- 9 Haziran 2019
- 61
- 29
- 18
- 34
- Konu Sahibi dilosss3404
-
Aynen ben kendimi de yüzde yüz haklı görmüyorum illa bende de suç vardır ama bunlar değişikler biraz pek insanlıktan anlamıyorlarYalnız gitmeyin eltiler zehirli bir yılan gibidir yalnız bukunca zehirlerkendilerini öadur gösterir. Kv. İle gidin ama doğrusu evine gitmek
Ya ayni bizimkilerde oyleAilesi şehir dışında yaşıyor gitmem imkansız
Evet çok değişik ve zor bir durum insan ne yapacağını şaşırıyor mesela kayınpederim sordu aradın mı diye hayır dedim kayınvalidem de belki kız evine gidecek sonuçta babası vefat etti dedi kayınpederim de bir akşam gelin beraber gidelim dedi bende hayır gitmem dedim ama sonra düşününce işin içinden çıkamadım.Ve işi karışık yapanda karşı tarafın tutumu öyle iyilikten anlayan tipler değiller karı koca aynı
İnsan zaten yaptıklarını üzülüyor sen iyi davranıyorsun karşı taraftan iyilik görmeyince hadi iyiliği geçtim nankörlük görünce kaldıramıyorsun ben başsağlığı dilerim hiç sıkıntı değil ama karşı taraf insanlıktan anlamadığı için ileride kendime kızıcam salak kafam diyeBen elitimin çocuğu doğduğunda çeyrek taktım, hediye de aldım. Hatta giderken kek götürdüm. Başka bir zaman onlara bebekle ilgili tavsiye ettiğim bir şeyi e-bebekte görüp aldım, ona gönderdim. Benim bebeğim oldu arayıp tebrik bile etmedi, eşiyle arası kötü diye bizi de sildi. Ama Allah korusun bir vefat durumunda baş sağlığı dilemek için ararım.
Bir yanım aynen böyle diyor bu zamana kadar yanımda yoktular bundan sonrada olmasınlarben olsam asla yazmazdım bu arada onu da söyleyeyim. zamanında bu tip konularda aman ya başsağlığı da dileyeyim artık filan gibi düşünüp hareket etmiştim.
ben erken doğum yaptım. bebeklerim 2 ay hastanede yoğun bakımda yattı. ömrümden ömür gitti perişan oldum. değil küs olduklarım normalde "yakın" olan insanlardan bile arayıp sormayanlar olduç hepsi sırra kadem bastı. o yüzden boşver
Kesinlikle yaşayan bilir buradan ben kendimi övmek istemem ama gerçekten komşularımla arkadaşlarımla çok iyi geçinirim etraftan herkes derYa ayni bizimkilerde oyle
Hasta olurlar gideriz
Ama karsiligi yok
Bide kendilerincd kuserler
Bence ailesini arayin bassagligi dileyin
Eltinizle muattap olmayin, simdi arkadaslar diyecelki. Cenaze bu kusluk olmaz ama yasayan bilir
Yani bide öyle bie durum var onlar karşısında salak durumuna da düşmek istemiyorumYa insanlar okadar kotu kalpli olmus ki oluyu cenazeyi kimse dinlemiyor. Konu sahibine ilk cevabimdada yazdim dayimlarla kusuz. Yengemin 2yasindaki yegeni oldu okadar uzuldum okadar agladimki
Cenaze evine gittik yengemde dayimda ordaydi. Yengem ele gune rezil olmayim diye konusuyomus gibi yapti. Dayim yuzumuze bakmadi
Dusunun yani
Hayir kusmek icin hic bir sorun yok ayni konu sahibinin dedigi gibi biz ev. Bark sahibi olduk diye cekememezlik yuzunden
Onlar kötü ama siz değilsiniz aranızdaki fark o. İnsanlık yapıp gittiniz,vicdanınız rahat onların gözüne girmek için yapmadınız. Kendiniz için kalbiniz için yaptınız, bazı insanlar haketmiyor biliyorum ama siz insansınız onlar değil. Kötülüklerinde boğulsun herkesYa insanlar okadar kotu kalpli olmus ki oluyu cenazeyi kimse dinlemiyor. Konu sahibine ilk cevabimdada yazdim dayimlarla kusuz. Yengemin 2yasindaki yegeni oldu okadar uzuldum okadar agladimki
Cenaze evine gittik yengemde dayimda ordaydi. Yengem ele gune rezil olmayim diye konusuyomus gibi yapti. Dayim yuzumuze bakmadi
Dusunun yani
Hayir kusmek icin hic bir sorun yok ayni konu sahibinin dedigi gibi biz ev. Bark sahibi olduk diye cekememezlik yuzunden
AminOnlar kötü ama siz değilsiniz aranızdaki fark o. İnsanlık yapıp gittiniz,vicdanınız rahat onların gözüne girmek için yapmadınız. Kendiniz için kalbiniz için yaptınız, bazı insanlar haketmiyor biliyorum ama siz insansınız onlar değil. Kötülüklerinde boğulsun herkes
Daha önceki mesajlarda yazmıştım bana da mesaj atmak sorumluluk benden çıktı ben görevimi yaptım sırf mecbur olduğum için mesaj attım izlemini veriyor özellikle karşı taraf böyle düşünecek ama ben arayıp konuşmak istemiyorum.Eve gitmekte oturup muhabbet etmek için değil kapıdan başsağlığı dilemek için giderim.yani normal bir başsağlığı olmayacak benimkiMesaj atmayın ya ,lütfen başsağlığı, hastalık gibi durumlarda mesaj atmayın.
Arayın, gidin , ya da hiçbirini yapmayın ama mesaj en kötüsü bence.
Ne kaybedeceksiniz ki? İnsanlığınızı yapmış olacaksınız.İnsan zaten yaptıklarını üzülüyor sen iyi davranıyorsun karşı taraftan iyilik görmeyince hadi iyiliği geçtim nankörlük görünce kaldıramıyorsun ben başsağlığı dilerim hiç sıkıntı değil ama karşı taraf insanlıktan anlamadığı için ileride kendime kızıcam salak kafam diye
Ölüm varsa küslük yapmam illa gitmek zorunda değilsin ara benceMerhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha önce burada açılan başlıklar çom yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle görüşmüyorum.O da görüşmek istemiyor bende.Aramızda öyle kavgadır,laf dalışıdır kötü birşey geçmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanç ve çekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı çok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de görüşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gördüğü zaman konuşur küs değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Çevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim için pişman olacağımı söylüyor.Çünkü kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı açmaz yada açar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Olum farkli bir sey... bence de dilemeniz gerekir.Küs olabilirsiniz ama ucunda böyle bir durum söz konusuysa dilenmesi gerekir... Gerek konuşarak gerek mesajla..
Evine gidip başsaglıgı dileyin bugün ona yarın sana böyle durumlarda küslük bi rafa kaldırılır diyelim ki gittin kapıyı açmadı yada açtı ters konuştu sen insanlık ettimişsin ne kaybedersinMerhaba hanımlar,
Forumda ilk yazım ve sorum olacak.Daha önce burada açılan başlıklar çom yardımcım oldu inşallaj yine olur.Şimdi sorunuma geleyim.
Ben yıllardır eltimle görüşmüyorum.O da görüşmek istemiyor bende.Aramızda öyle kavgadır,laf dalışıdır kötü birşey geçmedi bunuda belirteyim.Ama kıskanç ve çekememezlik ( biz ev,araba aldık ) durumu vardı bana ve eşime karşı.Diyeceksiniz ki sen nasıldın ona karşı çok mu iyiydim hayır ben her zaman mesafeliydim.Eşlerimiz de görüşmez daha doğrusu benim eşim kardeşini gördüğü zaman konuşur küs değildir hepte iyi dileklerde bulunur ama kardeşi yanaşmaz.Çevremizdeki herkes buna kayınpederim ve kayınvalidem de dahil aramızdaki sorunda bizim haklı olduğumuzu biliyorlar.Neyse fazla uzatmayayım asıl meseleye geleyim eltimin babası vefat etti sizce evine gidip başsağlığı dilemeli miyim ?
Bir yanım git diyor bir yanım i gittiğim için pişman olacağımı söylüyor.Çünkü kendisi biraz nasıl desem cahil biri belki gidersem kapıyı açmaz yada açar kestiremiyorum şimdi.Siz olsaydınız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?