiba geçenlerde dediği aynen şu "gene ne aldın x hanım". zamanında getiriyor ancak kızıyor. alışveriş edince

ahahahaha bu da ayrı bir model işte

genel müdürlük ne yapacak ki Allah aşkına ? yeni şubeler açsın yine aynı tarz adamlar gelirse onların ne var elinde. diyorum ya deseler ki teslimat yoğunluğundan dolayı anlarım anlayış gösteririm. ama adam açık açık yalan söylüyor geldim diye. şimdi bu adam için yeni bir şube açsan ne olur açmasan ne olur ?

Abimin şehirdışında bir doktoru var saç ektirmişti abim çok kişiye de referans oluyor ve bu kadının kliniğine yönlendiriyor. Kadın da abime teşekkür mahiyetinde yurtdışında satılan bir saç bakım seti hediye ediyor. Neyse kargo geliyor iki paket var abimler açıp bakıyorlar set var bir de porselen biblolar anlam veremiyor sonra diyor ki anneme heralde gönderdi. Sonra kadını arıyor diyor hediyeniz için teşekkür ederim annem de ayrıca teşekkür ediyor vs kapatıyor telefonu. Abim bize anlatırken de annem teşekkür ediyor deyince anlam veremedi kadın bir sustu zaten diyor.

İki gün sonra kuryenin biri geliyor pardon biz size şu gün bir kargo getirmiştik onlardan bir tanesi başkasınınmış yanlışlık olmuş geri alabilir miyiz? Annem de geri veriyor tabii... Yani düşünsenize özel birşey de olabilirdi içindeki ya da ne bileyim o bibloların manevi değeri vardı hiç önemsemiyorlar ki umarım sahibine ulaşmıştır.

çeşit çeşit desen desen hangi tür ararsan o türde var yani

ay kafayı yiyeceğim böyle bir yüzsüzlük çok ciddi anlamda söylüyorum olamaz. şimdi kurye kartı getirdi. ilk anda dikkatimi çekmedi kapıyı kapatıp odama geldim . yüzsüzler bir de paketin üzerine perşembe randevulu teslim bir de üzerine parantezle PROBLEMLİ yazmışlar ayıp ya arayıp kavga edeceğim şimdi

bu resmen densizlik ama ya. asıl problemli onlar, şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor sakin ol canım

yurt içi ile olan bir anımı anlatayım

siparişi verdim netten, adres tanımına EV yazdım, adresi yazdım 3. kat dedim. neyse, kargo ha geldi ha gelecek, bir numara aradı beni.

arayan yer benzin istasyonu, shell mi opet mi ne. neyse, patronları ile benim soy adım aynı imiş, ancak patron erkek! benimkiyle ne alakası olabilir isminin... teslimatı yapmışlar çalışanlara, gitmişler. patron da telefonda demiş ki "açın ben kargo beklemiyordum, neymiş bakalım." allahtan içinde abes bir şey yoktu, utana sıkıla aradılar beni, izah ettiler.

firmaya çok sinirlendim, genel müdürlükle yazıştım. gerçekten çok ilgilendiler. 1 hafta sonra yine aynı firma, yine başka bir abeslik... mümkünse uzak dursunlar benden.

neyse ki artık sitelerin çoğunda kargo seçme seçeneği de oluyor, 2-3 kargo arasından seçebiliyorum.

yuh ya ya içerisinde iç çamaşırı vs olsaydı

Yurt içi Kargo Pendik şubesinden gelen kargo görevlisi kimlik istedi, ben de "kimliğimi bulamıyorum evlilik cüzdanı olur mu?" dedim, bağırmaya başladı.O sırada komşum kapıyı açtı, komşumdan kimlik istedim, "onun kimliği olmaz" dedi."O zaman biraz bekleyin" dedim, kimliğimi aradım buldum. Bana bağırmaya, "sen kimsin de beni bekletiyorsun?" demeye başladı.

"Benimle sen diye konuşamazsınız" dedim ama nafile. 5 dk kimliğimi evirdi çevirdi, "acele eder misiniz sizi beklemek zorunda değilim" dedim, tavrı, "imzala şurayı" oldu.İmza atarken de ''adam gibi imzala lan'' dedi bana.Adam gibi imzala lan nasıl diyebilir bana? Bana imzayı attırıp, "kargoyu da şubeden gelir alırsın" diye gülerek gitti.Bu sırada bağırmalarından 2,5 yaşındaki kızım ağlama krizine girdi resmen.

Genel müdürlüğü aradığımda bana kargomun bugün başka bir çalışan tarafından teslim edileceğini söylediler.Sonra tekrar aradığımda teslim olmayacağını benim gidip alabileceğimi söylediler.Bu kişi daha önceden de bana bağırmıştı, kendisini kapıda saatlerce bekletiyormuşum diye.Yine sorun yaşamayalım diye evlilik cüzdanını teklif ettim ama kendisi sorun çıkarmak konusunda kararlıydı.

Ben e-ticaret işiyle uğraşıyorum.Yurt İçi Kargo ile yaşadığım bu 2. sorun.İlk şikayetim etkili olmamış anlaşılan.Umarım bundan sonra çalışanlar terbiye sınırlarını öğrenirler.

**** bu şikayeti geçen yaz şikayetim var sitesine yazmıştım hatta baya detaylar vardı kısaltmışlar hemde o seviyesiz görevli imza atarken kağıdı elimden hızla çekti ve yırtıldı kağıt bu haftada pazartesiden beri beklediğim paket beni günlerce eve tıkmalarına rağmen apartmanın girişine imzasız sessiz sedasız bırakıp gitmişler çalışmadığım kargo şirketi yok diyebilirim ama yurt içiden nefret ediyorum kaç kez başka seçeneğim yok diye bazı yerlerden ürün almaktan vazgeçtim

Seninki bambaşka birşey. Bu kargo şikayeti değil, direk o hadsize hakaret davası açablirsin. Psikopatın tekiymiş.

Kargocular çok çalıyor az para alıyor diyen arkadaş lütfen buna da bir yorum yapar mısın ?

Dünde bizim anlaşmalı kargo firmasının görevlisi sekreter arkadaş yokken kargoları girişe bırakıp gitmiş. Telefonla aradı arkadaş, birde önemli birşey yoktu hepsi evraktı diyor.

Son düzenleme:

al öldür onu orada işte. ben senin yerinde olsam direk olarak şubeye polis yönlendirirdim . ev adresine göre senin evin hangi güzergahta ise kargocun ona göre belli olurdu. onu bi hakaretten alsınlar da gör hele . bu heriften normal yolla isim istesen onu da vermez bu dengesiz. komşunuz da şahitmiş açacaktınız bir hakaret davası . hem ilk şikayetin dikkate alınmadığı yönünden dolayı hem şube ceza yiyecekti hemde çalışan . dengesiz herif.

al işte bir model de burada . hepsi evraktı diyor sana evrağın önemli olmadığını kim söyledi demi ama yok yok bir çoğu dengesiz bunların

Ay ben bu konuda çok dertliyim. Bi gün boğuvercem bi kargocuyu, o olcak. Ben de internetten çok alışveriş yapan bi insanım. Trendyol, Avon, Kozmotrend vs hep bişeyler alırım. Nasıl almayayım, mağaza fiyatının yarısı oluyorlar genelde. Kargo bekliyordum evde 2-3 gündür. Netten takip ediyordum, dağıtıma çıktı yazıyordu. Tabi bu bi yalan. 2-3 boyunca evdeydim, hiç bi şekilde kargocu kapımı çalmadı. Neyse sonra gittim şubeye. Dedim böyle böyle, gelmedi kargo. Ama açıklama bölümüne ''Alıcı bulunamadı, şubeden teslim edilecek'' yazmışsınız dedim. Çalışanımız gelmiştir siz duymamışsınızdır diyo bana. 3 gün boyunca geldi, kapımı çaldı da ben mi duymadım dedim. Evet diyo bide pişkin pişkin. Ben tabi delirdim, savunmaya geçtim. Bu dediğinin saçma olduğunu, mümkün olmadığını, ben duymasam bile evde bi sürü kişi olduğu için onların duyacağını söyledim. kargocudan gelen cevap: ''AMA SİZ DE İNTERNETTEN ÇOK ALIŞVERİŞ YAPIYORSUNUZ, HANGİ BİRİNİ GETİRELİM EVİNİZE?'' Varya Allah sabrımı sınadı orda, kafa göz dalasım geldi adama, tuttum kendimi. Bu ne biçim bi saygısızlıktır? Sen benim nerden alışveriş yapacağıma nasıl karışırsın? Üstelik her bir alışveriş için kargo parası ödüyoruz. Mesela Trendyol'dan her alışverişte 7 tl kargo parası var. O parayı boşuna mı alıyorsun sen arkadaşım?? Ben tabi böyle üste çıkınca kargocu ''ama bizim de zamanımız yetmiyor, dağıt dağıt bitmiyor kargolar'' demeye başladı. O zaman 2 araba çıkarın dağıtıma. Para almayı biliyorsunuz, hizmet vermeyi bilmiyorsunuz ama. Ay çok sinirliyim bacılar, bi gün 3.sayfa haberlerinde Kargocuyu Boğazlayan Genç Kız diye bişey okursanız o benim kesin

benim yaşadığım konu orda kapanmadı zaten eşim gitti şubeye benim dayımın oğlu polis, eşimin amcasının oğlu komser 3 kişi şubeye gittiler o kapıya gelen dengesiz saklanmış beni genel müdürlükten aradılar polise şikayet etmenize gerek yoktu kendi aramızda halledebilirdik diye şimdimi aklınıza geldi sizi mahkemeye de vericem dedim suratlarına kapattım hala arar dururlar :)

Konunun başında bahsettiğim konuya istinaden, bugün kurye aradı "acil bir kart tesliminiz var işyerinize gelmek üzereyim, ..... sokaktı değil mi?" Dedim ki, orada adres başlığı olarak ne görünüyor? "İşyeri" Peki bir işyerine haftasonu neden kart götürülür? Yani haftalardır beklediğim kart geldi, o da yanlış gün geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…