Küs Kalamamak...

bezdum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
1.295
1.296
133
Evet buda bana dert oldu..
Başlıktan da anlayacağınız gibi kimse ile küs kalamıyorum.
Ne kadar canım yanarsa yansın yüzüme gülseler barışıyorum.
Eşime karşı ayrı bir tutumum var hatta, bazen konu uzamasın diye kendim kırıldığım halde özürü bile ben diliyorum. Çünkü kırıldığımı bile söylesem her daim kendi haklıdır.
Evde o huzursuzluk olacağına çoğu kırgınlığımı yutuyorum bile..
Hatalı olduğum konularda özrümü dilemeyi bilirim ama insanlar hiç mi haksız olmaz ben anlamıyorum.
Herkes sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyor

Onu nasil başarabiliyorsunuz ya?
Ben de barişamiyorum.
Uc gundur kavgaliyiz yuzyuze gelmeyelim de barişacak bi durum oluşmasin diye odamin kapisini kitleyip yatiyorum

esime bende öyleydim ama bi zaman sonra o su tasar ve o günden beri tepesinden inmem roller degisti :)

bende ilk zamanalr böyleydım .
Hayatın kazıgını yıye yıye kimseye eyvallahım kalmadı

Onu nasil başarabiliyorsunuz ya?
Ben de barişamiyorum.
Uc gundur kavgaliyiz yuzyuze gelmeyelim de barişacak bi durum oluşmasin diye odamin kapisini kitleyip yatiyorum
yapamıyorum o yatağa küs giremiyorum girsem de sabaha kadar uıyuyamıyorum
siz nasıl başarıyorsunuz çünkü artık ciddi anlamda yıpranmaya başladım başarmam lazım bunu...

esime bende öyleydim ama bi zaman sonra o su tasar ve o günden beri tepesinden inmem roller degisti :)

bende ilk zamanalr böyleydım .
Hayatın kazıgını yıye yıye kimseye eyvallahım kalmadı

Hiç geçmeyecek gibi hissediyorum ve artık bu huyumu bildiği için kullanıldığımı da düşünüyorum...

Reactions: H E
Anaa beeen

Bende tam tersi aşırı kinci oluyorum.
Hatta şimdi kendime kızıyorum neden gereken zamanlarda daha kinci davranmadım diye.
Çünkü çoğu insan iyiliği haketmiyor.
Ve sen ilerde pişman olacaksın neden kendimden bu kadar taviz verdim diye.

Kendinize güveniniz olsun lütfen. İnsanlar sizinle küstü diye dünya dönmeyi bırakmıyor hayat devam ediyor kimse kırılmasın diye kırılmanıza gerek yok . Biraz da onlar düşünsün.

Benimde kuyruk hep dik bir türlü kendimide kessem alttan alamam .. hele bir de haklıysam vay geldi haline :)

Bir kin tutarım karşımdakinin yaşama sevincini elinden alır.
Hiç bir şeyi asla ve asla unutmam unutmuş gibi de yapmam.
Benim canımı yakıyorlarsa onlarında yansın

Pişman olacağımın farkındayım ama ciddi anlamda başaramıyorum içime bir kasvet oturuyor ve kesinlikle çıkmıyor içimden...

Kendinize güveniniz olsun lütfen. İnsanlar sizinle küstü diye dünya dönmeyi bırakmıyor hayat devam ediyor kimse kırılmasın diye kırılmanıza gerek yok . Biraz da onlar düşünsün.
hepsinin farkındayım aslında ama başaramıyorum ki...
illaki hemen barışacağım , küs kalırsam o gün zindan gibi geçiyor

Hayran kaldım buna kin tutmak amacım değil de kaşımdaki hatalı olduğunu dile getirse gönlümü alsa yetecek gibi..

Pişman olacağımın farkındayım ama ciddi anlamda başaramıyorum içime bir kasvet oturuyor ve kesinlikle çıkmıyor içimden...
Bundan sonraki haklı olduğun durumda lütfen adım atma.
Küsmek dünyanın sonu değil
Otursun içine kasvet
Gir soğuk bi duş al
Yüzüne maske yap
Dondurma ye film izle
Senle küsken rahat takılan bir kocan var bunu gözardı etme
Bırak o adım atsın
Atmazsa da keyfi bilir
Zaten farkeder bu kadın hemen barışırdı ne oldu ki şimdi adım atmıyor der
Konuyu açarsa da "şimdiye kadar hep alttan aldım haklı da olsam adım attım ama bu bana haksızlık. Artık kendimi üzmycem." Dersin
Biraz güçlü olmalısın.

hepsinin farkındayım aslında ama başaramıyorum ki...
illaki hemen barışacağım , küs kalırsam o gün zindan gibi geçiyor

Fazla değer vermeye gerek var mı? Neden çevrendekiler senin kadar ince düşünmüyor ? Ben birisiyle küs kaldığımda o kişiyi görmemek için canım o anda ne isterse ona yöneliyorum hobi olarak hem küs olduğum kişi takmadığımı görünce ister istemez o geliyor. Sizde öyle yapın bence ufakta olsa bir adım atın.

tahmın ettım :)
Zamanla hem eşine karşı hemde çevrene karsı değişeceksın .
Kmseyle küs kalamaz asla kn tutmazdım .
Kv demden okdr çektım ki . Şuan en ufak şey gözümde kıyamet koparmaya yetıyor. Tahammülüm kalmamış .

İnşallah o devreye gelmezsın . Çünkü inan bu durumdan hiç memnun değilim o eski günlerimi özlüyorum.

Hayran kaldım buna kin tutmak amacım değil de kaşımdaki hatalı olduğunu dile getirse gönlümü alsa yetecek gibi..

Kimseyi kaybetmekten korkma.. karşındakilere bunu hissettir.
Sen hep idare eden taraf olma bu sefer bunu kullanırlar. Bırak biraz da seni idare etsinler.

Etmiyorlarsada bu seni üzmesin.. hayatından elersin. Diğer türlü alttan aldıkça daha çok üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…