- 12 Mayıs 2020
- 146
- -162
- 46
- 25
- Konu Sahibi birprensannesii
-
O küçük beynini hiç yorma tavsiye de vermeAboo Melike’yle yeni tanıştım. Sizin gibi insanlar yüzünden çevrimiçi olmaya korkuyorum. Elimde telefon duruyor diye herkese cevap vermek zorunda değilim bence de. Siz bir de hesap sormuşsunuz. Ben Melike gibi dik duramazdım, bir de ayıp oldu diye üzülürdüm. Takdir ettim kadını. Aramayın, sormayın, rahat bırakın. Bir daha da kocanız hariç niye telefonumu açmadın diye millete hesap sormamayı öğrenin lütfen.
AnasıyımNasrettinin karısı mısın.
Soru sorma o haldeO küçük beynini hiç yorma tavsiye de verme
Senin gibi küçük beyinlilre sormadımSoru sorma o halde
Hakaret davası açacağım ağlayacaksınız. Kocam duyarsa biterim, anam duyarsa mahvolurum diye.Senin gibi küçük beyinlilre sormadım
Uffff bi git işsizHakaret davası açacağım ağlayacaksınız. Kocam duyarsa biterim, anam duyarsa mahvolurum diye.
Anlama kıtlığınız mı var ben aynı konuyu açmadım başka bi soru sordumBu prens/prenses analı nickler alanlar genelde problematik oluyor. Bir de hala aynı mevzular üzerinden konu açma ısrarınızı anlamıyorum. Linçlere doyamadınız gitti.
Bana kimse çocuk kitlemiyi gudubet gibi baktığımdan heralde asfsshsshAy çok korkunç ya. Benim hayatımda şu an bana çocuklarını kitlemeye çalışan bir kadın var. Whatsapp’a girmeye, elime telefonu almaya korkuyorum. Çünkü bu tipler cidden yüzsüz oluyor.
Kustugum birine hayırlı olsun neden diyim kiDaha önce bi konu açmıştım Melike ile kavgamı bahsetmiştim konuşmuyoruz küsüz halla ve tekrardan hamile olduğunu öğrendim annem onu aramanı tebrik etmemi istedi birbirinize iyiliğiniz var küslük yapma belki daha önce çocuğunu düşürdü belki pskoljisi bozuktu uzatma küslüğü dedi şimdi arasam mı aramasam mı kararsızım tepki gösterse yada açmaza diye çekiniyorum ne yapmalıym
Ararsanız ağzınıza geleni söyleyip kadını çıldırtacak sonra da ben ne dedim ki diyeceksiniz. O yüzden yapmayın.Daha önce bi konu açmıştım Melike ile kavgamı bahsetmiştim konuşmuyoruz küsüz halla ve tekrardan hamile olduğunu öğrendim annem onu aramanı tebrik etmemi istedi birbirinize iyiliğiniz var küslük yapma belki daha önce çocuğunu düşürdü belki pskoljisi bozuktu uzatma küslüğü dedi şimdi arasam mı aramasam mı kararsızım tepki gösterse yada açmaza diye çekiniyorum ne yapmalıym
Bi gınayan göyneğimi giysin möge ablaNeyse ben bu konuyu açmadım sizde görmediniz sayın kimseyle uğraşamam bu mübarek ayda beni kınayan benim durumuma düşsün inşallah
Dedi mübarek ayda önüne gelene hakaret eden köynekçi zeynep.Neyse ben bu konuyu açmadım sizde görmediniz sayın kimseyle uğraşamam bu mübarek ayda beni kınayan benim durumuma düşsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?