Küs olduğun birine başsağlığı dilenir mi ?

Kendinizi tanıtmanıza gerek yok ki o tanır zaten. Nasılsın, babanı kaybetmişsin çok üzüldüm başın sağolsun, yapabileceğim bir şey var mı, deyip kapatırsınız.
Yani olabilir ama aramak daha cesaret gerektiryor galiba benim için mesajda dediğiniz gibi sırf yapılmak için yapılmış bir eylemmiş gibi duracak karşı taraf için.Başsağlığı diledi mi diledi gibi

Babamı kaybettim, dünyam başıma yıkıldı. Ilk günler kabus gibiydi, hiç birşey umrumda değildi. Ancak zaman geçtikten sonra kimlerin arayıp aramadığını düşünüyor insan.

Beni görümcem aramamıştı. Şuan (Allah gecinden versin, Allah korusun Inşallah ama) ailesinden birine birşey olsa "asla" aramam. Aramızda bir saygısızlık tartışma yoktu, haddimi aşacak biri değilimdir, eşimle arasında minik tartışmalar olurdu beni de yok saydı. (Tek bir mevzumuz vardı telafisi olabilecek artık o ihtimal de yok) Gördüğümde kafamı çevirir geçerim yanından. Kin değil kendi yaşadığı bildiği acı beklerdim en azından bir aramasını...

O yüzden madem aranızda da soğukluk var bir telefon edip baş sağlığı dileyin bence, olur da açmazsa arkadaşların dediği gibi mesaj atarsınız.

Babamla küsüm.Ama geçenlerde abimden amcamın oğlunun (kendisini hiç tanımadım baba tarafımın çoğunluğuyla kopuğum) borçları yüzünden intihar ettiğini öğrenince başsağlığı mesajı yazdım.Ölüm gibi bir olayda bence küslük olmaz,olmamalı.

Öyledir hayat insanın başına ne geleceği belli olmaz ve bu durum hassas Allah rızası içinde yapmak gerek ama bilemedim
Aynen bende
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Benim babam Allaha şükür sağ hayatta onun öldüğünü düşünmek bile bana şimdiden büyük bir acı veriyor kesinlikle anlayabiliyorum annesini babasını kaybedenleri o yüzden zaten aklım karıştı bu durum farklı ve değişik insanlar ağızlarına laf vermek istemiyorum gerçi umrumda olmaz ama başsağlığı dilemezsem haklıyken haksız duruma düşeceğim diğer konularda da büyük bir ihtimal birkaç gün içinde kayınvalideme haber vererek evde olduğu zaman kapıdan yada içeri girip 5 dk başsağlığı verip çıkacağım yapamazsam da mesaj atarım

Allah rahmet eylesin evet bide babası olunca vefat eden kişinin değişiyor işler

Valla herkes ara git demis de.
Bende terslik var herhalde, hayatimda hic kimseye bu denli kusmedim, kusmus olsaydim mesele de cok ciddi mesele olurdu. O yuzden de aramaz ve gitmezdim.

Olum her zaman herkese var, zaten bunu bilerek mumkunse kusluk olmamali.

Yine de kk bilir diyorum. En azindan bir sure gectikten sonra kapidan ugrayabilirsiniz.

Arayın açmaz zaten büyük ihtimalle. Başsağlığı için aramıştım çok üzüldüm vs gibi klasik bir mesaj atarsınız. Evine gitmeyin.

Bence eşinizide alıp,gidin ölümde küslük olmaz. Kapı açmazsa bir mesaj atarsınız, başsağlığı dilersiniz.

Herkesin karakteri hayata bakış açısı farklı bende küstüğüm biriyle barışmam dediğiniz gibi küsüyorsam illa arada ciddi birşey vardır ama şimdi şöyle birşeyde var arada kayınpederim kayınvalidem var nasıl anlatsam onlar genellikle beni savunur şimdi arada kalabilirler yada her zaman olgun biri olduğumu söylerler tersi davranmış olacağım şimdi mesela eşim kendisi gitmeyecek aramayacak ve benden de aynı davranışı bekliyor ama ölüm bu birşeye benzemez.benim geçen sene gencecik kuzenim vefat etti başsağlığı dilemedi ama kuzenlede anne baba bir değil diye düşünüyorum

Bence eşinizide alıp,gidin ölümde küslük olmaz. Kapı açmazsa bir mesaj atarsınız, başsağlığı dilersiniz.
Eşim kesinlikle gitmez eltime karşı çok antipatisi var haklarında kötü birşey düşünmez ama muhattapta olmaz.kardeşi ile öyle değildir ama onu gördüğü zaman konuşur kardeşi yanaşmaz

Arayın açmaz zaten büyük ihtimalle. Başsağlığı için aramıştım çok üzüldüm vs gibi klasik bir mesaj atarsınız. Evine gitmeyin.
Şimdi böyle düşününce eski şeylerde aklıma geldi yine sinirlendim evine gitmeyi de es geçtim mesaj atıcam galiba biraz daha düşünürsem ondan da vazgeçeceğim

Sizin yasadiginiz durumu okadar iyi anliyorumki
Yani yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal
Bizde dayimla kusuz ama hic bise yokken kendileri kustuler dogum yaptim hayirlamadilar korona oldum gecmis olsun demediler. Su yasadiginiz olayi bende dusundum
Bi cenaze olmadigi surece aynisini bende yaparim dedim kendime. Ama cenaze olursa nasil olacak diye dusundum durdum. Ben isin icinden cikamadim
Ama siz iciniz rahat olsun diye eltinizin annesine gidebilirsiniz bassagligina
Mesela yengemin ailesinden biri vefat etse ailesine giderim direk

Eşim kesinlikle gitmez eltime karşı çok antipatisi var haklarında kötü birşey düşünmez ama muhattapta olmaz.kardeşi ile öyle değildir ama onu gördüğü zaman konuşur kardeşi yanaşmaz
Yalnız gitmeyin eltiler zehirli bir yılan gibidir yalnız bukunca zehirler kendilerini öadur gösterir. Kv. İle gidin ama doğrusu evine gitmek

Şimdi böyle düşününce eski şeylerde aklıma geldi yine sinirlendim evine gitmeyi de es geçtim mesaj atıcam galiba biraz daha düşünürsem ondan da vazgeçeceğim
ben olsam asla yazmazdım bu arada onu da söyleyeyim. zamanında bu tip konularda aman ya başsağlığı da dileyeyim artık filan gibi düşünüp hareket etmiştim.
ben erken doğum yaptım. bebeklerim 2 ay hastanede yoğun bakımda yattı. ömrümden ömür gitti perişan oldum. değil küs olduklarım normalde "yakın" olan insanlardan bile arayıp sormayanlar olduç hepsi sırra kadem bastı. o yüzden boşver

Ya insanlar okadar kotu kalpli olmus ki oluyu cenazeyi kimse dinlemiyor. Konu sahibine ilk cevabimdada yazdim dayimlarla kusuz. Yengemin 2yasindaki yegeni oldu okadar uzuldum okadar agladimki
Cenaze evine gittik yengemde dayimda ordaydi. Yengem ele gune rezil olmayim diye konusuyomus gibi yapti. Dayim yuzumuze bakmadi
Dusunun yani
Hayir kusmek icin hic bir sorun yok ayni konu sahibinin dedigi gibi biz ev. Bark sahibi olduk diye cekememezlik yuzunden

Ben elitimin çocuğu doğduğunda çeyrek taktım, hediye de aldım. Hatta giderken kek götürdüm. Başka bir zaman onlara bebekle ilgili tavsiye ettiğim bir şeyi e-bebekte görüp aldım, ona gönderdim. Benim bebeğim oldu arayıp tebrik bile etmedi, eşiyle arası kötü diye bizi de sildi. Ama Allah korusun bir vefat durumunda baş sağlığı dilemek için ararım.

Ailesi şehir dışında yaşıyor gitmem imkansız
Evet çok değişik ve zor bir durum insan ne yapacağını şaşırıyor mesela kayınpederim sordu aradın mı diye hayır dedim kayınvalidem de belki kız evine gidecek sonuçta babası vefat etti dedi kayınpederim de bir akşam gelin beraber gidelim dedi bende hayır gitmem dedim ama sonra düşününce işin içinden çıkamadım.Ve işi karışık yapanda karşı tarafın tutumu öyle iyilikten anlayan tipler değiller karı koca aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…