- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
üni mezunuyum.zaten ben çalışıyorum evin geçimini sağlayan benim.maddi olarak ayrılınca ayrılmadan önceye göre sorun yaşamam çünkü zaten evi geçindiren benim.o konuda sıkıntım yok aslında ama manevi olarak üstüme geliyorlar.biraz endişelerndim.
evet çalışıyorum zaten ayrılığa gelme nedenimizde biraz maddi sebepler oldu en son.çünkü evin tüm masraflarını karşılayan benim ve eşim kendi maaşını sadece kendine harcamak istiyor.sorumlulukların falan dediğimde de ben senin parana dokunmuyorum ki zaten sana ne zararım var diyordu.en son patladım bende.[/QUOTE
Çalışıyor olmanız çok iyi maddi olarak endişe edeceğiniz bir durum yok zaten diğer mesajlarınıza bakınca da manevi olarak endişelendiğinizi anladım. Eğer gerçekten boşanmak istiyorsanız kendinize iyi bir avukat bulun ve bundan sonra o şahıslarla asla muhatap olmayın. Bundan sonra avukatınızla muhatap olsunlar. Ayrıca davanızda şuanki evinizde oturmak istediğinizi ve evin giderlerinin eşiniz tarafından karşılanmasını talep edin ve çocuklara nafaka isteyin.nasıl oluyormuş bakalım benim param demek. Görsün hepsi anyayı Konyayı. Bu dediklerimi yap onlar senden korksunevet çalışıyorum zaten ayrılığa gelme nedenimizde biraz maddi sebepler oldu en son.çünkü evin tüm masraflarını karşılayan benim ve eşim kendi maaşını sadece kendine harcamak istiyor.sorumlulukların falan dediğimde de ben senin parana dokunmuyorum ki zaten sana ne zararım var diyordu.en son patladım bende.
bilmiyorum iki çocukla onlara muhtaç olduğumu mu düşünüyorlar kimsesi yok pasif zaten falan mı diyorlar ama inanılmaz burunları havada.sanırsınız onun oğlu bulunmaz hint kumaşı.eşimle barışsak bile çok uzun süreceğini sanmam çünkü artık onu sevmiyorum galiba ya da çok öfkeliyimdir belki.ama gözümden düştükçe düştü.özellikle en son annesine şikayetten sonra.Canım benim Rabbim yardımcınız olsunn yavrularinla senin kii eminim olurda zaten...
Cevap yazarak çok iyi etmişsin..
Seni sindirmek istiyorlar iki çocukla onlara muhtacmissin gibi düşünmüş olabilirler...
Yanii Ezdirme kendini diren eminim ki sen kazanacaksın...
İçime doğan şey ise senin bu tavrın karşısında eşin geri adım atacak...
Kabul edip etmemek sana bağlı...
yok bir olgunluğu o annesinin küçük bebeği hala.bana sürekli ben kendi maaşımı harcıyorum sana yüküm yokki diyor.sonra başlıyor hesap yapmaya.o evde fazla durmuyormuş zaten faturaların çoğunu ben karşılamak zorundaymışım evde iki öğün yemek yiyormuş sadece falan filanHiç korkma arkadaşım.
Bu adamın yanında olması sana destek değil köstek.
Belki 2.eşin diye öyle çaresiz hissetmiş olabilir.
Çalışıyormuşsun, maddi olarak bir zorluk çekmeyeceğini düşünüyorsun
2 çocuk bile olgunluk getirmemişse adama,
Değil 2., 20. Kocan olsa çekilmez bu adam.
çok teşekkür ederim.iyiki sizler varsınız.ancak burdan güç alabiliyorumHak etmişler.
İyi yazmışsın.
Bir şey yazan olursa cevap verme
Ya da şu dişlerini gösteren smile var ya onu at iyice kudursunlar
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Hic korkma, çalışıyorsun mis gibi bakarsın yavrulara.
O kadın daha cok sey hakediyor da iste. Rabbim versin cezasını. Eşine diyecek laf bulamıyorum zaten. Ana yamağı.
haklısınız gerçekten hiçbir faydası yok.ailem oldu deyip sustukça beni mecbur sandılar sanırım.eşim hem küfür hem tehdit ediyor.mesajlar duruyor.bu ay ilk defa kirayı yatırmıştı ben maaşımı alınca ona verecektim kira parasını.sürekli onu yazıyor mesajda.bana kirayı yatırttın.paramı aldın falan diyor.sanki o hiçbir şey ödemek zorunda değilmiş gibi nasıl hak görebiliyor hiçbir şey ödememeyi kendine bilmiyorumSakin olun bu adamin size.ne yarati var neden sus maymunu.gibi yanininzda tasiyorsunuz ki ?? Madem maddi acidan tum sorumluluk sizde ..
Korkmayin! Egitimli ayaklari uzerinde.duran bi kadinsizni ne.mcburiyetiniz var sizin bunlari cekmeye ev yuvam cocuklarim dedikce tepenize cikmislar . Dua edin bol bol bundan.sonra yazilan kufur veya herhangi bi seye.cevap vermeyin msjda kufur carsa savciliga basvurursunuz . Ne saniyo bu kadin kendini allah askina
evet tek endişem manevi olarak.bende yazdım bugün eşime sen zaten kirayı ödemek zorundasın ilk defa borç olarak bu ay kira ödedin sürekli onu söyleyip duruyorsun.eğer dava açarsam sen zararlı çıkacaksın.senin sorumluluğun sanmadığın şeylerin aslında sorumluluğun olduğunu hukuk sana anlatır yazdım.ama tek kelime anlamıyor sürekli paramı aldın kirayı yatırttın öde deyip duruyor.üstelik adam bana vurdu.yere attı tekme vurdu.gittim bugün darp raporu aldım.onu duyunca iyice çıldırdı.ben sana bunun hesabını soracağım diyor sürekli.Çalışıyor olmanız çok iyi maddi olarak endişe edeceğiniz bir durum yok zaten diğer mesajlarınıza bakınca da manevi olarak endişelendiğinizi anladım. Eğer gerçekten boşanmak istiyorsanız kendinize iyi bir avukat bulun ve bundan sonra o şahıslarla asla muhatap olmayın. Bundan sonra avukatınızla muhatap olsunlar. Ayrıca davanızda şuanki evinizde oturmak istediğinizi ve evin giderlerinin eşiniz tarafından karşılanmasını talep edin ve çocuklara nafaka isteyin.nasıl oluyormuş bakalım benim param demek. Görsün hepsi anyayı Konyayı. Bu dediklerimi yap onlar senden korksun
Yaaa canım şimdi başka bir konuda yazdığını okudum da yuhh diyorum ben o kocaya da anaya da sezaryen sonrası yaşadıkların içim acıdı...bilmiyorum iki çocukla onlara muhtaç olduğumu mu düşünüyorlar kimsesi yok pasif zaten falan mı diyorlar ama inanılmaz burunları havada.sanırsınız onun oğlu bulunmaz hint kumaşı.eşimle barışsak bile çok uzun süreceğini sanmam çünkü artık onu sevmiyorum galiba ya da çok öfkeliyimdir belki.ama gözümden düştükçe düştü.özellikle en son annesine şikayetten sonra.
çok çok teşekkür ederim.varolun.bana öyle bir normalleştirdiler ki yaptıklarını sen hastasın ne varki bunlarda filan diyerek, ancak sizler gibi insanlar sayesinde olayları büyüten hasta bir insan olmadığımı anlayabiliyorum.çünkü onlara göre bana yaşattıkları çok normal ben çok kaprisli bir kadınım.Yaaa canım şimdi başka bir konuda yazdığını okudum da yuhh diyorum ben o kocaya da anaya da sezaryen sonrası yaşadıkların içim acıdı...
Lütfen kurtul onlardan zaten öyle bir adama sevgi mevgi kalmaz yine iyi dayanmissin...
Bol boll inşirah oku arkadasım aç netten bakarak okuu...
Her zorlukla beraber bir kolaylık veren Rabbim eminim sana da bir kolaylık verir...
Ben senin için şimdi okuyacağım...
haklısınız gerçekten hiçbir faydası yok.ailem oldu deyip sustukça beni mecbur sandılar sanırım.eşim hem küfür hem tehdit ediyor.mesajlar duruyor.bu ay ilk defa kirayı yatırmıştı ben maaşımı alınca ona verecektim kira parasını.sürekli onu yazıyor mesajda.bana kirayı yatırttın.paramı aldın falan diyor.sanki o hiçbir şey ödemek zorunda değilmiş gibi nasıl hak görebiliyor hiçbir şey ödememeyi kendine bilmiyorum
bana sürekli ben kendi maaşımı harcıyorum sana yüküm yokki diyor.sonra başlıyor hesap yapmaya.o evde fazla durmuyormuş zaten faturaların çoğunu ben karşılamak zorundaymışım evde iki öğün yemek yiyormuş sadece falan filançok komik geliyor bu söyledikleri.sanki aile babası değil evin ergen oğlu.tutturmuş nafaka vermem ben sana diye bugün.mahkemeler zaten görecekmiş onun bir sürü taksidi varmış olmayan parayı nasıl versin miş
eşim hem küfür hem tehdit ediyor.mesajlar duruyor.bu ay ilk defa kirayı yatırmıştı ben maaşımı alınca ona verecektim kira parasını.sürekli onu yazıyor mesajda.bana kirayı yatırttın.paramı aldın falan diyor.
üstelik adam bana vurdu.yere attı tekme vurdu.gittim bugün darp raporu aldım.onu duyunca iyice çıldırdı.ben sana bunun hesabını soracağım diyor sürekli.
teşekkür ederim.ama onlar benden hiç laf duymadıkları için muhtemelen küfür etmişim gibi gelecek onlaraGüzel yazmışsın kisadan,kibarca söylemek istediğiniz şeyleri özetlemişsin
söylüyorum bende bunları ama nasıl inanmışsa artık kendi haklılığına ben bakıyorum zaten eve benim paranın tümü çocuklar ve ev için harcanıyor nasıl böyle konuşabiliyorsun diyorum, o hala aynı şeyleri söylüyor.hesap yapmaya başlıyor sonra ben evde daha az kalıyorum yok daha az yemek yiyorum falan filan diyor.çocuklara sende bakmak zorundasın diyorum bu sefer başlıyor yok efendim çocuklara bakmak ağır geliyor sana anladım falan deyip konu saptırıyor.o ve ailesi kendilerinin çok doğru ve mükemmel olduğuna inamışlar ve kendilerini haklı buluyorlar.hatta ben diyecekmişim ki bu adam bana katlanıyor sesimi çıkarmayayım bari diyecekmişim ama şu yaptığıma bakmış.fantastik bir alternatif evrende yaşıyorlar sanırım.Nasil ya sakami bu parami aldin ne demek k bkamyin ama bu sus maymunu ne ise yariyormus bi sorarmisiniz ? Tekmi yasiyomussunuz cocuklar goktenmi gelmis ne demek parami aldin sizin ne kagitmi sizinki para degilmiymis ??
Msjlariniza cevap verdimi
evet tek endişem manevi olarak.bende yazdım bugün eşime sen zaten kirayı ödemek zorundasın ilk defa borç olarak bu ay kira ödedin sürekli onu söyleyip duruyorsun.eğer dava açarsam sen zararlı çıkacaksın.senin sorumluluğun sanmadığın şeylerin aslında sorumluluğun olduğunu hukuk sana anlatır yazdım.ama tek kelime anlamıyor sürekli paramı aldın kirayı yatırttın öde deyip duruyor.üstelik adam bana vurdu.yere attı tekme vurdu.gittim bugün darp raporu aldım.onu duyunca iyice çıldırdı.ben sana bunun hesabını soracağım diyor sürekli.
Ya bu nasıl bir adam Allah aşkına? Resmen parazit gibi. Tek kuruş hayrı yok bir de sana yüküm yok ki diyebiliyor, 2 çocuğu sen tek başına yaptın sanki..
Annesine şikayet etmesinden falan çok daha büyük sorunlarınız var sizin. Herif hiç normal değil. Lütfen bu adam!dan kendinizi de çocuklarınızı da kurtarın en kısa zamanda. Hiç korkmayın, siz daha iyi bilirsiniz ama bana hiç öyle size zarar verip de başlarını belaya sokmaya cesaret edebilecek tipler gibi gelmediler.
.[/Qe
evet haklısınız eşim çok değişik bir insan.bende diyorum bak biz çocuk istiyoruz dedik hatta diyorum sen sürekli söyleyip durdun korunmadık bilinçli olarak ilk çocukta bakmak zorundasın diyorum bana diyorki ben hemen çocuk olacağını nereden bilebilirdim diyor.kaç yaşında adamsın çocuk istiyorum diye korunmazsan çocuk sahibi olursun diyorum.bu kadar erken tahmin etmemiştim diyor.erken dediği de birbuçuk yıl korunmamak.çocuklara ben bakmak zorundaymışım gibi sanki .ki bakıyorum zaten ne hali varsa görsün.bir şey yapamazlar yaptırmam ama annesi fiili şiddeti çok öven bir insan.eşimde bana vurdu zaten darp raporu aldım bugün.psikolojik olarak yıprandım sanırım.Ya bu nasıl bir adam Allah aşkına? Resmen parazit gibi. Tek kuruş hayrı yok bir de sana yüküm yok ki diyebiliyor, 2 çocuğu sen tek başına yaptın sanki..
Annesine şikayet etmesinden falan çok daha büyük sorunlarınız var sizin. Herif hiç normal değil. Lütfen bu adam!dan kendinizi de çocuklarınızı da kurtarın en kısa zamanda. Hiç korkmayın, siz daha iyi bilirsiniz ama bana hiç öyle size zarar verip de başlarını belaya sokmaya cesaret edebilecek tipler gibi gelmediler.
.
çok teşekkür ederim.şu süreci atlatsam biran önce.gerçekten insanlarla uğraşmak çok zor.dediklerinizi dikkate alacağım.varolunÇok iyi yapmışsınız. İyi bir avukat bulup lohusalığınız dahil her şeyi anlatın. Çocuklar ve kendiniz için nafaka, fiziksel ve psikolojik şiddet için maddi ve manevi tazminat isteyin. Sizinle barışmaya çalışırsa davanızı geri çekmeyin. Bildiğim kadarıyla davanızı geri çekerseniz hukuken hakkınızdan caymış oluyormuşsunuz ve 2 gün sonra aynı şeyleri yaptığında yeni açacağınız davada eskiden yaptıklarını dava konusu yapamıyormuşsunuz.
evet haklısınız eşim çok değişik bir insan.bende diyorum bak biz çocuk istiyoruz dedik hatta diyorum sen sürekli söyleyip durdun korunmadık bilinçli olarak ilk çocukta bakmak zorundasın diyorum bana diyorki ben hemen çocuk olacağını nereden bilebilirdim diyor.kaç yaşında adamsın çocuk istiyorum diye korunmazsan çocuk sahibi olursun diyorum.bu kadar erken tahmin etmemiştim diyor.erken dediği de birbuçuk yıl korunmamak.çocuklara ben bakmak zorundaymışım gibi sanki .ki bakıyorum zaten ne hali varsa görsün.bir şey yapamazlar yaptırmam ama annesi fiili şiddeti çok öven bir insan.eşimde bana vurdu zaten darp raporu aldım bugün.psikolojik olarak yıprandım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?