• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuş beyinliymişim!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benım evlılıklerı boyle sorunlu olan arkadaslara demek ıstedıgım bırsey var
param yok bosanamam ayrılamam dıyorsunuz mesela
kocanız ölse ne yapacaksınız ? farzedın kı öldü bosanmak da o evlılıgı bıtırmek sonlandırmak gerıde bırakmak önune bakmak her turlu ayaga kalkmak zorundasınız zaten

ayrıca nefes almak , insan olarak deger gorebılmek ıcın esınızın 70-80 yasına kadar son nefesını vermesını ecelının gelmesını nıye bekleyesınız onu anlayamıyorum. ölene kadar neyı beklıyorsunuz genclık gıttıkten sonra sinir hastası olduktan sonra tukendıkten sonra bosanmanın bıle ve hatta eşin ecelıyle ölmesının bıle anlamı kalmıyor kı zaten ? önemlı olan kendımıze saglıklı kalabılmemız
Ya inan böyle sürekli söylenen tiplerin boşanma gibi bi gündemi yok aslında
Boşanma isteklerini takacak bi kocaları da yok zaten
Arada böyle söylene söylene deşarj olup evliliklerine devam ediyorlar gayet
Biz sinir olduğumuzla kalıyoruz

Ya inan böyle sürekli söylenen tiplerin boşanma gibi bi gündemi yok aslında
Boşanma isteklerini takacak bi kocaları da yok zaten
Arada böyle söylene söylene deşarj olup evliliklerine devam ediyorlar gayet
Biz sinir olduğumuzla kalıyoruz
Vallahi öyle değil o kadar çok istiyorum ki boşanmayı buraya yazma sebebim farklı görüşleri okumak iyi geliyor

Ehliyet sınavım var yaşadığım şehirde girmek zorundayım bosaninca annemin yanına gidicem o da başka şehirde hem dava açmak için bile param yok
Maddi durumu olmayan bireylere devlet ücretsiz avukat desteği sağlıyor barolar bunun için 🌺 çocuğunuz var mıydı

E boşanın
Bunca yıl sizi ne tutuyor ki?
Kocanız mı yalvarıp ikna ediyor?
İlk zamanlar canimla ve çocuğumla tehdit ediyordu daha sonra çocuklara bakamayacagimi perişan edeceğimi söyleyip sindirdi maddi olarak da sadece çocuklara nafaka veririm dedi

İlk zamanlar canimla ve çocuğumla tehdit ediyordu daha sonra çocuklara bakamayacagimi perişan edeceğimi söyleyip sindirdi maddi olarak da sadece çocuklara nafaka veririm dedi
Canınızla tehdit etmesi o evden asıl gitmenizi gerektiren sebepmiş ama geçerli bi bahane bulmuşsunuz yine
İnsan canıyla tehdit eden adamla asıl aynı evde duramaz
Para konusunda da zahmet olacak işe girerseniz
O sorun da çözülmüş olur

Arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??

boşanmak için kaç para gerektiğini düşünüyorsunuz ki ya? nasıl bir para biriktirmeye çalışıyorsunuz? şehrin en iyi boşanma avukatina falan mi gideceksiniz anlamadim? 🤦🏻‍♀️
ailenizden eşinizden dostunuzdan borç harç 3-5bin lira bulamiyor musunuz mesela? bozduracak takiniz yok mu? siz bence para yok o yuzden bosanamiyorum diye kendinizi kandiriyorsunuz.

gercekten bu kadar parasizsaniz bulundugunuz ilin barosuna basvurun da adli yardimla size ucretsiz avukat atasinlar.

Canınızla tehdit etmesi o evden asıl gitmenizi gerektiren sebepmiş ama geçerli bi bahane bulmuşsunuz yine
İnsan canıyla tehdit eden adamla asıl aynı evde duramaz
Para konusunda da zahmet olacak işe girerseniz
O sorun da çözülmüş olur
Annemin yanına gidicem ise giricem annem bakacak bakabildigi yere kadar. Geçen sene babamı kaybettik annemde ilaçlarla ayakta duruyor bende öyle.Artik bı cesaret bosanicam ondan sonra mücadele ve Allah da yardım edecek inanıyorum 🙏

boşanmak için kaç para gerektiğini düşünüyorsunuz ki ya? nasıl bir para biriktirmeye çalışıyorsunuz? şehrin en iyi boşanma avukatina falan mi gideceksiniz anlamadim? 🤦🏻‍♀️
ailenizden eşinizden dostunuzdan borç harç 3-5bin lira bulamiyor musunuz mesela? bozduracak takiniz yok mu? siz bence para yok o yuzden bosanamiyorum diye kendinizi kandiriyorsunuz.

gercekten bu kadar parasizsaniz bulundugunuz ilin barosuna basvurun da adli yardimla size ucretsiz avukat atasinlar.
Yok anlaşmalı boşanmiyor eşim. Çekişmeli için de arkadaşımın tanıdık avukatıyla görüştüm indirim yapmış hali 8bin dedi.Tek çarem zaten baro avukatı. Çünkü bilezik altın vs düğünden hemen sonra eşim düğün borçlari için aldı sana tekrar alicam dedi 8yil oldu neler aldı neler ama benim altınlari hala alacak.

Arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??
Parayı gizli bir şekilde biriktirin. Eğer size maddi olarak yardımci olacak kimse yoksa para konusuna çok önem gösterin ve asla kocaya vermeyin. Anladığım kadarıyla çekişmeli ayrilacaksiniz ve bu konuda avukata çok para gidiyor. Ya da muhtarlıktan fakirlik belgesi alarak barodan avukat talep edebilirsiniz. Önceki konuları bilmiyorum ama eğer ayrılmak kesin kararınız ise annenize de söyleyin. Hukuki haklarıniz konusunda bilenlere muhakkak danışın

Bu platformda bazen yaşanılanlarin derinliğine bakılmadan sadece kadınlara laf sayılıyor. Bu kendini bilmezlere göre boşanmak sadece kapıdan çıkıp gitmek. Hukuki olarak da mağdur olmamak için uygun zaman beklenmek zorunda. Nasıl insanlarsiniz ya?

Bu platformda bazen yaşanılanlarin derinliğine bakılmadan sadece kadınlara laf sayılıyor. Bu kendini bilmezlere göre boşanmak sadece kapıdan çıkıp gitmek. Hukuki olarak da mağdur olmamak için uygun zaman beklenmek zorunda. Nasıl insanlarsiniz ya?
Anlayışınız beni duygulandirdi çok teşekkür ederim bende onu anlatmak için cirpindim ama siz güzel ozetlediniz💐

Kendısı kuş beyınlı olmasa arabanın yerını hatrlardı kusa da yazık oluyo bu arada ama. Cok terbıyesızmıs eşin.

Boşanmak için para biriktirmeyi beklemek biraz garip bir durum. Çalışmıyormuşsunuz da, eşinizden aldığınız parayla nasıl birikim yapabilirsiniz? Bu adam olsa olsa market parası veriyordur, birikim için kalacak miktar 20-30 lira mı? Kaç para biriktireceksiniz?
Ben çalışan bir kadınım üç kuruş kenara koyamıyorum siz ev hanımı halinizle üstelik boşanmak için nasıl para biriktiriyorsunuz çok şaşırdım.
Allah yardımcınız olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X