Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

ben kendi adıma hiçte içli dışlı değilim cnm.aman aman.erkek tarafıyla skı fıkı olmamak lazım ben bunu anladım.oh kafam çok rahat

bayramda gittim kaldımda burnumdan getirdiler...
hepsi bitti benim için artık..
hatta konu açmıştım..
.

yok vallahi çok aklı başında birine benziyorsun.kaç sene olmuş ne güzel espiri yaparak anlatıyorsun.espirisi bile kötü

Kurdelam mesafeli olmakla en güzelini yapiyosun...

Su perisi kac yillik evlisin bilmem ama inanki degmiyor hic takma esinle iyi ol gerisi bos.yok saygiymis bilmemne hepsi laf saygi hakedene gösterilir

su perisi ay cnm benimm bende yorum yapmıştım ama unuttum nickini.şimdi baktım konuna.hatırladım.çok üzülmüştüm görümcenin sana sataşmasına bağırırım bağıramam olayına falan.yazık olmuş bi bayramı zehir etmişler sana.sende bir dahakine daha temkinli davran cnm

Kurdelam mesafeli olmakla en güzelini yapiyosun...

Su perisi kac yillik evlisin bilmem ama inanki degmiyor hic takma esinle iyi ol gerisi bos.yok saygiymis bilmemne hepsi laf saygi hakedene gösterilir

3 yıllık evliyim canım...
saygı gösterdimde noldu...
cadaloz kaynanam elime almim seni ha bile dedi...

laylay biraz haşır neşir olununca yüzde yüz bi yerden patlak veriyor.anlamadım gitti cnm.çok nazli oluyo gelinler görümceler kaynanalar.kendimide katıyorum bu arada:)gerçekten pamuk ipliğine bağlı erkek tarafı ile olan iletişimler

yok canım bittiler benim için artık...
giderim kaynanaya diğer gelinler gibi 1 gün kalırım tamam..

evet birde on gün kalmıştın.boşver iyi bir tecrübe olmuş sana.allah bundan sonra nice bayramları en güzel şekilde yaşatsın sana.

sana ve ailene ya kızlar ben tekrarlar oldum farkında olmadan işteleri sanaları ne oluyo bana ya uykum geldi galiba gözlerim karıncalandı.ben müsadenizi istiyorum görüşmek üzere arkadaşlar.

sana ve ailene ya kızlar ben tekrarlar oldum farkında olmadan işteleri sanaları ne oluyo bana ya uykum geldi galiba gözlerim karıncalandı.ben müsadenizi istiyorum görüşmek üzere arkadaşlar.

iyi geceler canım..
Allah rahatlık versin...

Kendileri hic gelin olmamis gibi davraniyorlar anlamiyorum onlarda kadin sonucta ama ogullarini evlendirdilermi iclerinden canavar hortluyor birden nasil oluyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…