küs olduğum kv mesaj atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pipisi var ya daha neyi olsun?!
Anası aslan gb bi pipili doğurmuş, tüm dünya kurban olsun onlara!
Zihniyetini gömdüklerim!
Nastasya flipovna canım kurtuluyorsun bu gereksizlerden şükret, sıkı bir avukat tut, darp raporu harika olmuş, o tehdit msjlarını falan da sakla. Bu aşamada gelecek barışma girişimlerini de asla kabul etme çok beter hale gelirsin. Gelecekteki mutlu güzel günleri düşün, hakkında hayırlısı olsun dilerim

Doğru olanı yaptın en ufak hakarette baskında vs hemen polisi ara büyüsün olay ne korkacaksın haklı olduğun konuda

Canim benim butun mesajlarini tek tek okudum.inan gozlerim doldu benim canim yandi ameliyatinizdan sonra olanlara..siz sayginizdan sustukca caresissiniz sanip ustunuze gelmisler.nasil dayanabildiniz ben olsam o an koyardim kapiya ikisini de..
Sandigindan cok daha guclu bi kadinsin sen.uc evladina da simdi baktigin gibi misler gibi bakarsin o parazit hayatindan ciktiktan sonra.ve hatta kafan bunlarla mesgul olmayacagindan cok daha verimli olur anneligin..
Cogu arkadas demis zaten saglam bi avukat bul olan biten her seyi anlat ona.hic bir hakkindan da asla vaz gecme.gorur o nasil aliyor mahkeme elinden paraciklarini.ayaklariniza kapanacak o zaman ben ettim sen etme diye..
Kv icin soyleyecek soz bulamiyorum.bi insan nasil bu kadar kötü niyetli olabilir ki..
Rabbim guc kuvvet versin size.dualarim sizinle..vaz gecmeyun pes etmeyin guzel gunler yakin..allah evlatlariniza bagislasin sizi ve unutmayin bir suru insan var burda size her turlu yardim etmek icin hazir.elimizden ne gelirse..

Sonunda cevabını verebilmişsin, oh be ben rahatladım
Bak kendini bu hale düşüren biraz da sensin
Az bile yazmışsın o salak kadına.
Engelle ve cevap bekleme hiç
Sen neden boşanmıyorsun anlamadım.
Bunca eziyete neden katlanıyorsun?

hiç korkma. eşyalarını kapının önüne koy ve kim gelirse gelsin kapıyı açma. kapıyı zorlama, tehdit küfür gibi şeyler olursa da hemen polisi ara, hiçbir şekilde muhatap olma. pabucun pahalı olduğunu anlasınlar.

Bunlari gerçekten diyor mu, şaka yapıyosun heralde, inanamıyorum bi erkeğin bu lafları edebileceğine

A
yaaaaa çok güzel yazmıssın :)))))

Simdiki ergenler bile bu kadar sorumsuz ve cocuk degil.
Aile sorumlulugu alabilecek kapasitesi yok. Erkekligi sadece sizi hamile birakmak olmus.
Ben zaten evde durmuyorum faturalari senin odemen lazim, e cok yemek te yemiyorum. Nedir bunlar yahu. Cocuklari cingeneden mi aldin.
Boyle bi adami lutfen mahkemede maddi olarak cok zorlayin.
Isterseniz izelden avukat tavsiyesi de verebilirim

Kocan gerzek sünepenin teki. Darp raporu almana cok sevindim, eminim isine yarayacaktir. Cekismeli dava gozunu korkutmasin adamin zayif noktasi para. Zayif noktasina oyna davada. Allah bundan sonra gonlune gore verie insallah

Hatırlıyorum seni doğuma tek gitmiştin wvde kaynana yatağına kurulmuştu yerde yatmıştın sonra kocan seni bırakıp annesine gitmişti çok üzülmüştüm niye boşanmıyo bu kız demiştim en doğru kararı vermişsin hiç korkma Allah yardımcın olsun alttan alınacak insan değiller boşan kurtul geri adım atma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…