pardon ama çeyiz bakmaya geldiler demedinizmi hasta olmuşsunuz geçmiş olsuna gelmiş evden kovmuşsun yetmemiş birde mesaj atmışsın çok saygısızsınız bu kafayla çok ağlarsın sen
Kızlar eşimin ailesiyle aramızda soğukluk oldu düğünden önce ve görümcemle tartışmıştım düğünümüze 1 ay kala...Nişanımı,resmi nikahımı,çeyizimi,kınamı düğünümü mahvetti hep beni ağlattı mutlaka özle günlerimde bir sorun yaşattı bana.
En son çeyizim serilirken tartışmıştık,Kendi arkadaşlarını komşularını toplamış yatak odama girmiş benim iç çamaşırlarımı falan gösterirken ben girdim içeriye odada neredeyse 15 kişi toplanmışlar eşyalarıma bakıyorlar...
Siz neyapıyorsunuz burada dedim,çamaşırlarını gösteriyorum bizde adettir dedi.Bu yaptığınız çok ayıp benim ve eşimin iç çamaşırları kimseyi ilgilendirmez odadan çıkın lütfen dedim.Görümcem çok pişkin bir şekilde ''burası abimin evi güzelim,istediğim yere girerim istediğimide yaparım ''dedi .Bende abinin evi olabilir ama kimsenin benim yatak odamda benden izinsiz bulunma hakkı yok dedim ...Tartışma devam etti ben bunları dışarı çıkardım kapıyıda kilitledim,tabii görümcem ortalığı birbirine kattı.Herkese beni rezil etti ve beni yine o mutlu günümde ağlattı...
Bende dayanamadım en son ''seninle bir daha görüşmek istemiyorum''diye mesaj yazdım..Gelen cevap umurumda bile değilsin sen benim kıçımı sildiğim tuvalet kağıdım bile olamazsın diye cevap geldi...Okuduklarıma inanamadım şok oldum...Derken eşimin ailesi bana cephe aldı,o beni çok seven kayınvalidem bile düşman oldu...
Düğünümüde burnumdan getirdiler kayınvalidemle 3 ay görüşmedim sonra eşim üzülüyor diye ellerini öpmeye gittim barıştım şuan herşey normal.Görümcemle 11 aydır görüşmüyorum bayramda karsılastık mecburi selamlaştım,ameliyat olmustum hasteneye geçmiş olsuna geldi gitti...
Şimdi perşembe günü kayınvalidemleri eşim yemeğe davet etti,daha sonra telefon geldi göürmcemde gelecekmiş
Arkadaşlar ben bu insanı görmek bile istemezken o gün evimde nasıl ağırlayacağım,eşime istemiyorum diyemedim çünkü huzursuzluk çıkıyor ben küslüğü uzatıyorum diye beni haksız görüyor...O benim kız kardeşim atamam satamam diyor.
Daha şimdiden sinirlerim bozuldu,yemek pişirmek ağırlamak işkence gibi.
Annem üzülme herkes yaptığından utansın sen onları dört dörtlük ağırla kendi görgünü terbiyeni göstermiş olursun,o da bunlardan utanır diyor...
sizce nasıl davranmalıyım morelim çok bozuk
bana ettiği hakaretler aklımdan çıkmıyor...
siz olsanız nasıl davranırdınız tavrınız ne olurdu?
fikirlerinize ihtiyacım var.
Kızlar ben yokken kaynatmışsınız :)
Hepimizin sorunufarklı gibi dursada
temelde sorunlarımız aynı
ne garip değil mi :):97:
brownim canım dün senin konuna yorum yaparken bir anda arkadaşlarla başka konu açtık fark etmedende devam ettik.neolur kusura bakma:)ayrıca konumu dağıtmayın uyarına da çok güldüm:)bizde biraz dağıttık galiba özür.
Evet ya dün konu kaynanalardan acilinca kendimizi tutamadik Browni konuna müdahale etmis gibi olduk kusura bakma
Yok sözüm size değildi kurdelam :))
yok gösterirsin yok göstermezsin
diye konu sapacak diye baska arkadaşa yazdım
size değildi yani ok mucx :)
ah brownicim ah görümcenle ya karşılaştın ya da çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?