Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

pardon ama çeyiz bakmaya geldiler demedinizmi hasta olmuşsunuz geçmiş olsuna gelmiş evden kovmuşsun yetmemiş birde mesaj atmışsın çok saygısızsınız bu kafayla çok ağlarsın sen

bende tabiki normal günde evime oturmaya gelen insan gidipte yatak odama girip birde iç çamaşırlarımı karıştırırsa pek tabikide kızarım ama seninki çeyiz odası 1 güncük dişini sıkacaktın

one ya cocukmu bunu diyen yazik gercekten ben derdim wallaha terbiyesiz kadin.sende soguk davran canimm

esra cnm çeyiz odasında perdelere yatak odası takımına v.s.inciğe boncuğa bakılır benim bildiğim.eğer kendine yakın hissediyorsa gelin adayı kendi elleriyle gösterir arkadaşına yada akrabalarına.kaldıki görümceye mi kaldı gelinin iç çamaşırlarını sergilemek.browni kendi gösterebilr o kadar düşünce kapasitesi var arkadaşın cnm.ama görümce bunu yaptığı için çok sinir bozucu.bende görümceyim bna mı düştü çeyiz sergilemek ben hiç yapmadım..

browni arkadaşın mesajını dikkatli okuyunca anlaşılıyor zaten.kendi arkadaşlarını falan toplamış görümce onlara gösteriyor.sanki burda çeyizler browninin değil görümcenin çeyizleri.çok saçma ve komik.

wallaha benim ozel esyalarimi kimse elleyemez kaldiki goremez ona ne yani gidipte mahalleyi topluyup odaya sokuyor ayip ya

görünen o ki bu işin oluru herkese göre farklı; yine de ne olursa olsun eşimin ablasını evimden kovamam herhalde;
görümcesi de baya fena birşey aslında ama yine de eşim için yapmazdım.
güzelce ağırlarsın tebriğini de edersin eşinle aranı bozmana değmez.
donat sofraları boşver taş atana taş atma

yeni evliyim daha
kaynanam ben yokken gir yatak odama karıştır..
üstüne gelmiş birde bana anlatıyor..
salağım orda ağzımı açıpda bişey demedim ona yanıyorum..
çok sinir bozucu bi durum...
arkadaşım sende güzelce ağırla...
konuşma mesafeli ol...
yaptığından kendi utansın bırak..

kızlar benimde aklıma şimdi geldi:) hep çeyizden browninin yatak odasında toplanan misafirlerden dertleştik.aklıma gelmedi.sizinkiler iyi yatak odasına girmiş benim eşimin ailesi ben ve eşimden izinsiz eve girmeye kalktılar.benimde sonradan haberim oldu.onların yerine ben utandım ben yapamam böyle birşeyi

Kurdelam oda biseymi benim kaynanam biz yatakodasindayken kapiya tekme atip iceri giriyodu napiyosunuz bu kapi acik durcak kapanmiycak diye

Kurdelam oda biseymi benim kaynanam biz yatakodasindayken kapiya tekme atip iceri giriyodu napiyosunuz bu kapi acik durcak kapanmiycak diye

anaaaammm o neci öyle...
daha neler duyacaz bakalım...
senin kaynana bizim kaynanayı dövermiş vallaha

aaaaaa inanmıyorum vallahi şok oldum nedemek bu nasıl yani size misafirliğe geldiğinde mi yaptı bunu kayınvalde şoktayım

Yok canim maalesef 3 sene beraber oturduk o dönemde yapti,benimkinin marifetlerini anlatsam roman olur düsman basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…