Küs böceği babam.

merhaba kızlar, Allah aşkına söyleyin, baba evine haftada kaç kere gidiyorsunuz.
Artık o kadar sıkıldım ki babamın sürekli laf sokmalarından. "İyi ki bir evlendin, senin evinde hazine mi var, oooo hanımefendi teşrif ettiniz sonunda, sana kocan mı gelme diyor"vesaire vesaire... Sinirlerim bozuluyor artık, azar yemeyeyim diye gidesim de gelmiyor. Ben zaten çalışan bir kadınım, hafta içi illaki haftada 1 uğrarım, eve de geç dönerim (Saat 01:00 gibi ) ama vay efendim zaten hafta içi gelmemin sebebi hafta sonumu onlarla geçirmemek içinmiş (!) Çıldırıyorum. Hafta sonu ben dinleneyim mi, evimi mi temizleyeyim anlam veremiyorum. Evlendim evleneli babamdan trip yiyorum, eşimle araları açık biraz, bu da tetikliyor olabilir mi? Siz haftada kaç gün gidiyorsunuz,
Ne değişik profiller var ya kimisi de gözünün içine bakıyor gelmesin diye neler okuyoruz burda. Sizinki de dert ama güzel dert hani bence 🙃, evet eşinizle arasındaki gerginlikten dolayı kasıtlı az geldiğini düşünüyor olabilir. Bunu söyleseniz açıkça olmaz mı, babacım sen buna bağlıyosun belki ama yoğunum falan diyw

Ne değişik profiller var ya kimisi de gözünün içine bakıyor gelmesin diye neler okuyoruz burda. Sizinki de dert ama güzel dert hani bence 🙃, evet eşinizle arasındaki gerginlikten dolayı kasıtlı az geldiğini düşünüyor olabilir. Bunu söyleseniz açıkça olmaz mı, babacım sen buna bağlıyosun belki ama yoğunum falan diyw
Öncelikle çok doğru bir yorum yaptınız, ama benim görüşüm dünyada dert diye bir şey zaten yoktur. İnsanların dayanma gücü ve verdikleri değer denen şeyler vardır :KK36: babasını kaybeden bir arkadaşım vardı, ölümünün 3. Günü tatile giden, kedisini kaybeden komşum da 40 gün kendine gelememişti. Her şey kafanda koyduğun yeriyle ilgili. Babam konusuna gelirsek beni çok yoruyor, anlatıyorum durumumu o anlık konuyu kapatıyor ama 2 gün arayamasam yine trip

Back
X