- 22 Kasım 2010
- 11.320
- 20.351
- 598
- Konu Sahibi dilosss3404
-
dilenir. Benim biriyle aram bayagı bozuktu ama küsme huyum yoktur. silerim direkt.
kayınpederi ölmüştü. aynı kayınpeder görümceminde kayın pederi. mecbur gittim cenazeye
yanından geçerken başın sağ olsun dedim. cevap bile vermedi gereksiz
Ama pişman değilim yine olsa yine baş sağlığı dilerim..
Çünkü bilirim.. HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR...
evine gitmek fazla olur. ben olsam mesaj atardım..
arayacaksa eşin arasın.
Gurur değil bu şimdi burada yazıyla yada beni ve karşı tarafı tanımadığınız için tam karakter yapısını yaşadıklarımızı anlatamıyorum büyük kavgalar yaşamadık ama yüzyüze arkamızdan kuyu kazmak dedikodu insanları doldurmak gibi çok şeyler oldu ondan dolayı bir yanım boşver hiç arama diyor ayrıca küsüz dedim de benimki küslük değil ben hayatımdan çıkardım onları düşüncesiyle yaşıyorumÇayını kahvesini içmeye yada boynuna sarılmaya gitmeyeceksiniz ki. Hayatı son bulan bir insan için üzüntünüzü belirtmeye gideceksiniz. Neyin gururu ki bu kadar. Ölüm bu daha ilerisi yok...
Yok kanserden vefat etti babası birkaç yıldır hastaydı zatenAnnemlerin ust kat komsusu vefat etti. Adam kalp krizinden oldu dediler. Bir suru komsu bas sagligina gitti. Annnem iceri girmeden kapidan bas sagligi diledi dondu. Meger adam corona dan vefat etmis. Bunu da saklamislar ne diyeyse. Once adamin kizlarinsonra da bir suru komsu corona oldu, site kayniyor su an. Diyecegim o ki artik bu donemde dugun, bas sagligi vs olaylarini biraz askiya alalim. Sonunu dusunmeden yola cikmayalim. Tlf la basvsagligi dileyin.
Mesaj ayıp olur ya kapıdan uğra başsağlığı için çok durma corona var, ya da telefonla ara en azından sesini duyarsın corona var o yüzden seninde başın kalabalıktır gelmedim dersin düşman değilsiniz ölüm bu ötesi yok başsağlığı dilenir tabi ama msj atmak da ayıpMerhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha önce burada açılan başlıklar çom yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle görüşmüyorum.O da görüşmek istemiyor bende.Aramızda öyle kavgadır,laf dalışıdır kötü birşey geçmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanç ve çekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı çok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de görüşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gördüğü zaman konuşur küs değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Çevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim için pişman olacağımı söylüyor.Çünkü kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı açmaz yada açar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Yani öyle birşey de var ben demiyorum ki sadece ben küsüm o da konuşmaz benimle bendeBen olsam, asla gitmem ve aramam. Annesini arar başsağlığı dilerdim. 9 yıl boyunca görüşmemiş olmanız annesini aramanıza engel değil bence. Allah korusun benim babam ölse küs olduğum kişinin evime gelmesini, yüzünü görmeyi, sesini duymayı asla istemem.
Yok kanserden vefat etti babası birkaç yıldır hastaydı zaten
Düşman değiliz ama ikimizde birbirimize görmek istemeyen pek arkadan iyi konuşmayan tipleriz çünkü baktım o sallıyor sürekli bende yine tekrarlıyorum kötü niyet dilemeden Allahtan korkarım çünkü arkasından benim için bitti o kadar fesat olunmaz gibi laflar söyledimMesaj ayıp olur ya kapıdan uğra başsağlığı için çok durma corona var, ya da telefonla ara en azından sesini duyarsın corona var o yüzden seninde başın kalabalıktır gelmedim dersin düşman değilsiniz ölüm bu ötesi yok başsağlığı dilenir tabi ama msj atmak da ayıp
Olsun sonrasında konuşmıcaksan yine konuşma ama babası gitmiş acısı var ne fenalık ne fesatlık gelmez aklına sende insanı görevini yaparsın gerisi Allahın takdiriDüşman değiliz ama ikimizde birbirimize görmek istemeyen pek arkadan iyi konuşmayan tipleriz çünkü baktım o sallıyor sürekli bende yine tekrarlıyorum kötü niyet dilemeden Allahtan korkarım çünkü arkasından benim için bitti o kadar fesat olunmaz gibi laflar söyledim
Kavga, dövüş küslük olsa gitmeniz daha gereksiz olurdu zaten, sadece soğukluk diyorsunuz.Gurur değil bu şimdi burada yazıyla yada beni ve karşı tarafı tanımadığınız için tam karakter yapısını yaşadıklarımızı anlatamıyorum büyük kavgalar yaşamadık ama yüzyüze arkamızdan kuyu kazmak dedikodu insanları doldurmak gibi çok şeyler oldu ondan dolayı bir yanım boşver hiç arama diyor ayrıca küsüz dedim de benimki küslük değil ben hayatımdan çıkardım onları düşüncesiyle yaşıyorum
Bizde aslında küs değiliz o da beni sildi bende onu dediğim kaynım bile yalandan sırf konuşuyor muyum konuşuyorum demek için eşimle konuşuyor eşim gördüğü zaman hemen selam verir sarılır o uzak durur arada da diyeceksiniz ki büyük bir sorun mu var hayır yok bizim ev ve araba almamız bunlarıda kredi ile aldık türkiye şartları hepimiz biliyoruz canla başla ödüyruz şu an böyle maddi sorunlar yani onlarında durumu kötü değil belirteyim kayınpederim ev verdi oturuyorlar biz kendimiz aldık daha çok zorlanıyoruzdilenir. Benim biriyle aram bayagı bozuktu ama küsme huyum yoktur. silerim direkt.
kayınpederi ölmüştü. aynı kayınpeder görümceminde kayın pederi. mecbur gittim cenazeye
yanından geçerken başın sağ olsun dedim. cevap bile vermedi gereksiz
Ama pişman değilim yine olsa yine baş sağlığı dilerim..
Çünkü bilirim.. HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR...
evine gitmek fazla olur. ben olsam mesaj atardım..
arayacaksa eşin arasın.
Mesaj olabilir. Benim de eltimle iletişimim yok. Annem öldü ama o bişey yapmadı. Benim de umrumda olmadı açıkçasıMerhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha önce burada açılan başlıklar çom yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle görüşmüyorum.O da görüşmek istemiyor bende.Aramızda öyle kavgadır,laf dalışıdır kötü birşey geçmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanç ve çekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı çok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de görüşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gördüğü zaman konuşur küs değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Çevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim için pişman olacağımı söylüyor.Çünkü kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı açmaz yada açar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Yok kanserden vefat etti babası birkaç yıldır hastaydı zaten
O da coronadan olmustur demiyorum. Taziye ortami corona riski tasiyor. Kimde olacagi belli degil bu meretin riske girmeyin hic. Ama arayin, isterse acmasin kendi bilir. Insanlik sizde kalsin. Mesaj atilmaz boyle bir durumda bence, cok cig kalir.Yok kanserden vefat etti babası birkaç yıldır hastaydı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?