• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs böceği babam.

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.421
1.436
63
28
merhaba kızlar, Allah aşkına söyleyin, baba evine haftada kaç kere gidiyorsunuz.
Artık o kadar sıkıldım ki babamın sürekli laf sokmalarından. "İyi ki bir evlendin, senin evinde hazine mi var, oooo hanımefendi teşrif ettiniz sonunda, sana kocan mı gelme diyor"vesaire vesaire... Sinirlerim bozuluyor artık, azar yemeyeyim diye gidesim de gelmiyor. Ben zaten çalışan bir kadınım, hafta içi illaki haftada 1 uğrarım, eve de geç dönerim (Saat 01:00 gibi ) ama vay efendim zaten hafta içi gelmemin sebebi hafta sonumu onlarla geçirmemek içinmiş (!) Çıldırıyorum. Hafta sonu ben dinleneyim mi, evimi mi temizleyeyim anlam veremiyorum. Evlendim evleneli babamdan trip yiyorum, eşimle araları açık biraz, bu da tetikliyor olabilir mi? Siz haftada kaç gün gidiyorsunuz,

Ayni ulkede degiliz senede 1-2 anca gorusuruyoruz biz, ailem Turkiyeye gelince daha fazla oluyor tabi. 🤷
Eşimin ailesiyle ayni şehirdeyiz ve yakin sayiliriz ama eşim de her hafta her hafta ailesinin dibinde bitmiyor, ayda ya da 2 ayda 1 anca gorusuruz onlarla da.

Sizin gibi her hafta ailesinin evine gidip gece 1 de eşim eve gelse, toplanir ailemin yanina giderdim ben de. Zaten bol bol gidiyorsunuz yani babaniz fazla abartiyor.

Son düzenleme:
Babana diyeceksin baba hep böyle söylüyorsun beni ne kadar üzüyorsun farkında değil misin? Sırf bunu duymamak için daha az geliyorum. Seni seviyorum annemi seviyorum evlendim hayatımı kendi ailemi kurmaya çalışıyorum ama böyle düşünmene, seni ailemi ihmal ettiğimi düşündürecek ne oldu diye sorsanıza.

Söyleyin.

Tatilim bol olmasına rağmen bahanelerle yılda 2 ay ancak çünkü duramıyorum daralıyorum aile evinde. Heleki evli olsam o kadar da durmam. Sizin kendi düzeniniz var, eşiniz var ben eşinizin yerinde olsam çok hoş karşılaşmazdım bu saate kadar oturmayı

Babaniza bi mesgale bulun. Dernek baskanligi, apartman yoneticiligi, parti uyeligi vs. Cok cani sıkılmış, yazik 😁
Aslında çok da meşgul, boş vakti varsa bile arkadaşlarıyla balığa gider.
Valla bilemiyorum, bugün akşam yine yiycem azarı :cry:

Tatilim bol olmasına rağmen bahanelerle yılda 2 ay ancak çünkü duramıyorum daralıyorum aile evinde. Heleki evli olsam o kadar da durmam. Sizin kendi düzeniniz var, eşiniz var ben eşinizin yerinde olsam çok hoş karşılaşmazdım bu saate kadar oturmayı
ama buna rağmen hala eşin mi göndermiyor diyor, iki ara bir derede kaldım :cry:

Babalar için kızları çok değerlidir. Muhtemelen kıskanıyordur.
balım illaki öyledir ama ben ev hanımı değilim ki öyle babamın keyfine onlarla gezeyim, geceleyeyim :( balayından dönmüştük daha valizimi açmadan babam aradı "Annen sofra kurdu sizi bekliyoruz" :KK34:

Babana diyeceksin baba hep böyle söylüyorsun beni ne kadar üzüyorsun farkında değil misin? Sırf bunu duymamak için daha az geliyorum. Seni seviyorum annemi seviyorum evlendim hayatımı kendi ailemi kurmaya çalışıyorum ama böyle düşünmene, seni ailemi ihmal ettiğimi düşündürecek ne oldu diye sorsanıza.

Söyleyin.
ne güzel yazmışsın teşekkür ederim 😗 kız neler neler diyorum, yok. Eşimle araları açık biraz, vay efendim seni göndermiyor ben biliyorum deyip duruyor. Bir de inat ki sormayın.

ne güzel yazmışsın teşekkür ederim 😗 kız neler neler diyorum, yok. Eşimle araları açık biraz, vay efendim seni göndermiyor ben biliyorum deyip duruyor. Bir de inat ki sormayın.

Allah başınızdan eksik etmesin koca her zaman bulunur da anne baba tek. Be sizi onlardan başka düşünen yok.

Kendi karısı gece birde annesinden gelse ne derdi baban çok merak ediyorum. Benim ablam iki ayda bir çoluk çocuk ailecek bize gelir,akşam evine döner. İki ayda bir de biz ona gideriz. Olur biter yani.. herkesin kendi evi kendi düzeni var. Ne gereksiz bir israr babanızdaki
oo kaç kere kızmışlığı var :D onları dile getirmiyorum bile ben.
Annemin değil babasına gitmesine, aynı haftada kardeşine de oturmaya gitse saat 8 olmadan arardı
ama işte onları hiç hatırlamıyor haspam :D

Ayni ulkede degiliz senede 1-2 anca gorusuruyoruz biz, ailem Turkiyeye gelince daha fazla oluyor tabi. 🤷
Eşimin ailesiyle ayni şehirdeyiz ve yakin sayiliriz ama eşim de her hafta her hafta ailesinin dibinde bitmiyor, ayda ya da 2 ayda 1 anca gorusuruz onlarla da.

Sizin gibi her hafta ailesinin evine gidip gece 1 de eşim eve gelse, toplanir ailemin yanina giderdim ben de. Zaten bol bol gidiyorsunuz yani babaniz fazla abartiyor.
bazen çok kızıp keşke farklı şehirlerde olsaydık diyorum :(
ne yalan söyleyeyim
kaynanamdan çekmiyorum bu kadar

Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten.. bende kayınbaba versiyonuna sahibim hdhhfhhf hiç umursamıyorum artık kendi kendine küsüyor oralı olmuyorum..
ben de umursamayayım diyorum ama hem içim el vermiyor, hem sevgiliye yazar gibi trip mesajları yazıyor

Allah başınızdan eksik etmesin koca her zaman bulunur da anne baba tek. Be sizi onlardan başka düşünen yok.
Bu zihniyet bence çok yanlış..o zaman kimseyi anne babasından çok düşünen yok, anneci erkekler hakli mi oluyor? Onlar da 'bana karı çok anam babam yok' diye yıkıyorlar yuvalarını.
Belki de kadının kocası çok haklı sebeplerle konuşmuyor ailesiyle. Belki babası bencil bir insan, belki narsist, o aileyi de yönetmek ,çocuğu gibi damadı da azarlamak istiyor . Bilemeyz ki
Evlenen insan kendisini eşiyle bir bütün saymali,yeni bir yuva kurduğunu, aile evinden çıktığını bilmeli bence. Babası çok iyi niyetli,iyi dusunen birisi olsa 'kizim eşin seni bekler' der,akşam yemeğinden sonra arabasıyla evine bırakır.n ama ataerkil,kendi karisini annesine yollamaktan imtina eden adam Nerede görülmüş evli insanın haftanın bir günü gece ikiye kadar baba evinde kaldığı. O zaman ne demeye evlendi madem ayrı kalamıyor

Back
X