Kuryenin tavrı

Blondie12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
52
44
3
30
Herkese iyi günler. Bugün yaşadığım canımı sıkan bir durumu paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Kargo siparişim vardı evime yakın olduğu için genelde aynı kargo şirketini(aras kargo) seçerim ve bu ay içindeki 3. Siparişimdi. Kurye geldi zaten daha ilk başta ben kim o deyince "kargon var" diye seslendi sanki amcamın oğlu bu ne samimiyet? Neyse. Kargoyu almaya indim bu sefer demez mi "buraya 3. Gelişim bir kerede verin şu siparişlerinizi. Sürekli buraya mı gelicez?" Daha önce ben evde yoktum kardeşim almıştı kargomu. Daha önce siparişini bir oğlan çocuğuna vermiştim sen yoktun falan dedi. Ben de omuz silkip tamam deyip bir şey demeden kapadım kapıyı. Siz olsanız bir tepki verir miydiniz? Hayır adamın işi bu zaten her gün de olsa getirmek zorunda değil mi anlamadım ki ben çocuk azarlıyor sanki. Arabayla getiriyorlar bir de. Ne yapsam şikayet mi etsem sizce şubeye veya müşteri hizmetlerine? Ay sabahtan beri içime oturdu çocuk gibi azarlandım ya.

Son düzenleme:
Ay ne sacmalik istersen her gün siparis verirsin ona ne?Keske tersleseydin.Boyle hadsiz ve saygisiz insanlara sinir oluyorum.

Sizi hiç ilgilendirmez diyecektiniz .
Arayıp genel merkeze şikayette bulunun
Bu adrese dağıtım yapan kuryeden şikayetçiyim diye belki işten atmazlar ama en azından haddini bilir .

Valla ilk önceleri kibardım. Bu kibarlığımı seneler önce bırakmak durumunda kaldım. Bir tanesi kucağıma uzaktan atıp giderdi kutuyu. İçinde elektronik mi var kırılacak mı var umursamadan. Şikayet et arkadaşım. Bir şey değişmiyor zaten. Ben hep ediyorum. Geleneksel hale geldi artık. Çok çıldırmışlığım var kargo şirketleri yüzünden. Onların yüzünden taksiye verdiğim paranın haddi hesabı yok. Hiiiiiç çekinme bir şey olur mu diye çalışana, inan umurlarında değil. Şikayet edersen et bana ne modunda hepsi zaten.

Ay ne sacmalik istersen her gün siparis verirsin ona ne?Keske tersleseydin.Boyle hadsiz ve saygisiz insanlara sinir oluyorum.
O an şaşırdım kaldım bir şey diyemedim ilk defa böyle bir şey başıma geliyor çünkü. Sonrasan pişman oldum cevap vermedim diye. Ay sinirden ağlıcam şimdi. Hadsiz.
manyak mı bu adam ona ne istediğim zaman istediğimi veririm getirecek tabi ki gidin şikayet edin
Direkt şubeyi mi arıyım sizce? Yoksa internette şikayet formu falan var oradan mı?

hem şubeyi ara hemde netten şikayet formu doldur bu ne saçmalık çocuk mu azarlıyor

şikayet edin tabi, hatta sikayetvar.com a yazın,
o anda da keşke benim gibi sürekli sipariş verenler olmasa işsiz kalırsın deseydiniz, böyleleriyle kendi dillerinden konuşmak gerek yoksa iyice havalara giriyorlar, az gelişmiş tek hücreli, sanki babasnın hayrına getirmiş.

"Size ne parası sizden mi çıkıyor, densizlik etmeyin" diye sesini kesecektiniz onun, sonra doğrudan müşteri hizmetleri. Ne münasebet. Gerçi o kargo şirketinden ben hiç memnun kalmıyorum ama müşteri hizmetlerine sinirle çemkirirseniz yaptırımı olacağını düşünüyorum. Bazen maalesef düzgünce derdini anlatmak yetmiyor, diş göstermedikçe ciddiye alınmıyorsunuz. Bir daha da o kargo şirketini kullanmayın tavsiyem.

bi dahaki sefere sizden söylemem para kazanmazsınız isterseniz? nası çözüm?

derdim ben olsam. ismine bakar yakasından şikayet ederdim sonra da.

Oooo aras kargo bayılırım , kanlı bıçaklı olduk çalışanlarla... Şikayet edin ben her seferinde ediyorum isimlerini alıp ...

Terbiyesizlik etmiş densiz. İnsanın bazen basireti bağlanıyor, benim de çok olur öyle. Sonradan "neden böyle salaklık ettim ben yaa" derim ama geçmiş olsun Benim pazarcılarla başım pek hoş değil, kaba tavırlarına sinir oluyorum
Sizin elinizde şikayet seçeneğiniz var neyse ki, yazın çizin, herkes insan gibi davranmayı öğrensin biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…