Kuryenin tavrı

Stresini yansıtıp terbiyesizlik yapmamalı ama. Normalde mesela ben kimliğimi veririm onlar tc mi yazar. Bu adama uzatınca kimliği hayır sen söyle dedi. Adam baştan sona fail.

Sikayet vara yaz o zaman o firma calisanlarini iyi secmiyor sanirim ucuzami calistiriyor nedir cok kisiden duydum.Yurtici iyidir.

Stresini yansıtıp terbiyesizlik yapmamalı ama. Normalde mesela ben kimliğimi veririm onlar tc mi yazar. Bu adama uzatınca kimliği hayır sen söyle dedi. Adam baştan sona fail.

Hmm turkiyede nasil isliyor bu kargo kurye konusu bilmiyorum. Ama ayriyetten tc numarasi yaziliyor ise ayri bir stres bi vakit geciyor demekki. Yurtdisinda sadece imza gerekli. Adam vakitsizlikten sen soyle tc numarani demistir eminim. Cok kirildiysan sikayette bulun ama onemsiz bence... Empati kurmak lazim. Dedigim gibi stresi senin sahsiyetinle alakali degildir ..yuzunu bile hatirlamaz suan o derece..uzulme bosyere o yuzden. İstersen sikayetini et ama kafana takmaya degmez icini ferah tut

Benim de hali hazirda kargo sorunum var. (SURAT KARGO) Dun ogleden once subeye ulasan kargom bugun bu saatte hala gelmedi. Sube telefonlari acmiyor, biraz caldirinca da ahizeyi kaldiriyor ki dakikalarca mesgul caliyor. Hemen arkasindan tutturuyorum yine kimse acmiyor. Evime de yakin bir nokta oldugu icin bugun teslim edemiyorsaniz ben gelip alayim diyecegim ama yok telefonu asla acmiyorlar. Eminim yarin teslim etmeye kalkacaklar ama cumartesi oldugu icin teslim alamayacagim. Musteri iliskilerini aradim 17.00'ye kadar calisiyorlarmis. Yarim saatle kacirdim. Ya en dandik firmalar bile 24 saat destek veriyor bunlarin yaptigi pintilik.

Kisacasi kimse kusura bakmasin ama kargo firmalari bana gore (isini hakkiyla yapanlari tenzih ediyorum) "bir baltaya sap olamadim bari kargocu olayim"cilari toplayan ticarethaneler...

Kargoya indim derken ? Kargo sıze cıkarmalı...

Sıkayet edın
Bıktırdı bu kargocular valla

Kargoyu agzina carpsaydinizya. Munasebetsiz.
Cok ariyorlar mi acaba bu kuryeleri. Ayni firmayi ben de gecenlerde sikayet ettim. Gelmedikleri halde geldik bulamadik diye mesaj atiyorlar. Gelseler kagit birakirlar.

Tabiki şikayet et. Aras kargo kadar rezil bir firma görmedim ben. Kızıma netten alışveriş yaptığım için mecbur kalıyorum onlarla muhatab olmaya. Geçen yıl sürekli evde olduğum halde evde bulamadık kargonuzu şubeden alacaksınız diye mesaj geliyordu. Genel müdürlüklerini arayıp şikayet ettim. Paşazadeler uzak yerlere gitmeyip böyle mesaj atıyormuş meğer. Gereken yapıldı sanırım şimdi sıkıntı yaşamıyorum. Mutlaka şikayet edin.

İnadına her gün sipariş ver kızçalışırken bezdirdiler beni de. Bazıları gerçekten çok saygısız.

şikayet et mecbur getirmeye allah allah ne bu askerlik arkadaşı mı sanmış

Tabiki şikayet et ne bu rahatlık senin işin ne o zaman deseydin

Evet şikayet etmelisin kesinlikle hangi saatte hangi gün geldiğini de söyle bilirler memnun değilse çıkar işten çalışmak isteyen biri gelir yerine

sadece aras degil hepsi öyle ve musteri hizmetleri pek bir sey yapmiyor , İK ya bile ulaştım ancak kuryeler patavatsız o an verecektin cevabını, sen benimle nasil konusuyorsun diye ama maalesef bunu da yapsan sanki hiltonun varisiymiş de ek iş yapiyormus gibi banane der gecer. görgü meselesi. sikayet et mutlaka, böyleleri hizmet sektorunde olmamali

Bir keresinde annemle çok indirime giren bir internet sitesimden baya bir parca kıyafet ve ev alısverısi yapmıştık butun aldıklarımız tek tek kargoya verilmiş 1 hafta boyunca aynı kargocu getirmişti acıkca benım için utanc verısı olsada gelen bey cok guler yuzluydu. İşinden olsun istemem şahsen ama kucuk bir alısverıs daha yap 5-10 tllik bakalım tekrar derse şikayet edersın terbiyesizliktir bu tamam diye tepki vermemeliydin

Hadsiz deveye bak sanki babasinin hayrina getiriyor. Kargo sirketleri ya sizden ya firmadan aliyor o tasima bedelini.
Bizim isyerine bir abi getiriyor. Sag olsun iadelerimizi bile gelip ayagimizdan aliyor. Cep numarasini bile verdi sirketi aramaniza gerek yok hergun geliyorum nasil olsa arayin gelip alirim diyor.

Bizim aras kargocuda kargoları anneme götürüyor. Bir kere okula malzeme aldım 30,40 kg lık. Bir daha annemlerden okula taşımak zorunda kaldım.
Aynı olay ikinci kez tekrar edince şubeyi aradım. Nolmus yani tavrında davrandılar.

Genel müdürlügü aradım biz birsey yapamayız diyor.
"Şikayet var" a yazdım hemen geri dönüş. Yaptılar.
Ama bu olaydan sonra iki kez daha annemin evine götürdüler kargoyu.

İnsanın bazen böyle durumlarda vasileti bağlanıyor ve bir şey diyemiyor.Ama sana ders olsun bir daha gelirse rezil et.

Benim hergün kargo geldiğini bilirim eve.aras kargo.ama hiç tek kelime etmezler.öyle bi hakları da yok.işi o değil mi?

Bence şubeye bildir ilgisiz olurlarsa müşteri hizmetlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…