küs olduğum kv mesaj atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.419
9.384
358
Bundan altı ay önce doğumum sonrası kv ile küstük.ki konum var zaten yaptıkları dehşet vericiydi doğumda.birde evliliğimden beri ana kuzusu eşim sayesinde hep kavgalarımızın içindeydi ve biz ne zaman kavga etsek mutlaka o da bana saydırıp duruyordu.en son ayrılma aşamasına geldik yine oğluyla bugün ve bana mesaj atmış(burada asıl sorun eşim olacak kişide biliyorum, ama ne olursa olsun insan altı aydır küs olduğu bir insana nasıl mesaj yazar hiç anlamıyorum ben olsam asla yapamam, kendi işinizi kendiniz halledin derim )

oğlumun eşyalarını topla
telefonu kalmış onu da koy
babasının arkadaşına aldıracağım

mesaj bu. görünce iyice çileden çıktım.bunu bana onun değil oğlunun söylemesi gerekiyor.yıllardır ben bu kadının bu huyundan bıkmış usamışken üstelik küsken bana içinde emir kipleri barındıran böyle bir mesaj atabiliyor.bugüne kadar ağzımdan ona karşı siz dışında senle başlayan cümle bile kurmadım.kalbini kıracak tek şey söylemedim onca söylediğine yaptığına rağmen.ama artık bende sabır taştı.biraz önce bende bir mesaj attım faceden kendisine.sanırım daha görmedi.

bana bir daha emir kipi içeren mesaj atma
eğer eşyalarını istiyorsa oğlun yazsın sen değil
yıllardır ben seninle sevişmiyorum oğlunla sevişiyorum
ayrılmayı bari izin ver kendisi başarabilsin
bıkmadın karı koca kavgasına karışmaktan
oğlun 40 yaşında geldi bırak artık ayrılma işini bari kendisi halletsin
beni arama, mesaj atma

yazdım.şimdi mesajı görünce muhtemelen kıyamet kopacak çünkü bunca zaman tek bir lafımı duymadı.belki kp de işin içine karışacak ve topluca bana saldıracaklar.sadece çocuklarım var hayatta bir ailem yok.sanırım biraz çekiniyorum salağım sanırım.sizce kp küfür filan ederse ne yapmalıyım? birde mesaj atmasamıydım acaba sinirle kendimi tutamadım.

inanın bende hala olgunluk bekliyorum çünkü ben olsam ya karışmam ya da böyle yangına körükle gitmem.kadın resmen nispet yapmak için atmış sanki bana mesajı.ayrıca desteğiniz için teşekkür ederim.doğru söylüyorsunuz dik durmam lazım daha olmadı devletin kurumları var.ailem yoksa onlar ortada bırakmaz herhalde beni.

Dik dur eğilip bükülme.. hayatta sırtını yaslayabileceğin hiç mi kimsen yok???
yok maalesef anne babam yok sadece çocuklarım var.ama küfür yazmadım bir şey yazmadım karşılığında olay çıkarırlarsa devlete güveneceğim artık.yapabileceğim başka bir şey yok.teşekkür ederim sizede.

Cevap yazmasaydın diyecektim ama çok iyi yazmışsın.
Bu raddeden sonra kp karışsa işin içine nolur, amannn. Çok da tınn.

Çocuklar demişsin. Kaç çocuğun var, kaç yıllık evlisin?

Böyle bir kocaya çok bile dayanmışsın.
Koca koca değil, mahallenin bilyesi çalınınca ağlayarak annesine koşan sümüklü bebesi.

Terbiyesizler... Allah ın emaneti deyip sahip çıkacaklarına ettiklerine bak.. alsın oğlunu da bi taraflarına yama yapsın.. eşin it gibi pişman olur bu kafayla.. bence hiç laf dalaşına girip canını sıkma uzak dur.. kafan rahat olsun.. bi avukat bul kendine onla muhattap olsunlar.. zaten gereken her şeyi avukatın yapar ve söyler

üç çocuğum var ilki kaybettiğim eşimden diğer iki tanesi şimdiki eşimden.düzelecek eşim diye çok sabrettim ama bir türlü düzelmiyor.bir ara düzeldi sandım epey bi normal gitti sonra bağımlılık mı nedir tekrar anneci oldu.son cümlenize kesinlikle katılıyorum sanki bilyesini çaldım da annesine şikayet etmiş annesi de babasıyla tehdit ediyor alttan alta beni.

Çalışıyor musun? Oturduğunuz ev kira mı kendi eviniz mi? Eşin ne iş yapıyor?
evet çalışıyorum zaten ayrılığa gelme nedenimizde biraz maddi sebepler oldu en son.çünkü evin tüm masraflarını karşılayan benim ve eşim kendi maaşını sadece kendine harcamak istiyor.sorumlulukların falan dediğimde de ben senin parana dokunmuyorum ki zaten sana ne zararım var diyordu.en son patladım bende.

Cok guzel yazmissiniz kotu birsey yazan olursa ya cevap vermeyin yada terbiyenizi bozmayin gibi kisa cumleler kullanin.
Allah yardimciniz olsun hicbir mesajida silmeyin onlardan gelen lazim olur.
haklısınız.eşimin attığı küfürler var onlar duruyor zaten.bunlarıda silmeden saklayayım.

Canım,soğukkanlı ol..Bu aşama hep streslidir zaten,bu işin kolayı yok.
Ama gardın bir kere düşerse,zayıflığını görürlerse aynı yerden vurmaya çalışırlar.

Üzül,ağla kendini rahatlat.Ama onların yanında hep güçlü ve dik ol.Asla ve asla aciz bir kadın olma.
Onların da görmek istediği senin bu halin sanırım.

Allah yar ve yardımcın olsun.Ve sana güç versin.

Keşke yazmasaydın çünkü o mesaj seni tahrik etmek için yazılmış. Oğlum yerine adını yszabilirdi. Oğluşum yazsaymış keşke. Üzüldüm durumunuza. Ben de bu aralar sıkıntıdayım birbirimize dua edelim.

Canım benim Rabbim yardımcınız olsunn yavrularinla senin kii eminim olurda zaten...
Cevap yazarak çok iyi etmişsin..
Seni sindirmek istiyorlar iki çocukla onlara muhtacmissin gibi düşünmüş olabilirler...
Yanii Ezdirme kendini diren eminim ki sen kazanacaksın...
İçime doğan şey ise senin bu tavrın karşısında eşin geri adım atacak...
Kabul edip etmemek sana bağlı...

Kac yasindasiniz egitim.durumunuz nedir cocuklar kac yasinda calisabilir misiniz?
üni mezunuyum.zaten ben çalışıyorum evin geçimini sağlayan benim.maddi olarak ayrılınca ayrılmadan önceye göre sorun yaşamam çünkü zaten evi geçindiren benim.o konuda sıkıntım yok aslında ama manevi olarak üstüme geliyorlar.biraz endişelerndim.

çok teşekkür ederim desteğiniz için.varolun.

yıllardır tek kötü bir şey çıkmadı ağzımdan, saygılı davrandığım için beni ezik sanıyor kv.artık bende zıvanadan çıktım çünkü konuşmuyoruz bile onunla.kendime hakim olamadım.teşekkür ederim.umarım sizde aşarsınız sorunlarınızı ve mutlu olursunuz.

Hiç korkma arkadaşım.
Bu adamın yanında olması sana destek değil köstek.
Belki 2.eşin diye öyle çaresiz hissetmiş olabilir.
Çalışıyormuşsun, maddi olarak bir zorluk çekmeyeceğini düşünüyorsun
2 çocuk bile olgunluk getirmemişse adama,
Değil 2., 20. Kocan olsa çekilmez bu adam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…