- Konu Sahibi Kimyagereylul
-
ben bildirdim zaten zahmet etmişsiniz.Benim okuduğum hiçbir kitapta bu sapıklığa normal diyen çıkmaz.. Sizi tanımama ne hacet siz beni tanımadan herbokolog olmuştunuz zqten şimdi @Mune yi çağırıyorum..
önceden de dediğim gibi, şüphelerim hem onun sözlerine ve hemde onu uzaktan araştırmam neticesinde yersiz olduğuna kesin kanaat getirdim. Oda doktor olduğu için genellikle hastanelere gidiyor, boş oldukça ya dinlenir yada bilgisayar oyunlarını çok seviyor. yada yalnız terasta çay kahve içer. Ben biliyorum ki O gurur yapıyor yoksa onun istememesi gibi bir durum 16 yıldır pek olmadı. Ha ihtiyacına gelirse, her kadın ve erkek de olduğu gibi elbette isteğini kendide giderebilir, bende yapıyorum ki bunu çok karşılamam.
Dediğim şey eşinize bir şey vermeyin, o şekilde deneyinCanım bende senin gibi düşünüyorum, uyku beş evredir, 2.si Rem evresidir, Rüyanın ilk başladığı evre, burada kaslar gevşer beyin vücut için enerji toplar, zaten burada devreye giriyor bir rüya hali yaşattırıyor. böyle bir kaç kez, deneyip uyanma devrelerine doğru dozu düşürürsem bilmiyorum. belki kendi uyanır uyanmaz devam etmek ister.
Daha öncede birkaç kez böyle oldu konuştuğumuzda çok güldük ama bu sefer bilmiyorum ya bana çok kırgın kızgın konuşmuyorda. Off.. bilmiyorum.
E terazi olarak yazayım o zaman, benimde eşim başak :) o git dese de terslese de vazgeçmeyin, git derken kal diyor aslında.Çünkü Eşimde hep öyle der, Şu hayat da, Terazi ne dostun olacak ne düşmanın der.
Dostun olursa, ayrılığına dayanamazsın, Düşmanın olursa kahrına dayanamazsın der.
Bir başağın kaf dağında ki burnu inip gelir mi kiE terazi olarak yazayım o zaman, benimde eşim başak :) o git dese de terslese de vazgeçmeyin, git derken kal diyor aslında.
Israrcı olun ve sevdiği engel olduğunuz şeyleri ona geri vermekle başlayın işe.
Türk ceza kanununda Uyuyan bir insanı uyutmak mı suç ? İlginç Bu kanunu biz İtalyalılardan almamalıydık.
Uyandığında ejekülasyon sonucunda anlar ama O rüya oldu sanır.
Yalnız ben bu konuların üzerinde çok durmak istemiyorum.
Ben sadece yani sizin başınıza geldi böyle bir şey daha çok Onu soruyorum, Yani insan kızgın olduğu birisine ilgi duymasının açıklanabilecek bir neticesi var mı? Sevgi diyerek kestirip atmakta istemiyorum elbette.
Ve elbette haklı bir kadın olarak gururluyum, ama gururumla da, öfkeme yenik düşüp boşanma gibi bir kararın sonuçlarına da teslim olmak istemiyorum.
Yani bilemiyorum kafamda çok karışık. Barışmaktan bahsettiniz haklısınız, bu tarz bir şey başınıza gelmediyse en kestirme yol barış ne olacak olur. Peki benim kırılan onurum ne olacak söyler misiniz ?
Off offf aynen ne burun hem deBir başağın kaf dağında ki burnu inip gelir mi kieşim başak
Valla bende koç um hemde ikimizde rizeliyiz inadımızı düşün bide benim koç inadım onun eşsiz gururuOff offf aynen ne burun hem debende gurur onda gurur bu evililik nasıl yürür
Yani terazi olarak hislerimi yazdım
Ne güzelValla bende koç um hemde ikimizde rizeliyiz inadımızı düşün bide benim koç inadım onun eşsiz gururuama anlaşıyoruz nerdeyse hiç tartısmayız bile
Daldım konuya ama en radikal barışma şeklim şu olmuştu. Akşam TV izlerken eşime bu gece sevismiceksek ben masturbasyon yapıcam demiştim, izlyebilirmiyim dediMesela bana nasıl bir yol? bana biraz tiyo verebilir misin ?
bizim sorunumuz 15 yıldır var evlendiğimiz ilk günden beri. bu süre içinde farklı doktorlar pisikolog farklı ilaçlar anafranil, lustral, paxil, priğl, bitkisel karışımlar, caylar, macunlar, daha sayamadığım cok var. ön sevişme tamam sıkındı yok ama vajinaya girdikten sonra 10 15 saniyede boşalıyor bulunduğumuz yerdede her doktoru bulamuyoruz. en son iki ay önce özel hastanede ürolojı dok. gitti testisleri ultrasyona almışlar ve hormon testi yapmışlar hepsi normal cıktı doğuda olduğumuz içinde kaliteli doktor bulamıyoruz. ilğilenmiyorlar bile insanla
kaybedecek bişeyimiz kalmadı birde sizden fikir almak istedim umarım sizin tavsiyenizle kurtuluruz ve bende tadamadığım orgazmmı tadarım inşalllah ilğiniz içinde teşekkürler
bizim sorunumuz 15 yıldır var evlendiğimiz ilk günden beri. bu süre içinde farklı doktorlar pisikolog farklı ilaçlar anafranil, lustral, paxil, priğl, bitkisel karışımlar, caylar, macunlar, daha sayamadığım cok var. ön sevişme tamam sıkındı yok ama vajinaya girdikten sonra 10 15 saniyede boşalıyor bulunduğumuz yerdede her doktoru bulamuyoruz. en son iki ay önce özel hastanede ürolojı dok. gitti testisleri ultrasyona almışlar ve hormon testi yapmışlar hepsi normal cıktı doğuda olduğumuz içinde kaliteli doktor bulamıyoruz. ilğilenmiyorlar bile insanla
kaybedecek bişeyimiz kalmadı birde sizden fikir almak istedim umarım sizin tavsiyenizle kurtuluruz ve bende tadamadığım orgazmmı tadarım inşalllah ilğiniz içinde teşekkürler
Bu çok zorlayıcı olmuş :))Daldım konuya ama en radikal barışma şeklim şu olmuştu. Akşam TV izlerken eşime bu gece sevismiceksek ben masturbasyon yapıcam demiştim, izlyebilirmiyim dedi gecenin sonunda derdimizi konuşup çözüp ortadan kaldırmıştık. Bu arada yalnız değilsin gerçekten kavgadan sonraki cinsel birlesmelerin daha tatmin edici olduğunu düşünen biriyim ben. Tabi makul kavgalardan bahsediyorum bizde küfür hakaret filan olmuyor hiç.
Evet belki biraz manupile etmiş olabilirim ama ihtiyaçlarım önde geliyorBu çok zorlayıcı olmuş :))
Aynen aynen Destekçinim :))Evet belki biraz manupile etmiş olabilirim ama ihtiyaçlarım önde geliyor
Bir insanın eşi olmanız ona her istediğinizi,istediğiniz zaman yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Hele ki o bilinci yerinde değilken bunu yapmanızın tecavüzden bi farkı olmadığını bildiğiniz halde bizi salak yerine koymanız da cabası. Kimyager olup burda millete mg mg tarif vereceğinize,önce bir insanın isteği dışında onunla birlikte olmanın suç olduğunu ve etik olmadığını , bunu da rüyalandı sanar uyanınca diyecek kadar da masum olmadığınızı siz de biz de biliyoruz . Kadın olmanızla ve gururlu olmanızı bu yaptığınıza kılıf gibi giydirip masum süsü vermeniz de ciddi anlamda sorunlu bir durum bence. Bi uzman yardımına ihtiyacınız var.Yokk bee ne tecavüzü, dedimya mesleğim gereği etken maddelerle pek haşır neşirim, uykusunu derinleştirdim diyelim
Tamam yaptığım çok doğru değil biliyorum ama napıyım, kadınım sonuçta benimde isteklerim var ve gururum var.
Bu benim ve eşim arasında daha önceden de defalarca olmuş bir şey, ve her barıştığımızda konuşup güldüğümüz bir şey. bunu daha öncede yazdım. Kaldı ki yazılarımı okuyup kimsenin kendisini bir yere koymasını istemem. ama siz kendinizi layık gördüğünüz yere konumlandırdıysanız sizin tercihiniz canım.Bir insanın eşi olmanız ona her istediğinizi,istediğiniz zaman yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Hele ki o bilinci yerinde değilken bunu yapmanızın tecavüzden bi farkı olmadığını bildiğiniz halde bizi salak yerine koymanız da cabası. Kimyager olup burda millete mg mg tarif vereceğinize,önce bir insanın isteği dışında onunla birlikte olmanın suç olduğunu ve etik olmadığını , bunu da rüyalandı sanar uyanınca diyecek kadar da masum olmadığınızı siz de biz de biliyoruz . Kadın olmanızla ve gururlu olmanızı bu yaptığınıza kılıf gibi giydirip masum süsü vermeniz de ciddi anlamda sorunlu bir durum bence. Bi uzman yardımına ihtiyacınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?