Küs olduğun arkadaş...

Küslük durumu var oldukça sağlam sandığım bir arkadaşlıktı. Onun yanlışı sebebiyle araya 2 sene girdi. Deli gibi eski dostluğumuza dönmek istiyorum ama yazmaya da çekiniyorum
Yani simdi araya zaman girdiginden dolayi kusluk var, bir de kazik attigi icin kusluk olabilir. Eger 2. ise bende donus yoktur. Sende de olmasin.

benim de başıma benzer bir şey geldi ben direkt mesaj attım şundan şundan ötürü sana haksızlık ettim çok özür dilerim yeniden görüşmek istiyorum arkadaşlığını özledim vs diye. o da bana mesaj attı falan derken barıştık gitti.

Merhaba Ayşe...konuşmayalı uzun zaman oldu ama inan yokluğun hayatımda hissediliyor.
Eski sevgili mesajı gibi oldu ama ben bu saçma küslüğü artık bitirmek istiyorum. Birbirimizin iyi-kotu günlerini artık kaçırmayalim...ne dersin?

Ben de iki yıl kadar küs kaldığım bir arkadaşla üçüncü kişinin bizi aynı ortama sokmasiyla baristim. Hiç konuşmadık da,sarıldık barıştık :) başlarda az soğukluk kaldı ama üstünden 5 sene falan geçti,şimdi ayrı olduğumuz zamanı hatırlamıyorum bile. Hala eskisi kadar yakınız

Kız arkadaşı beni kıskanıyor diye konuşmasak daha iyi olur demişti? Sizce de benim yazmam gurursuzca olmaz mı? Bilemedim ama barışmak istiyorum sadece instagramdan ekledi gönderilerimin hepsini beğeniyor gibi
Şuan bu kıvamdayda durumlar ben olsam biraz daha beklerdim.o size adım atacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…