Küs olduğun birine başsağlığı dilenir mi ?

Ya ayni bizimkilerde oyle
Hasta olurlar gideriz
Ama karsiligi yok
Bide kendilerincd kuserler
Bence ailesini arayin bassagligi dileyin
Eltinizle muattap olmayin, simdi arkadaslar diyecelki. Cenaze bu kusluk olmaz ama yasayan bilir

İnsan zaten yaptıklarını üzülüyor sen iyi davranıyorsun karşı taraftan iyilik görmeyince hadi iyiliği geçtim nankörlük görünce kaldıramıyorsun ben başsağlığı dilerim hiç sıkıntı değil ama karşı taraf insanlıktan anlamadığı için ileride kendime kızıcam salak kafam diye

Bir yanım aynen böyle diyor bu zamana kadar yanımda yoktular bundan sonrada olmasınlar

Ya ayni bizimkilerde oyle
Hasta olurlar gideriz
Ama karsiligi yok
Bide kendilerincd kuserler
Bence ailesini arayin bassagligi dileyin
Eltinizle muattap olmayin, simdi arkadaslar diyecelki. Cenaze bu kusluk olmaz ama yasayan bilir
Kesinlikle yaşayan bilir buradan ben kendimi övmek istemem ama gerçekten komşularımla arkadaşlarımla çok iyi geçinirim etraftan herkes der

Yani bide öyle bie durum var onlar karşısında salak durumuna da düşmek istemiyorum

Onlar kötü ama siz değilsiniz aranızdaki fark o. İnsanlık yapıp gittiniz,vicdanınız rahat onların gözüne girmek için yapmadınız. Kendiniz için kalbiniz için yaptınız, bazı insanlar haketmiyor biliyorum ama siz insansınız onlar değil. Kötülüklerinde boğulsun herkes

Mesaj atmayın ya ,lütfen başsağlığı, hastalık gibi durumlarda mesaj atmayın.

Arayın, gidin , ya da hiçbirini yapmayın ama mesaj en kötüsü bence.

Amin Hepimiz insanız hatalarımız illa ki oluyor kimse dört dörtlük değil aramızın böyle olmasında eminim benimde suçum vardır ama karşı taraf çok önemli ben hatamı kabul ediyorum ama onlar kesinlikle değil ve sanki kıskançlıkları biz yapmışız gibi davranıyorlar.Kaynım bile kıskanıyor.kırk kat yabancılar bile eşimle kaynımı gördüğü zaman siz ne kadar farklısınız kardeşin seni kıskanıyor çekemiyor gibi laflar söylüyor bariz belli oluyor çünkü.yinede onlar kardeş kimse birşey diyemez ama eltiler olarak biz el kızıyız birbirimize böyle olmamız normal araya cenaze girmese hiç konuşma gibi bir niyetim yoktu ama şimdi çok kararsızım aklıma yaptıkları gelince boşver diyorum ne düşünürlerse düşünsünler arama

Mesaj atmayın ya ,lütfen başsağlığı, hastalık gibi durumlarda mesaj atmayın.

Arayın, gidin , ya da hiçbirini yapmayın ama mesaj en kötüsü bence.
Daha önceki mesajlarda yazmıştım bana da mesaj atmak sorumluluk benden çıktı ben görevimi yaptım sırf mecbur olduğum için mesaj attım izlemini veriyor özellikle karşı taraf böyle düşünecek ama ben arayıp konuşmak istemiyorum.Eve gitmekte oturup muhabbet etmek için değil kapıdan başsağlığı dilemek için giderim.yani normal bir başsağlığı olmayacak benimki

Ne kaybedeceksiniz ki? İnsanlığınızı yapmış olacaksınız.

Ölüm varsa küslük yapmam illa gitmek zorunda değilsin ara bence

Baş sağlığı mesaj yolu ile dilenmemeli. Ya arayın ya da 5 10 dakika da olsa gidip başın sağolsun diyip kalkın insanlık sizde kalsın. Aynı şekilde sizin bir kaybınız olsa size nasıl davranılmasını isterseniz o şekilde yapın.

Evine gidip başsaglıgı dileyin bugün ona yarın sana böyle durumlarda küslük bi rafa kaldırılır diyelim ki gittin kapıyı açmadı yada açtı ters konuştu sen insanlık ettimişsin ne kaybedersin

Aranızda ne olursa olsun bu başka bir şey. Ya arayın 2 dk konuşun ya da 1 mesaj atın. En iyisi bu

İnsanlık önemli bence bir sekilde bas sağlığı dilemelisin..

Ama bazı burnu havada tipler bunu fırsat bilip laf sokma kendini ağırdan alma gibi muamele yapabiliyor çok gördüm bunlari...

O zaman müge anlı style "Ali ye kibarca bay bay de" dersin olur biter ...

Gitmek istemiyorsan bile bir msj yeterli bence ...

Ölümde cenazede küslük olmaz. Benim Allah korusun bir yakınıma bir şey olsa ve biri sadece mesaj atsa hayatım boyunca nefret ederim o insandan ve haklı bir de sebebim olur. Bu kadar mı insanlığımızı kaybettik? Kadın babasını kaybetmiş arada küslük derdinde pes ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…