- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Evet baba sıkıntı yaşıyoruz eşimle de. Ne diyebilecek kiama buna rağmen hala eşin mi göndermiyor diyor, iki ara bir derede kaldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baba sıkıntı yaşıyoruz eşimle de. Ne diyebilecek kiama buna rağmen hala eşin mi göndermiyor diyor, iki ara bir derede kaldım![]()
annem bir keresinde rahat bırak kızı, hafta sonu gezsin kocasıyla demiş, dediğine pişman olmuş :S çok seviyorum ama birazcık huysuzAnnenize konuyu açamaz mısınız? Babanızı bir frenlesin
Bu zihniyet bence çok yanlış..o zaman kimseyi anne babasından çok düşünen yok, anneci erkekler hakli mi oluyor? Onlar da 'bana karı çok anam babam yok' diye yıkıyorlar yuvalarını.
Belki de kadının kocası çok haklı sebeplerle konuşmuyor ailesiyle. Belki babası bencil bir insan, belki narsist, o aileyi de yönetmek ,çocuğu gibi damadı da azarlamak istiyor . Bilemeyz ki
Evlenen insan kendisini eşiyle bir bütün saymali,yeni bir yuva kurduğunu, aile evinden çıktığını bilmeli bence. Babası çok iyi niyetli,iyi dusunen birisi olsa ataerkil,kendi karisini annesine yollamaktan imtina eden adam, 'kizin eşin seni bekler' der,akşam yemeğinden sonra arabasıyla evine bırakır. Nerede görülmüş evli insanın haftanın bir günü gece ikiye kadar baba evinde kaldığı. O zaman ne demeye evlendi madem ayrı kalamıyor
O zaman küse küse alışacak gibi duruyor huzurunuz kalmaz böyle :/annem bir keresinde rahat bırak kızı, hafta sonu gezsin kocasıyla demiş, dediğine pişman olmuş :S çok seviyorum ama birazcık huysuz
Yani ya konuşarak anlatacak ya da gelmeye gelmeye yokluğuna alistiracak. Anne baba can ama sırf iyi bir insan ses çıkarmıyor diye de yeni evli eş gecenin ikisine kadar yalnız kalmamali. Bence bu adamı ezmek oluyor. Adam da evliya değil ya bugün susar yarın susar ama öteki gün o da bıkar , guzelim evliliği zarar görürYengeç normaldir demiyorum ama kızın konuşarak çözmesi gerekiyor. Babanın söylemi toksik orası biliniyor. Ama kendi düşüncem bu annem babam kadar gerçekten kimseden vefa da görmedim. Dengeli ve sağlıklı ilişki herkes için şart.
Yani ya konuşarak anlatacak ya da gelmeye gelmeye yokluğuna alistiracak. Anne baba can ama sırf iyi bir insan ses çıkarmıyor diye de yeni evli eş gecenin ikisine kadar yalnız kalmamali. Bence bu adamı ezmek oluyor. Adam da evliya değil ya bugün susar yarın susar ama öteki gün o da bıkar , guzelim evliliği zarar görür
Gerek var mı?
Bence yok.
Baba da belli ki toksik birisi. Konu sahibi anlatsa da anlamaz, çünkü göbek bağını kesememis. İstiyor ki her gün evde yaşasın. O zaman kızını vermeseymis yani.
Benim (su an olmayan) kocam bensiz tatile de çıkabilir,iyi eğlenceler dilerim. Hiç kısıtlayan eden biri değilimdir. Ama her şeyin usulü adabı var. Her hafta bir, gece ikide babasından gelemez, hafta sonlarımizda beni bırakıp her hafta her hafta ailesinin evine gidemez yani, ne münasebet. Ana bana evinde çok mutlu olan kopamayan başkasıyla evlenip milletin başını da yakmasın.
Bir de böyle çok gelmeli gitmeli evliliklerde elbet sorun çıkar. Benim arkadaşım aynı ilçedeki annesinde iki gece koca annesinde iki gece kalırdı yeni evliyken. Sonra iki ailenin de arası bozuldu, karı kocanın da. Bu şekilde mıçmıç ,bir ayağı kök ailede kim varsa çevremde hepsinin berbat evlilikleri var. Ama ailesiyle çizmesi gereken sınırı koruyan insanlar gül gibi yaşıyor,gezip eğleniyor kocasıyla,karisiyla. Benim babam da mesela hiç aileci biri değil (ailesinin de umrunda degil) çok mutlu bir evliligi var. Ama amcaların eşlerini dinliyorum, ninem dedem zamaninda her seylerine karışmış.
Ne gerek var yani, ben konu sahibinin yerinde olsam 'annemi kaç kere nenemlere gonderdin,ben hiç görmedim..benim kocam da beni yanında istiyor,rahatsız oluyor. Sık sık geliyorum zaten,geceye kalamam' derdim. Hiç de vicdan azabı hissetmezdim heralde ya. Konu sahibi fazla yumuşak yurekli
Bir çocuğum okula gidiyor biri küçük 2 ayda bir gidersem şükür hiçte böyle şey duymadım anamdan babamdan bence babanızın eşinizle arası iyi değil diye böyle yapiyor olabilirmerhaba kızlar, Allah aşkına söyleyin, baba evine haftada kaç kere gidiyorsunuz.
Artık o kadar sıkıldım ki babamın sürekli laf sokmalarından. "İyi ki bir evlendin, senin evinde hazine mi var, oooo hanımefendi teşrif ettiniz sonunda, sana kocan mı gelme diyor"vesaire vesaire... Sinirlerim bozuluyor artık, azar yemeyeyim diye gidesim de gelmiyor. Ben zaten çalışan bir kadınım, hafta içi illaki haftada 1 uğrarım, eve de geç dönerim (Saat 01:00 gibi ) ama vay efendim zaten hafta içi gelmemin sebebi hafta sonumu onlarla geçirmemek içinmiş (!) Çıldırıyorum. Hafta sonu ben dinleneyim mi, evimi mi temizleyeyim anlam veremiyorum. Evlendim evleneli babamdan trip yiyorum, eşimle araları açık biraz, bu da tetikliyor olabilir mi? Siz haftada kaç gün gidiyorsunuz,
Aslında yumuşak yürekli olduğumu düşünmüyorum.Yani ya konuşarak anlatacak ya da gelmeye gelmeye yokluğuna alistiracak. Anne baba can ama sırf iyi bir insan ses çıkarmıyor diye de yeni evli eş gecenin ikisine kadar yalnız kalmamali. Bence bu adamı ezmek oluyor. Adam da evliya değil ya bugün susar yarın susar ama öteki gün o da bıkar , guzelim evliliği zarar görür
Gerek var mı?
Bence yok.
Baba da belli ki toksik birisi. Konu sahibi anlatsa da anlamaz, çünkü göbek bağını kesememis. İstiyor ki her gün evde yaşasın. O zaman kızını vermeseymis yani.
Benim (su an olmayan) kocam bensiz tatile de çıkabilir,iyi eğlenceler dilerim. Hiç kısıtlayan eden biri değilimdir. Ama her şeyin usulü adabı var. Her hafta bir, gece ikide babasından gelemez, hafta sonlarımizda beni bırakıp her hafta her hafta ailesinin evine gidemez yani, ne münasebet. Ana bana evinde çok mutlu olan kopamayan başkasıyla evlenip milletin başını da yakmasın.
Bir de böyle çok gelmeli gitmeli evliliklerde elbet sorun çıkar. Benim arkadaşım aynı ilçedeki annesinde iki gece koca annesinde iki gece kalırdı yeni evliyken. Sonra iki ailenin de arası bozuldu, karı kocanın da. Bu şekilde mıçmıç ,bir ayağı kök ailede kim varsa çevremde hepsinin berbat evlilikleri var. Ama ailesiyle çizmesi gereken sınırı koruyan insanlar gül gibi yaşıyor,gezip eğleniyor kocasıyla,karisiyla. Benim babam da mesela hiç aileci biri değil (ailesinin de umrunda degil) çok mutlu bir evliligi var. Ama amcaların eşlerini dinliyorum, ninem dedem zamaninda her seylerine karışmış.
Ne gerek var yani, ben konu sahibinin yerinde olsam 'annemi kaç kere nenemlere gonderdin,ben hiç görmedim..benim kocam da beni yanında istiyor,rahatsız oluyor. Sık sık geliyorum zaten,geceye kalamam' derdim. Hiç de vicdan azabı hissetmezdim heralde ya. Konu sahibi fazla yumuşak yurekli
3 kardeşiz ve ben en büyüğüm, ilk göz ağrısı olduğum için herhalde bekarken de favorisi bendim :) beni hiç kırmazdı, kızmazdı. Evde bekar bir kardeşim var mesela, o dışarılara çıkar, odasında takılır, hiç karışmaz ona, nerdesin demez çok fazla. Ben onunla TV izlerken bile biraz telefonuma dalsam, "Yav bırak telefonu filmi izle, sen seversin diye açtım" falan derdi, muhabbetimiz güzeldi yani, beraber büyüdük çünkü baba olduğunda yaşı çok küçükmüş :)Bir çocuğum okula gidiyor biri küçük 2 ayda bir gidersem şükür hiçte böyle şey duymadım anamdan babamdan bence babanızın eşinizle arası iyi değil diye böyle yapiyor olabilir
Evlenmeden öncede duskunmuydu babanız size mesala aranızdaki bağ nasıldı
Ortalama olarak iki günde bir defa gidiyorum/ gidiyoruz anneme. Bazen yalnız, bazen eşim ile. Art arda gittiğim günler de olur.Siz haftada kaç gün gidiyorsunuz,
ev hanımı olsam ben de giderim tabi kendi isteğimle, sanırım siz çalışmıyorsunuz.Ortalama olarak iki günde bir defa gidiyorum/ gidiyoruz anneme. Bazen yalnız, bazen eşim ile. Art arda gittiğim günler de olur.
Bizim evimiz çok yakın. Ve kendi isteğim ile gidiyorum.![]()
Ne güzel o zaman sizi çok ozluyor babanız sizde elinizden geldiğince babanızın gönlünü hoş tutun kizlar Babacı olur zaten bende babamı çok severim❤allah başımızdan eksik etmesin onları3 kardeşiz ve ben en büyüğüm, ilk göz ağrısı olduğum için herhalde bekarken de favorisi bendim :) beni hiç kırmazdı, kızmazdı. Evde bekar bir kardeşim var mesela, o dışarılara çıkar, odasında takılır, hiç karışmaz ona, nerdesin demez çok fazla. Ben onunla TV izlerken bile biraz telefonuma dalsam, "Yav bırak telefonu filmi izle, sen seversin diye açtım" falan derdi, muhabbetimiz güzeldi yani, beraber büyüdük çünkü baba olduğunda yaşı çok küçükmüş :)![]()
aaa evet kız, bana bir aydınlanma geldi vallahiBaba evinde iken ailenin eli ayağı olmuş kız çocuğu evlenince böyle oluyor. Zorlarına gidiyor.
Babana böcek diye hitap etmen hiç hoş değil.Arada haftasonu da git ne olur sanki.merhaba kızlar, Allah aşkına söyleyin, baba evine haftada kaç kere gidiyorsunuz.
Artık o kadar sıkıldım ki babamın sürekli laf sokmalarından. "İyi ki bir evlendin, senin evinde hazine mi var, oooo hanımefendi teşrif ettiniz sonunda, sana kocan mı gelme diyor"vesaire vesaire... Sinirlerim bozuluyor artık, azar yemeyeyim diye gidesim de gelmiyor. Ben zaten çalışan bir kadınım, hafta içi illaki haftada 1 uğrarım, eve de geç dönerim (Saat 01:00 gibi ) ama vay efendim zaten hafta içi gelmemin sebebi hafta sonumu onlarla geçirmemek içinmiş (!) Çıldırıyorum. Hafta sonu ben dinleneyim mi, evimi mi temizleyeyim anlam veremiyorum. Evlendim evleneli babamdan trip yiyorum, eşimle araları açık biraz, bu da tetikliyor olabilir mi? Siz haftada kaç gün gidiyorsunuz,
Kaynana kayınbaba olsa millet dişini biliyordu şimdi, kız babası olunca herkes bi minnoş olmuşaaa evet kız, bana bir aydınlanma geldi vallahievlendim gittim artık 2 sene oldu, hala evde internetleri kesilse beni arayıp "Sümoş arasana kız şu TTNET 'i" diyorlar
geldi duyar perisiBabana böcek diye hitap etmen hiç hoş değil.Arada haftasonu da git ne olur sanki.
Bakış açısı...geldi duyar perisiküs böceği lafı bence çok sempatik bir laf, topkı bal böceği der gibi geliyor bana
B*k böceği demişim gibi muamele yapma olur mu
bikiş içisiBakış açısı...