- 12 Mayıs 2020
- 146
- -162
- 46
- 25
- Konu Sahibi birprensannesii
-
Önceki konuyu ve Melike’yi bilmiyorum. Ama barışmak istiyorsanız arayın. İstemiyorsanız aramayın. Kimse küs olduğu insanın psikolojisini düzeltmesini beklemezDaha önce bi konu açmıştım Melike ile kavgamı bahsetmiştim konuşmuyoruz küsüz halla ve tekrardan hamile olduğunu öğrendim annem onu aramanı tebrik etmemi istedi birbirinize iyiliğiniz var küslük yapma belki daha önce çocuğunu düşürdü belki pskoljisi bozuktu uzatma küslüğü dedi şimdi arasam mı aramasam mı kararsızım tepki gösterse yada açmaza diye çekiniyorum ne yapmalıym
Bence aramayın. Siz baya baya küsmüştünüz çünküDaha önce bi konu açmıştım Melike ile kavgamı bahsetmiştim konuşmuyoruz küsüz halla ve tekrardan hamile olduğunu öğrendim annem onu aramanı tebrik etmemi istedi birbirinize iyiliğiniz var küslük yapma belki daha önce çocuğunu düşürdü belki pskoljisi bozuktu uzatma küslüğü dedi şimdi arasam mı aramasam mı kararsızım tepki gösterse yada açmaza diye çekiniyorum ne yapmalıym
Ne boş yapmışsınız siz benim sadece burda yazdıklarımı biliyorsunuz daha önceleri neler yaşanmış bilmiyorsunuz bende arama taraftarı değilimUzak dur kadından. Kurtulmuşken tekrar bela olmayın başına
Mesaj at. zaten hatalisin. Alttan almis olursun.Daha önce bi konu açmıştım Melike ile kavgamı bahsetmiştim konuşmuyoruz küsüz halla ve tekrardan hamile olduğunu öğrendim annem onu aramanı tebrik etmemi istedi birbirinize iyiliğiniz var küslük yapma belki daha önce çocuğunu düşürdü belki pskoljisi bozuktu uzatma küslüğü dedi şimdi arasam mı aramasam mı kararsızım tepki gösterse yada açmaza diye çekiniyorum ne yapmalıym
İnşallah Melike gibi biri sizinde haytınıza girerKadından uzak dur Allah aşkına
Bende öyle düşünüyorum eski arkadaştan tekrar dost olmazMelike kavgasini hatirliyorum bence aramayin
Madem küssünüz hic iletisime gecmeyin
Benim ailem de hatta babam ozellikle hep sen ara sor derdi birkac kez sirf onun hatrina insanları aramişligim vardir ama insanlar anne babalarimiz devrindeki gibi degil o yuzden umursamamak en iyisi
Evet öyle bende arama taraftarı değilim annem sen doğurdun o düşük yaptı belki pskoljisi bozuktu uzatma ara diyince üzüldümKendisi icin nankör arkadas - ruh hastasi kadin - nankör gibi kelimeler kullandiginiz Melike ise lütfen aramayin. Belli ki aranizda saglikli bir iletisim mümkün degil
Gerçekten ya bir insan arkadaşına bu konuda neden hesap sorar ki? Ben de arkadaşıma görüldü atmıştım çünkü konu kapanmıştı artık. İkinci mesajı ''neden görüldü?'' tarzında bir şey olunca tekrar görüldü atmıştımBir daha da kocanız hariç niye telefonumu açmadın diye millete hesap sormamayı öğrenin lütfen.
Ay çok korkunç ya. Benim hayatımda şu an bana çocuklarını kitlemeye çalışan bir kadın var. Whatsapp’a girmeye, elime telefonu almaya korkuyorum. Çünkü bu tipler cidden yüzsüz oluyor.Gerçekten ya bir insan arkadaşına bu konuda neden hesap sorar ki? Ben de arkadaşıma görüldü atmıştım çünkü konu kapanmıştı artık. İkinci mesajı ''neden görüldü?'' tarzında bir şey olunca tekrar görüldü atmıştımbana görüldü attığını fark etmediğim arkadaşlarım var çünkü takılmıyoruz böyle gereksiz şeylere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?