- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
şikayet etHerkese iyi günler. Bugün yaşadığım canımı sıkan bir durumu paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Kargo siparişim vardı evime yakın olduğu için genelde aynı kargo şirketini(aras kargo) seçerim ve bu ay içindeki 3. Siparişimdi. Kurye geldi zaten daha ilk başta ben kim o deyince "kargon var" diye seslendi sanki amcamın oğlu bu ne samimiyet? Neyse. Kargoyu almaya indim bu sefer demez mi "buraya 3. Gelişim bir kerede verin şu siparişlerinizi. Sürekli buraya mı gelicez?" Daha önce ben evde yoktum kardeşim almıştı kargomu. Daha önce siparişini bir oğlan çocuğuna vermiştim sen yoktun falan dedi. Ben de omuz silkip tamam deyip bir şey demeden kapadım kapıyı. Siz olsanız bir tepki verir miydiniz? Hayır adamın işi bu zaten her gün de olsa getirmek zorunda değil mi anlamadım ki ben çocuk azarlıyor sanki. Arabayla getiriyorlar bir de. Ne yapsam şikayet mi etsem sizce şubeye veya müşteri hizmetlerine? Ay sabahtan beri içime oturdu çocuk gibi azarlandım ya.
Ben olsam aynen sizin gibi yapar yüzüne bir şey söylemezdim. Çünkü tehlikeli olabilir. Ama arkasından şikayet ederdim müşteri temsilcisine. Onlar bir şey yapmazsa internetteki şikayetimvar gibi yerlere.Herkese iyi günler. Bugün yaşadığım canımı sıkan bir durumu paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Kargo siparişim vardı evime yakın olduğu için genelde aynı kargo şirketini(aras kargo) seçerim ve bu ay içindeki 3. Siparişimdi. Kurye geldi zaten daha ilk başta ben kim o deyince "kargon var" diye seslendi sanki amcamın oğlu bu ne samimiyet? Neyse. Kargoyu almaya indim bu sefer demez mi "buraya 3. Gelişim bir kerede verin şu siparişlerinizi. Sürekli buraya mı gelicez?" Daha önce ben evde yoktum kardeşim almıştı kargomu. Daha önce siparişini bir oğlan çocuğuna vermiştim sen yoktun falan dedi. Ben de omuz silkip tamam deyip bir şey demeden kapadım kapıyı. Siz olsanız bir tepki verir miydiniz? Hayır adamın işi bu zaten her gün de olsa getirmek zorunda değil mi anlamadım ki ben çocuk azarlıyor sanki. Arabayla getiriyorlar bir de. Ne yapsam şikayet mi etsem sizce şubeye veya müşteri hizmetlerine? Ay sabahtan beri içime oturdu çocuk gibi azarlandım ya.
Valla şikayetvar'a ve müşteri hizmetlerine yazdım. Acaba diyorum taşlanmak pahasına ekşiye de mi yazsam daha çok dikkate alırlar belkiBiz de kimlikleri değiştirdik esimle. Kargodan mesaj geldi dagiticiya verildi diye. O gun de hep evdeyiz kargo gelmedi kimlik olmasa belki sinirlenmicektik. Aksam takibe baktik alici adreste yok kapiya haber kagidi birakildi yazmislar. Tabi biz cok sinirlendik o gun arayabilecehimiz her yeri aradik hiçbiri acmadi. Ertesi gun takibe yine baktik tekrar dagiticida yazmislar. Neyse bekledik yine gelmdi yine haber kagidi birakildi yazılmış. Biz bu kez bu kargodaki en ust neresi varsa aradik actilar adam hemen dagiticiya ulasti ve eve gonderdi. Dagiticida megerse adresi karıştırmış. Sonra adam tekrar aradi aldiniz mi kusura bakmayin diye.
Yani boyle durumlarda susmayin arkadaşım sikayet edin. Bizimki yanlisliktan olmus ama sizinki dupeduz terbiyesizlik. Ben susmazdim
Adam herhalde döverdi bunu söyleseydim. Bunları diyen insanlara cevap vermeye korkuyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?