Küs Olduğum Görümcem Evime Geliyor Nasıl Davranacağımı Bilmiyorum?

pardon ama çeyiz bakmaya geldiler demedinizmi hasta olmuşsunuz geçmiş olsuna gelmiş evden kovmuşsun yetmemiş birde mesaj atmışsın çok saygısızsınız bu kafayla çok ağlarsın sen

Okuduğunu anlamama gibi bir sorunun var sanırım
ben kimseyi evden kovmadım
ayrıca geçmiş olsunada evime değil hasteneye geldi
neyse daha fazla uzatmak istemiyorum konumu dağıtmayın
siz o cahilce adetlerinize devam edin oldu mu

Kızlar ben yokken kaynatmışsınız :)
Hepimizin sorunufarklı gibi dursada
temelde sorunlarımız aynı
ne garip değil mi :)
:97:

evet brovnim görümcem bir hadsizlik yaptı özel eşyalarımı karıştırdı diye kovmak bana ters evet bunu ben olsam yapmam dedim diye cahilsem cahilim kabul ediyorum artık yorum yazmakta istemiyorum konunuza. lütfen uzatmayalım,: size eşinizle özelliklede ailesiyle ömür boyu mutluluk dilerim

Çok teşekkür ederim Esra510
Umarım hepimiz bir ömür
mutlu oluruz

brownim canım dün senin konuna yorum yaparken bir anda arkadaşlarla başka konu açtık fark etmedende devam ettik.neolur kusura bakma:)ayrıca konumu dağıtmayın uyarına da çok güldüm:)bizde biraz dağıttık galiba özür.

canım hal hatır sorma samimi olma ama hizmette kusur etme ikili muhabbete girme .Evine gelen misafire hizmet Allaha hürmettir diye düşün.Haa sen gidip görüşmezsin ama evinin üstünde tavır yapma .Kocan üzülür ve sana tavır alır.Kötü bişey söylersede yanıtlama.O hastaneye gelerek ilk adımı atmış.Belki hatasını anlamıştır.Birde merak ettim bekarmı görümcen?

evli olduğunu ikinciye hamile olduğunu gördüm.Bazı insanlar hasta ruhlu oluyor.Senin görümcen hafiften kırık galiba.Eşin zamanla görür kim haklı kim haksız diye.Bizim evliliğimiz görümcem yüzünden çok yara aldı .Ama 11 yıllık evliyim eşimde artık anladı.Ve aynı yerde hatta iki bina ötede oturmasına rağmen şimdi bayramdan bayrama görüşüyoruz.Sular bulanmadan durulmuyor.Onun yüzünden birbirinizi kırmayın canım.

Yok sözüm size değildi kurdelam :))
yok gösterirsin yok göstermezsin
diye konu sapacak diye baska arkadaşa yazdım
size değildi yani ok mucx :)

brownim,seni diğer konularından tanıyorum.

görümceler sanıyorlar ki gelinler kardeşlerinin evlerine aldıkları bir eşya.
ama evlendikten sonra neyin ne olduğunu görüyorlar.
kardeş olmak ayrı,karı-koca ayrı.

görümcen ailede şımarmaya alışmış,abisinin eşine her türlü hakareti söyleme yetkisi var.
abisine saygısı yok anladığım kadarıyla.
hamileliğini abisinin evinde kutlaması da çok ayıp bence.
üstelik 2. çocuk.
edebiyle oturup,gitsin.
misafir olarak kabul görmesi bile lütufdur.

Yok sözüm size değildi kurdelam :))
yok gösterirsin yok göstermezsin
diye konu sapacak diye baska arkadaşa yazdım
size değildi yani ok mucx :)

biliyorum cnm yinede yazmak istedim senin konunun dışına çıktığımız için.galiba bu akşamdı görümcenler geliyor değil mi?hadi bol şanslar

amin su perim.biraz enerji vereyim dedim borwniye.yoksa gelenler matem tutmaya gelmio dimi oda enerjik olur inşallah:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…