Stresini yansıtıp terbiyesizlik yapmamalı ama. Normalde mesela ben kimliğimi veririm onlar tc mi yazar. Bu adama uzatınca kimliği hayır sen söyle dedi. Adam baştan sona fail.Gül gec bence. Ben kargoculara kizamiyorum niyeyse..zor isleri ve gunde kac insanla karsilasiyorlar kimbilir..üstüne alinma senin sahsiyetinle alakasi yoktur onun siniri hadsizligi. Gecende benim siparislerim geldi. Bende sormustum benmi ineyim asagiya yoksa sizmi cikarsiniz felan diye..nasil isterseniz dedi. Genelde ben asagiya iniyorum zahmet olmasin diye..zaten binbirturlu kosturuyorlar aceleri oluyor vs.. Yani stresli olabilirler. Tabiki oyle agir muameleyi hak etmiyorsun ama senden once belki terbiyesiz birinden gelmisdir oda sinirini senden cikarmistir...uzerine alinma hic canim ya. Sonucta tanimiyor etmiyor seni ..
Sikayet vara yaz o zaman o firma calisanlarini iyi secmiyor sanirim ucuzami calistiriyor nedir cok kisiden duydum.Yurtici iyidir.Bizim burada evler aile apartmanı tarzında 3-4 katlı, ayakkabılar sokak kapısının orada çıkarılır o yüzden genelde biz inip alırız. Keşke öyle bir şansım olsa da korktum ben o adamdan yüzünü görmek dahi istemiyorum
Stresini yansıtıp terbiyesizlik yapmamalı ama. Normalde mesela ben kimliğimi veririm onlar tc mi yazar. Bu adama uzatınca kimliği hayır sen söyle dedi. Adam baştan sona fail.
Tabiki şikayet et. Aras kargo kadar rezil bir firma görmedim ben. Kızıma netten alışveriş yaptığım için mecbur kalıyorum onlarla muhatab olmaya. Geçen yıl sürekli evde olduğum halde evde bulamadık kargonuzu şubeden alacaksınız diye mesaj geliyordu. Genel müdürlüklerini arayıp şikayet ettim. Paşazadeler uzak yerlere gitmeyip böyle mesaj atıyormuş meğer. Gereken yapıldı sanırım şimdi sıkıntı yaşamıyorum. Mutlaka şikayet edin.Herkese iyi günler. Bugün yaşadığım canımı sıkan bir durumu paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Kargo siparişim vardı evime yakın olduğu için genelde aynı kargo şirketini(aras kargo) seçerim ve bu ay içindeki 3. Siparişimdi. Kurye geldi zaten daha ilk başta ben kim o deyince "kargon var" diye seslendi sanki amcamın oğlu bu ne samimiyet? Neyse. Kargoyu almaya indim bu sefer demez mi "buraya 3. Gelişim bir kerede verin şu siparişlerinizi. Sürekli buraya mı gelicez?" Daha önce ben evde yoktum kardeşim almıştı kargomu. Daha önce siparişini bir oğlan çocuğuna vermiştim sen yoktun falan dedi. Ben de omuz silkip tamam deyip bir şey demeden kapadım kapıyı. Siz olsanız bir tepki verir miydiniz? Hayır adamın işi bu zaten her gün de olsa getirmek zorunda değil mi anlamadım ki ben çocuk azarlıyor sanki. Arabayla getiriyorlar bir de. Ne yapsam şikayet mi etsem sizce şubeye veya müşteri hizmetlerine? Ay sabahtan beri içime oturdu çocuk gibi azarlandım ya.
şikayet et mecbur getirmeye allah allah ne bu askerlik arkadaşı mı sanmışHerkese iyi günler. Bugün yaşadığım canımı sıkan bir durumu paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Kargo siparişim vardı evime yakın olduğu için genelde aynı kargo şirketini(aras kargo) seçerim ve bu ay içindeki 3. Siparişimdi. Kurye geldi zaten daha ilk başta ben kim o deyince "kargon var" diye seslendi sanki amcamın oğlu bu ne samimiyet? Neyse. Kargoyu almaya indim bu sefer demez mi "buraya 3. Gelişim bir kerede verin şu siparişlerinizi. Sürekli buraya mı gelicez?" Daha önce ben evde yoktum kardeşim almıştı kargomu. Daha önce siparişini bir oğlan çocuğuna vermiştim sen yoktun falan dedi. Ben de omuz silkip tamam deyip bir şey demeden kapadım kapıyı. Siz olsanız bir tepki verir miydiniz? Hayır adamın işi bu zaten her gün de olsa getirmek zorunda değil mi anlamadım ki ben çocuk azarlıyor sanki. Arabayla getiriyorlar bir de. Ne yapsam şikayet mi etsem sizce şubeye veya müşteri hizmetlerine? Ay sabahtan beri içime oturdu çocuk gibi azarlandım ya.
Tabiki şikayet et ne bu rahatlık senin işin ne o zaman deseydinHerkese iyi günler. Bugün yaşadığım canımı sıkan bir durumu paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Kargo siparişim vardı evime yakın olduğu için genelde aynı kargo şirketini(aras kargo) seçerim ve bu ay içindeki 3. Siparişimdi. Kurye geldi zaten daha ilk başta ben kim o deyince "kargon var" diye seslendi sanki amcamın oğlu bu ne samimiyet? Neyse. Kargoyu almaya indim bu sefer demez mi "buraya 3. Gelişim bir kerede verin şu siparişlerinizi. Sürekli buraya mı gelicez?" Daha önce ben evde yoktum kardeşim almıştı kargomu. Daha önce siparişini bir oğlan çocuğuna vermiştim sen yoktun falan dedi. Ben de omuz silkip tamam deyip bir şey demeden kapadım kapıyı. Siz olsanız bir tepki verir miydiniz? Hayır adamın işi bu zaten her gün de olsa getirmek zorunda değil mi anlamadım ki ben çocuk azarlıyor sanki. Arabayla getiriyorlar bir de. Ne yapsam şikayet mi etsem sizce şubeye veya müşteri hizmetlerine? Ay sabahtan beri içime oturdu çocuk gibi azarlandım ya.
sadece aras degil hepsi öyle ve musteri hizmetleri pek bir sey yapmiyor , İK ya bile ulaştım ancak kuryeler patavatsız o an verecektin cevabını, sen benimle nasil konusuyorsun diye ama maalesef bunu da yapsan sanki hiltonun varisiymiş de ek iş yapiyormus gibi banane der gecer. görgü meselesi. sikayet et mutlaka, böyleleri hizmet sektorunde olmamaliHerkese iyi günler. Bugün yaşadığım canımı sıkan bir durumu paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Kargo siparişim vardı evime yakın olduğu için genelde aynı kargo şirketini(aras kargo) seçerim ve bu ay içindeki 3. Siparişimdi. Kurye geldi zaten daha ilk başta ben kim o deyince "kargon var" diye seslendi sanki amcamın oğlu bu ne samimiyet? Neyse. Kargoyu almaya indim bu sefer demez mi "buraya 3. Gelişim bir kerede verin şu siparişlerinizi. Sürekli buraya mı gelicez?" Daha önce ben evde yoktum kardeşim almıştı kargomu. Daha önce siparişini bir oğlan çocuğuna vermiştim sen yoktun falan dedi. Ben de omuz silkip tamam deyip bir şey demeden kapadım kapıyı. Siz olsanız bir tepki verir miydiniz? Hayır adamın işi bu zaten her gün de olsa getirmek zorunda değil mi anlamadım ki ben çocuk azarlıyor sanki. Arabayla getiriyorlar bir de. Ne yapsam şikayet mi etsem sizce şubeye veya müşteri hizmetlerine? Ay sabahtan beri içime oturdu çocuk gibi azarlandım ya.
Cok afedersinizde oha artik oyle seymi olurmu sBir tanesi kucağıma uzaktan atıp giderdi kutuyu. İçinde elektronik mi var kırılacak mı var umursamadan.
Bence şubeye bildir ilgisiz olurlarsa müşteri hizmetlerineHerkese iyi günler. Bugün yaşadığım canımı sıkan bir durumu paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Kargo siparişim vardı evime yakın olduğu için genelde aynı kargo şirketini(aras kargo) seçerim ve bu ay içindeki 3. Siparişimdi. Kurye geldi zaten daha ilk başta ben kim o deyince "kargon var" diye seslendi sanki amcamın oğlu bu ne samimiyet? Neyse. Kargoyu almaya indim bu sefer demez mi "buraya 3. Gelişim bir kerede verin şu siparişlerinizi. Sürekli buraya mı gelicez?" Daha önce ben evde yoktum kardeşim almıştı kargomu. Daha önce siparişini bir oğlan çocuğuna vermiştim sen yoktun falan dedi. Ben de omuz silkip tamam deyip bir şey demeden kapadım kapıyı. Siz olsanız bir tepki verir miydiniz? Hayır adamın işi bu zaten her gün de olsa getirmek zorunda değil mi anlamadım ki ben çocuk azarlıyor sanki. Arabayla getiriyorlar bir de. Ne yapsam şikayet mi etsem sizce şubeye veya müşteri hizmetlerine? Ay sabahtan beri içime oturdu çocuk gibi azarlandım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?