Küs arkadaş için fikir

Bence hiçbirini yapmayın.

Benzer durum benim başıma da geldi. Annem düğün hediyesini götürmeye kalktığında kovulmaktan beter edildi. Çünkü analı-kızlı küsmüşler, bizleri komple ailece silmişler. Eğer bu şekilde bir iletişim kurmaya kalkarsanız daha çok kırılabilirsiniz. Üzerinden zaman geçer ve çok pişman olursunuz, değersiz hissedersiniz. Unutmayın ki başkasından kardeş olmaz, olamaz.

Benimde böyle bir olayım olmuştu.
Küs olduğum arkadaşım yeni adresimi annemden alıp evime gelmişti. Ben acıdım açıkçası,yazık arkadaşsız kaldı bana sarıyor demiştim. Böyle anlaşılır yani,bir de hediye.. Ne bileyim ben yapmazdım,saçma geldi. Bunca zaman sonra neden iletişime geçmeye çalışıyorsunuz ki? Demek ki gerçek arkadaşınız,kardeşiniz değişmiş. Eğer sizin düşündüğünüz kadar güçlü bir bağınız olsaydı zaten o kendisi yazardı.
Bilmiyorum ki içimde kaldı sanırım. Ya o zamanlar kendimi savunma gereği duymamıştım. Çok ağır şeyler söyledi belki de ondan yazmiyordur.
Bana yapılsa ne hissederdim diye düşündüm.
Hediyeler ya sizde kalsın, ya da geçmişin anısına bilekliği gönderebilirsiniz.
Mektup iyi fikir çünkü hem haksız olduğunu anlamış olur, hemde sağda solda arkanızdan konuşup insanların sizin hakkınızda yanlış düşünmelerine neden olmamış olur.
Annesi üzülmesin diye vermeyebilir. O yüzden kargoyla gönderin.
Kendi annenizi karıştırmayın derim.
Sağda solda konuştuğunu duymadım. Babasına söylemiş sadece sanırım. Annem onu çok severdi, kuş oldugumuzu biliyor ama konuyu bilmiyor. Evine ziyarete gitmek ister, o sebeple onunla da yollayabilirim dedim

Back