küs arkadaşlarım

suveter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
115
30
73
merhaba kızlar, uzun zamandır foruma bakıyorum ama yeni üye oldum.
ve ilk konum. benim önümüzdeki ay düğünüm var. ve 2 tane yakın kız arkadaslarim küsler. ben ikisini de cagirmak istiyorum. cunku ayri ayri ikisiyle de cok seyler paylastim ve benim kisisel olarak aramda onlarla bir sorun olmadi.

küs olma sebeplerinde ikisinde de buldugum hatalar var. Ama cocuktular o zamanlar..

A, B kişisine daha kin dolu nefret dolu, kendisi çok gururludur, tükürdüğünü asla yalamak istemeyen bir insandir, bencil huylari da yok degil hani. B'nin adını bile duymak istemiyor.

B için önemli degil, adini agzina almayacak sekilde bir kini yok. huyunu suyunu da bildigi icin cok da onu takmiyor artik, uzerinden cok sular akti hayatlarimiz degisti sonucta. 10 seneyi gecmistir. Ben bu arkadaşların ikisi ile de ayrı ayrı çok yakin dostluklar kurmuştum. (B ile daha fazla) ikisi de iyi insanlardir.

Şuanda onlarin birbirlerinden haberleri de yok. Ama benim görüştüğümü de biliyorlar. A hala B ile ilgili kin dolu onu kötüler şeyler söylerken, B daha uyumlu. arada 1-2 kere msj atmis tabii ki cevap alamamış. B, arkadaşımı bir nebze kendime daha yakin buluyorum. ruh olarak da beden olarak da.

Ben şimdi ikisini de düğünüme cagirdim. Sorum şu; A arkadaşımı B kişisi de geliyor diye bilgilendirmem gerekir mi? Ben adını bile agzıma almadığım bir insanla ayni ortamda bulunacaksam soylensin isterdim.

ama simdi cekiniyorum bana da kızacak sert ve ters konuşacak diye A, nitekim hic kaldirasim yok gerginlikleri. ikisinin de haberleri var. ikisi de geleceklerini söylediler. Böyle bir şey başınıza geldi mi?

Valla ben onun bunun küs ve tartışmalarıyla uğraşamazdım..
Her birine ayrı ayrı davet ederdim..

Bu mutlu gününde , onlar ''o gelir ben gelmem'' diyemeyeceklerine göre..
Bilgilendirmene gerek yok.

Onca insan arasında birbirlerini tanımamazlıktan gelirler , düğün gecesi onların stresini sen çekecek değilsin..

vallahi içime dert oldu. çünkü A sürekli B ile ilgili yakınıp duruyor. Orda surat asıp, trip atıp ne bileyim tatsızlık çıkartmasını istemiyorum. bana niye söylemedin B'nin de geldigini diye bana da küser mi? küserse de haklı mıdır? bilmiyor musun ondan ne kadar nefret ettigimi der mi acaba ne bileyim.

merhaba kızlar, uzun zamandır foruma bakıyorum ama yeni üye oldum.
ve ilk konum. benim önümüzdeki ay düğünüm var. ve 2 tane yakın kız arkadaslarim küsler. ben ikisini de cagirmak istiyorum. cunku ayri ayri ikisiyle de cok seyler paylastim ve benim kisisel olarak aramda onlarla bir sorun olmadi.

küs olma sebeplerinde ikisinde de buldugum hatalar var. Ama cocuktular o zamanlar..

A, B kişisine daha kin dolu nefret dolu, kendisi çok gururludur, tükürdüğünü asla yalamak istemeyen bir insandir, bencil huylari da yok degil hani. B'nin adını bile duymak istemiyor.

B için önemli degil, adini agzina almayacak sekilde bir kini yok. huyunu suyunu da bildigi icin cok da onu takmiyor artik, uzerinden cok sular akti hayatlarimiz degisti sonucta. 10 seneyi gecmistir. Ben bu arkadaşların ikisi ile de ayrı ayrı çok yakin dostluklar kurmuştum. (B ile daha fazla) ikisi de iyi insanlardir.

Şuanda onlarin birbirlerinden haberleri de yok. Ama benim görüştüğümü de biliyorlar. A hala B ile ilgili kin dolu onu kötüler şeyler söylerken, B daha uyumlu. arada 1-2 kere msj atmis tabii ki cevap alamamış. B, arkadaşımı bir nebze kendime daha yakin buluyorum. ruh olarak da beden olarak da.

Ben şimdi ikisini de düğünüme cagirdim. Sorum şu; A arkadaşımı B kişisi de geliyor diye bilgilendirmem gerekir mi? Ben adını bile agzıma almadığım bir insanla ayni ortamda bulunacaksam soylensin isterdim.

ama simdi cekiniyorum bana da kızacak sert ve ters konuşacak diye A, nitekim hic kaldirasim yok gerginlikleri. ikisinin de haberleri var. ikisi de geleceklerini söylediler. Böyle bir şey başınıza geldi mi?

a arkadaşın sizin b ile samimiyetinizi bildiğine göre düğününüze gelceğinden de emindir ayrıca düğüne herkes çağrılır o size sormazssa bence siz hiç bahsetmeyin gelip gelmeyeceğini sorasa küs olduğu kişinin düğününüze o zaman zaten gerçeği söylersiniz

Arkadaşların birbiriyle küs olabilirler ama sen görüşüyorsun ve düğününe istediğin kişiyi çağırmak en doğal hakkın.Kimsenin birşey söylemeye hakkı yok.Birbirlerine uzak masalarda ayarla yerlerini,sorun olmaz sanırım.

vallahi içime dert oldu. çünkü A sürekli B ile ilgili yakınıp duruyor. Orda surat asıp, trip atıp ne bileyim tatsızlık çıkartmasını istemiyorum. bana niye söylemedin B'nin de geldigini diye bana da küser mi? küserse de haklı mıdır? bilmiyor musun ondan ne kadar nefret ettigimi der mi acaba ne bileyim.

Böyle bir şeyin lafını sana yaparlarsa çok ayıp ederler..
Senin en özel günün en mutlu olduğun günün öncesinde veya sonrasında bunun lafını yapmamalılar..

Arkadaşların birbiriyle küs olabilirler ama sen görüşüyorsun ve düğününe istediğin kişiyi çağırmak en doğal hakkın.Kimsenin birşey söylemeye hakkı yok.Birbirlerine uzak masalarda ayarla yerlerini,sorun olmaz sanırım.

masa masa olmayacak kokteyl gibi olacak. birbirlerini görecekler baya baya.. neyse bana da saçma geliyordu zaten. A'yı hiç çagırmasam mı diye bile düşünüyordum. ama söyledim çok sevinerek gelmez miyim dedi. Onunla son zamanlarda biraz uzaklaştık gibiydi zaten ama birbirimizden haberdarız da.

Böyle bir şeyin lafını sana yaparlarsa çok ayıp ederler..
Senin en özel günün en mutlu olduğun günün öncesinde veya sonrasında bunun lafını yapmamalılar..

bence de ama A biraz dominanttır. özünde kendinde problemleri var o yüzden hep güçlü olmaya çalışır, öyle de görünür zaten. Ama yaparlarsa üzülürüm. üzülmek de istemiyorum. B, yapmaz ama.

masa masa olmayacak kokteyl gibi olacak. birbirlerini görecekler baya baya.. neyse bana da saçma geliyordu zaten. A'yı hiç çagırmasam mı diye bile düşünüyordum. ama söyledim çok sevinerek gelmez miyim dedi. Onunla son zamanlarda biraz uzaklaştık gibiydi zaten ama birbirimizden haberdarız da.

O zaman sen takılma.Nasıl isterlerse öyle davransınlar.O mutlu gününde bunuda sen düşünecek değilsin.

Öncelikle mutluluklar dilerim . Allah bir yastıkta kocatsın :)

Bir insanın hayatında 1 defa olacak şey düğün . Bu kadar özel ve güzel bir günde tatsızlık çıkaran olursa o kişi A yada B olsun zaten dostunuz değildir . Ve ilerleyen yıllarda bu kişiyi hayatınızdan çıkarırsınız .

Ben olsam şunu bunu çağırdım demezdim . Sonuçta sizin karşı tarafla iletişim içinde olduğunuzu biliyorlarsa düğününüze de çağıracağınızı öngörmeliler . Ve sizinde belirttiğiniz gibi o düğün telaşında kimsenin kaprisini çekmek zorunda değilsiniz . Gelin olan sizsiniz pek tabii kapris yapma hakkına sahip olan da :)

arkadaşların seni gerçekten seviyorlarsa senin en mutlu gününde
huzursuzluk çıkarmamaları gerekir.. iyi arkadaş böyledir
oralarda afra tafra yapar canını sıkarsa arkadaşlığını kesmelisin
şöyle bir örnek verebilirsin "valla canım x lere söyledim (birini örnek verip) düğünümde huzursuzluk çıkaranı, patırtı kütürtü edeni, afra tafra yapanı,
hayatımdan silerim. benim en mutlu günümde bikaç saat benim için sabredemiyorsa bende de yeri artık yoktur" gibi
kesin ve net. mesaj gerekli yere ulaşır...

öncelikle mutluluklar dilerim

ikisinide davet et tabiki
ve kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin
:19:
düğün senin davet listesi senin
;)

Onların kişisel sorunu neden seni ilgilendiriyor ki ikisiyle de arkadaşsan??
Beğenmeyen varsa geri gider.

öle birşey deme boşver.. sanki gelme der gibi olur...

zaten düğün günü geldiklerini çok fazla hatırlayamıyacaksın. en yakın dostuma kınama gelmişmiydin diye sormuştum. resimlerde onun orada olduğunu fark ettim:27:. halbuki birlikte çekinmişiz resimm...

Bu A-B mevzuları hep vardır
Söyle tabi ama birbiri ile olan sorunları yüzünden senin düğününe gelmeyecek olan varsa onu sil gitsin
Koca düğün salonunda ayrı masa mı yok, senin hiç mi hatrın yok
İkisi de gelmeli bence

C de sensen... Ikisine de haber ver. B sorun cikamayacak gibi gorunsede ikisinin yaklasimlarina bir bakarsin.

A + C < B + C ise A ile iliskini kesersin.

A + C > B +C ise B ile iliskini kesersin.

A+ C = B+ C ise ikisiyle de devam edersin.

Back
X