ben kendi adıma hiçte içli dışlı değilim cnm.aman aman.erkek tarafıyla skı fıkı olmamak lazım ben bunu anladım.oh kafam çok rahat
Kurdelam mesafeli olmakla en güzelini yapiyosun...
Su perisi kac yillik evlisin bilmem ama inanki degmiyor hic takma esinle iyi ol gerisi bos.yok saygiymis bilmemne hepsi laf saygi hakedene gösterilir
su perisi ay cnm benimm bende yorum yapmıştım ama unuttum nickini.şimdi baktım konuna.hatırladım.çok üzülmüştüm görümcenin sana sataşmasına bağırırım bağıramam olayına falan.yazık olmuş bi bayramı zehir etmişler sana.sende bir dahakine daha temkinli davran cnm
evet birde on gün kalmıştın.boşver iyi bir tecrübe olmuş sana.allah bundan sonra nice bayramları en güzel şekilde yaşatsın sana.
sana ve ailene ya kızlar ben tekrarlar oldum farkında olmadan işteleri sanaları ne oluyo bana ya uykum geldi galiba gözlerim karıncalandı.ben müsadenizi istiyorum görüşmek üzere arkadaşlar.
Kendileri hic gelin olmamis gibi davraniyorlar anlamiyorum onlarda kadin sonucta ama ogullarini evlendirdilermi iclerinden canavar hortluyor birden nasil oluyosa
Var canim 2 taneoglum var Allah bagislarsa büyük 11 kücük 2 yasinda .
Amin cümlemizin evladini bagislasin seninki daha ufak galiba?resimdeki kizinmi?
evet canım kızım...
1.5 yaşında...daha ufak teyzesi .
Allah bagislasin bahti güzel olsun.Allah iyi kayinvalideyle karsilastirsin daha cok var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?