- 7 Şubat 2015
- 277
- 104
- 123
- Konu Sahibi littlelady
-
Atmıyor hiç maalesef. Vize zamanı yaklaşıyor. Yanlışlıkla ders notlarımı başkası yerine ona yollamıl gibi mi yapsam? Konuşmak istiyorsa devam yoksa konuşmamaya drvam:/WhatsApp'a durum güncellemesi atıyorsa ona yorum yazarak başlayabilirsiniz
Onu iyi tanıyorum yazmaya yüzü yok, haklı olan benim direkt yazarsam belki pişman olurum diye..Bahaneye gerek varmı gerçekten?
Varsa eğer:
Ben olsam direk mesaj yazar eski bir resmimizi gönderir, resimlere bakıyordum eskiyi hatırladım, selam vermek istedim... derim
Konuşmama sebebimiz ondan kaynaklı, yazmaya çekiniyor sadece sildiği sosyal medyadan tekrar ekledi o sebeple açıkca özledim yazamıyorum ama çok özledim :)Ne gerek var bahaneye. Ozlediyseniz nasilsin merak ettim vs diye yazın.
Keşke biz de öyle olsak:) sonuna kadar haklı ve kırgın taraf benim ortaokuldan beri arkadaştık onu tanıyorsam yazmak istedi ama yazmaya cesaret edemedi. Baheneyi de o sebeple istedim konuşmayı devam ettirecek mi diye. 2 sene de konuşmamak için uzun bir süre pat diye nasılsın diyemiyor insan.Aynen çok samimi dostumla aramız bozuldu.
5 sene sonra sosyal medyadan adım attı.
Sonra telefondan ben mesaj attım (hamilelik tebriği)
Derken arayı düzelttik yavaştan.
Sonra sorunlarımızı konuştuk,anlattık ve kapattık eskiyi şimdi yeniden can ciğer moddayız şükür.
Bence bahane aramayın.
Bir mesaj,bir fotoğraf bir anı ile giriş yapın.
Kaybedecek bir şey yok ama kazanacak birşey var
ancak yazabilirim, belki telefon numaramı bile silmiştir.Ara bence direkt
Konuşmama sebebimiz ondan kaynaklı, yazmaya çekiniyor sadece sildiği sosyal medyadan tekrar ekledi o sebeple açıkca özledim yazamıyorum ama çok özledim :)
O zaman toplu mesaj yazmış gibi bir mesaj atabilirsiniz. Konuşmak isterse cevap verir sanırım.Atmıyor hiç maalesef. Vize zamanı yaklaşıyor. Yanlışlıkla ders notlarımı başkası yerine ona yollamıl gibi mi yapsam? Konuşmak istiyorsa devam yoksa konuşmamaya drvam:/
Kız arkadaşı beni kıskanıyor diye konuşmasak daha iyi olur demişti? Sizce de benim yazmam gurursuzca olmaz mı? Bilemedim ama barışmak istiyorum sadece instagramdan ekledi gönderilerimin hepsini beğeniyor gibiBence farketmez iyi bir arkadaşlığınız varsa, kim ne yaptiysa yaptı buna takilmak için fazla kısa hayat..
Oyuzden ben canım ne isterse yapıyorum.
Peki diyelim konuşmaya başladınız.Kız arkadaşı beni kıskanıyor diye konuşmasak daha iyi olur demişti? Sizce de benim yazmam gurursuzca olmaz mı? Bilemedim ama barışmak istiyorum sadece instagramdan ekledi gönderilerimin hepsini beğeniyor gibi
Diyebileceğini sanmıyorum. Ha olur da derse geri dönüşü olmayacak şekilde silerim.Peki diyelim konuşmaya başladınız.
Tekrar böyle bir durum olduğunda size görüşmeyelim deme ihtimali de var mı ?
Küslük durumu var oldukça sağlam sandığım bir arkadaşlıktı. Onun yanlışı sebebiyle araya 2 sene girdi. Deli gibi eski dostluğumuza dönmek istiyorum ama yazmaya da çekiniyorumArkadasliginiz saglamsa 2 sene degil , 10 sene gecsin muhim degil. Arada bir kusluk yoksa mesaj atilip hatir sorulabilir.
Kız arkadaşı beni kıskanıyor diye konuşmasak daha iyi olur demişti? Sizce de benim yazmam gurursuzca olmaz mı? Bilemedim ama barışmak istiyorum sadece instagramdan ekledi gönderilerimin hepsini beğeniyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?