Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

aynı evdede otursanız o yaptığı imkansız.varya cnm ömrüm boyunca unutamayacağım birşey söyledin artık ölene kadar aklıma gelir bu ve sürekli güler güler yine gülerim.keşke olmasaydı tabiki ama sen sakin sakin anlatınca daha bi komik durdu ne olur kusura bakma cnm ya

Kurdelam bastan hic istemedi beni e bizde esimle deli gibi sevdik birbirimizi,kadin cok kiskanc beni gelini gibi degil kumasi gibi gördü hep,,,

Komplexli,bencil,dedikoducu,iftiraci.... saymakla bitmez özellikleri iste o da öyle biri

Kurdelam bastan hic istemedi beni e bizde esimle deli gibi sevdik birbirimizi,kadin cok kiskanc beni gelini gibi degil kumasi gibi gördü hep,,,

Komplexli,bencil,dedikoducu,iftiraci.... saymakla bitmez özellikleri iste o da öyle biri

şuan evleriniz ayrımı bari...

Yok canim ne kusura bakicam bende artik gülerek anlatiyorum napim kafama taksam nereye kadar demi

laylay anladım cnm çok geçmiş olsun kurtuldun sanırım artık.benimki öyle olsa ben ne yapardım bilmem.allah vermesin.su perisi kapıyı tekmeleyen kayın valdeye sen yorum yapma ne olur cnm deli mi ne falan diyorsun iyice gülüyorum yaa

......................

Kurdelam oda biseymi benim kaynanam biz yatakodasindayken kapiya tekme atip iceri giriyodu napiyosunuz bu kapi acik durcak kapanmiycak diye

birşeyi merak ettim eşiniz ne yaptı bu durumda?benim eşim olsa çıkardık o evden o an birdaha asla yüzüne bakmazdık ya(

birşeyi merak ettim eşiniz ne yaptı bu durumda?benim eşim olsa çıkardık o evden o an birdaha asla yüzüne bakmazdık ya(

Esimde sok oldu baslarda tepkisini verdi ama yok kadin anlamadi bide timsah gözyaslari ben anayim elkizi icin bana laf ediyon demeler...evden cikacagimiz zamanda esimi baban kalpkrizi gecirir dayanamaz diye duygu sömürüsü yapti ama adam 10 senedir yasiyo cokta saglikli yani

Sagol canim dur daha ben tam sevinemiyorum 5 aydir rahatim ilk defa huzurlu bi bayram gecirdim nolur nolmaz ama takmiyorum eskisi kadar iste ..

cnm anladığım kadarıyla on üç senelik evlisin Allah çok uzun ömürler versin sizede evliliğinizede.takma kafana bak kaç olmuş evleneli artık keyfine bak.

nedir bu kaynanalardan görümcelerden çektiğimiz allahım...
ne isterler bizden anlamıyorum...

Dedimya takmiyorum artik ben takmayinca daha cok deliriyor esimle gülüp geciyoruz iyi dileklerin icin tesekkür ederim canim Allah hepimize huzurlu mutlu yuva versin

laylay işte takma kafana üzülme v.s alışkanlık olmuş işte.zaten anlatışın ne kadar mutlu olduğunu ele veriyor:)

laylay saat baya bi ilerledi ya benim işteler gani gani.:)her cümle başına işte.uykum geldi galiba karışıklık oldu mesajımda

Cok sükür mutluyum canim azcik delilikte var tabi esim bazen takilir ailecek delirttik seni diye aman su dünyaya 1 kere geliyoruz Allah baska dert vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…