- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Pipisi var ya daha neyi olsun?!Sakin olun bu adamin size.ne yarati var neden sus maymunu.gibi yanininzda tasiyorsunuz ki ?? Madem maddi acidan tum sorumluluk sizde ..
Korkmayin! Egitimli ayaklari uzerinde.duran bi kadinsizni ne.mcburiyetiniz var sizin bunlari cekmeye ev yuvam cocuklarim dedikce tepenize cikmislar . Dua edin bol bol bundan.sonra yazilan kufur veya herhangi bi seye.cevap vermeyin msjda kufur carsa savciliga basvurursunuz . Ne saniyo bu kadin kendini allah askina
Doğru olanı yaptın en ufak hakarette baskında vs hemen polisi ara büyüsün olay ne korkacaksın haklı olduğun konudayok maalesef anne babam yok sadece çocuklarım var.ama küfür yazmadım bir şey yazmadım karşılığında olay çıkarırlarsa devlete güveneceğim artık.yapabileceğim başka bir şey yok.teşekkür ederim sizede.
yok bir olgunluğu o annesinin küçük bebeği hala.bana sürekli ben kendi maaşımı harcıyorum sana yüküm yokki diyor.sonra başlıyor hesap yapmaya.o evde fazla durmuyormuş zaten faturaların çoğunu ben karşılamak zorundaymışım evde iki öğün yemek yiyormuş sadece falan filançok komik geliyor bu söyledikleri.sanki aile babası değil evin ergen oğlu.tutturmuş nafaka vermem ben sana diye bugün.mahkemeler zaten görecekmiş onun bir sürü taksidi varmış olmayan parayı nasıl versin miş mahkeme.saçmalıyor sürekli.
yaaaaa çok güzel yazmıssın :)))))Bundan altı ay önce doğumum sonrası kv ile küstük.ki konum var zaten yaptıkları dehşet vericiydi doğumda.birde evliliğimden beri ana kuzusu eşim sayesinde hep kavgalarımızın içindeydi ve biz ne zaman kavga etsek mutlaka o da bana saydırıp duruyordu.en son ayrılma aşamasına geldik yine oğluyla bugün ve bana mesaj atmış(burada asıl sorun eşim olacak kişide biliyorum, ama ne olursa olsun insan altı aydır küs olduğu bir insana nasıl mesaj yazar hiç anlamıyorum ben olsam asla yapamam, kendi işinizi kendiniz halledin derim )
oğlumun eşyalarını topla
telefonu kalmış onu da koy
babasının arkadaşına aldıracağım
mesaj bu. görünce iyice çileden çıktım.bunu bana onun değil oğlunun söylemesi gerekiyor.yıllardır ben bu kadının bu huyundan bıkmış usamışken üstelik küsken bana içinde emir kipleri barındıran böyle bir mesaj atabiliyor.bugüne kadar ağzımdan ona karşı siz dışında senle başlayan cümle bile kurmadım.kalbini kıracak tek şey söylemedim onca söylediğine yaptığına rağmen.ama artık bende sabır taştı.biraz önce bende bir mesaj attım faceden kendisine.sanırım daha görmedi.
bana bir daha emir kipi içeren mesaj atma
eğer eşyalarını istiyorsa oğlun yazsın sen değil
yıllardır ben seninle sevişmiyorum oğlunla sevişiyorum
ayrılmayı bari izin ver kendisi başarabilsin
bıkmadın karı koca kavgasına karışmaktan
oğlun 40 yaşında geldi bırak artık ayrılma işini bari kendisi halletsin
beni arama, mesaj atma
yazdım.şimdi mesajı görünce muhtemelen kıyamet kopacak çünkü bunca zaman tek bir lafımı duymadı.belki kp de işin içine karışacak ve topluca bana saldıracaklar.sadece çocuklarım var hayatta bir ailem yok.sanırım biraz çekiniyorum salağım sanırım.sizce kp küfür filan ederse ne yapmalıyım? birde mesaj atmasamıydım acaba sinirle kendimi tutamadım.
Simdiki ergenler bile bu kadar sorumsuz ve cocuk degil.yok bir olgunluğu o annesinin küçük bebeği hala.bana sürekli ben kendi maaşımı harcıyorum sana yüküm yokki diyor.sonra başlıyor hesap yapmaya.o evde fazla durmuyormuş zaten faturaların çoğunu ben karşılamak zorundaymışım evde iki öğün yemek yiyormuş sadece falan filançok komik geliyor bu söyledikleri.sanki aile babası değil evin ergen oğlu.tutturmuş nafaka vermem ben sana diye bugün.mahkemeler zaten görecekmiş onun bir sürü taksidi varmış olmayan parayı nasıl versin miş mahkeme.saçmalıyor sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?