Küs olduğun birine başsağlığı dilenir mi ?

Annemlerin ust kat komsusu vefat etti. Adam kalp krizinden oldu dediler. Bir suru komsu bas sagligina gitti. Annnem iceri girmeden kapidan bas sagligi diledi dondu. Meger adam corona dan vefat etmis. Bunu da saklamislar ne diyeyse. Once adamin kizlarinsonra da bir suru komsu corona oldu, site kayniyor su an. Diyecegim o ki artik bu donemde dugun, bas sagligi vs olaylarini biraz askiya alalim. Sonunu dusunmeden yola cikmayalim. Tlf la basvsagligi dileyin.

Çayını kahvesini içmeye yada boynuna sarılmaya gitmeyeceksiniz ki. Hayatı son bulan bir insan için üzüntünüzü belirtmeye gideceksiniz. Neyin gururu ki bu kadar. Ölüm bu daha ilerisi yok...
Gurur değil bu şimdi burada yazıyla yada beni ve karşı tarafı tanımadığınız için tam karakter yapısını yaşadıklarımızı anlatamıyorum büyük kavgalar yaşamadık ama yüzyüze arkamızdan kuyu kazmak dedikodu insanları doldurmak gibi çok şeyler oldu ondan dolayı bir yanım boşver hiç arama diyor ayrıca küsüz dedim de benimki küslük değil ben hayatımdan çıkardım onları düşüncesiyle yaşıyorum

Yok kanserden vefat etti babası birkaç yıldır hastaydı zaten

Mesaj ayıp olur ya kapıdan uğra başsağlığı için çok durma corona var, ya da telefonla ara en azından sesini duyarsın corona var o yüzden seninde başın kalabalıktır gelmedim dersin düşman değilsiniz ölüm bu ötesi yok başsağlığı dilenir tabi ama msj atmak da ayıp

Yani öyle birşey de var ben demiyorum ki sadece ben küsüm o da konuşmaz benimle bende

Düşman değiliz ama ikimizde birbirimize görmek istemeyen pek arkadan iyi konuşmayan tipleriz çünkü baktım o sallıyor sürekli bende yine tekrarlıyorum kötü niyet dilemeden Allahtan korkarım çünkü arkasından benim için bitti o kadar fesat olunmaz gibi laflar söyledim

Olsun sonrasında konuşmıcaksan yine konuşma ama babası gitmiş acısı var ne fenalık ne fesatlık gelmez aklına sende insanı görevini yaparsın gerisi Allahın takdiri

Kavga, dövüş küslük olsa gitmeniz daha gereksiz olurdu zaten, sadece soğukluk diyorsunuz.
Benim hayatta bazı kriterlerim vardır, ölüm acısı gibi bir olayla normal zamanda aynı şeyleri düşünmem. Ha ben böyle bir durumda aradaki tüm problemleri yok sayıp bir incelik yapıyor ve karşı taraf anlamıyorsa bunu da takmam.
Asıl olan benim insanlığımdır, vicdani rahatlığımdır. Kendimle hesaplaştığımda "ben doğru olanı yaptım, onun tavrı da onun insanlığıdır" derim.
Dediğim gibi ben olsam giderdim başsağlığı diler, canım cicim boyutuna geçmeden ziyaretimi resmi bir şekilde sonlandırırım. Benim bu tavrımdan ne anladığı, ne çıkardığı ona kalmış.

Bizde aslında küs değiliz o da beni sildi bende onu dediğim kaynım bile yalandan sırf konuşuyor muyum konuşuyorum demek için eşimle konuşuyor eşim gördüğü zaman hemen selam verir sarılır o uzak durur arada da diyeceksiniz ki büyük bir sorun mu var hayır yok bizim ev ve araba almamız bunlarıda kredi ile aldık türkiye şartları hepimiz biliyoruz canla başla ödüyruz şu an böyle maddi sorunlar yani onlarında durumu kötü değil belirteyim kayınpederim ev verdi oturuyorlar biz kendimiz aldık daha çok zorlanıyoruz

ruh halime bağlı. ama genellikle empati yaparım. ve yumuşarım. en basiti bir ambulans bağıra bağıra gitse 'Allah yardım etsin ,acil şifa versin' diye dua ederiz bilmesekde görmesekde.. kaldı ki eltiniz ,dövüş kavga yok. ara ya da msj at. açmazsa da açmadı bak gör deme! acılı olabilir ruh hali farklı olabilir. bir msj atardım arkasından.

Mesaj olabilir. Benim de eltimle iletişimim yok. Annem öldü ama o bişey yapmadı. Benim de umrumda olmadı açıkçası

Babasini kaybetmis birisinin boyle planlar yapabilecegini sanmiyorum. Onun gozu sizi gormez zaten. Bir kusluk yoksa gidin bence

Hanımlar mesaj attım içeriği de
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin coronadan dolayı eve gelemiyorum yazdım o da sağol Allah razı olsun yazdı bende son olarak seni fazla tutmayayım müsait değilsindir ama yapabileceğim birşey olursa söyle dedim o da sağol duadan başka yapabiliceğimiz birşey yok dedi bende daha cevap yazdım bu işte burada bitti hepinize teşekkür ederim

Ben cenaze olaylarında asla küs kalamam, gider başsağlığı dilerim eğer konuşmayacaksam yine konuşmam.

En büyük düşmanım bile olsa zor anında yanına giderim - ki geçmişte yapmışlığım çoktur laf olsun diye söylemiyorum yani

Bence size de yakışan bu olur konu sahibi

Yine de evlerine başsağlığına gelen birçok insan vardır, belki gelenlerde virüs vardır. Evlerine gidecekseniz maskeyle kapıdan görüşüp geri dönün bence.

O da coronadan olmustur demiyorum. Taziye ortami corona riski tasiyor. Kimde olacagi belli degil bu meretin riske girmeyin hic. Ama arayin, isterse acmasin kendi bilir. Insanlik sizde kalsin. Mesaj atilmaz boyle bir durumda bence, cok cig kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…