KÜS VE ARZULU

Anladim... Sanırım eşiniz hep sizin gelmenize alışmış kendinizde diyorsunuz özür dileyen taraf çoğu zaman benim diye esinizde geleneği bozmak istemiyor sizden bekliyor yani inat ve ego var ipler kocanizin elinde. Ama kendinede yaklastirmiyor diyorsunuz burnunuzu mu sürtmek istiyor olabilir mi.
Sizde hep giden taraf olmaktan sıkılmıssınız haklısınız da.

Dediğim şey eşinize bir şey vermeyin, o şekilde deneyin

Çünkü Eşimde hep öyle der, Şu hayat da, Terazi ne dostun olacak ne düşmanın der.

Dostun olursa, ayrılığına dayanamazsın, Düşmanın olursa kahrına dayanamazsın der.
E terazi olarak yazayım o zaman, benimde eşim başak :) o git dese de terslese de vazgeçmeyin, git derken kal diyor aslında.
Israrcı olun ve sevdiği engel olduğunuz şeyleri ona geri vermekle başlayın işe.

Ne saçma bir konu,ne diyelim gidin masturbasyon yapın o zaman.Adama haberi olmadan bir şeyler verdiğinizi bile yazmışsınız,bir de normalleştirmeye çalışıyorsunuz sempatik cümlelerle.

bizim sorunumuz 15 yıldır var evlendiğimiz ilk günden beri. bu süre içinde farklı doktorlar pisikolog farklı ilaçlar anafranil, lustral, paxil, priğl, bitkisel karışımlar, caylar, macunlar, daha sayamadığım cok var. ön sevişme tamam sıkındı yok ama vajinaya girdikten sonra 10 15 saniyede boşalıyor bulunduğumuz yerdede her doktoru bulamuyoruz. en son iki ay önce özel hastanede ürolojı dok. gitti testisleri ultrasyona almışlar ve hormon testi yapmışlar hepsi normal cıktı doğuda olduğumuz içinde kaliteli doktor bulamıyoruz. ilğilenmiyorlar bile insanla
kaybedecek bişeyimiz kalmadı birde sizden fikir almak istedim umarım sizin tavsiyenizle kurtuluruz ve bende tadamadığım orgazmmı tadarım inşalllah ilğiniz içinde teşekkürler

Mesela bana nasıl bir yol? bana biraz tiyo verebilir misin ?
Daldım konuya ama en radikal barışma şeklim şu olmuştu. Akşam TV izlerken eşime bu gece sevismiceksek ben masturbasyon yapıcam demiştim, izlyebilirmiyim dedi gecenin sonunda derdimizi konuşup çözüp ortadan kaldırmıştık. Bu arada yalnız değilsin gerçekten kavgadan sonraki cinsel birlesmelerin daha tatmin edici olduğunu düşünen biriyim ben. Tabi makul kavgalardan bahsediyorum bizde küfür hakaret filan olmuyor hiç.

Yaşadığınız il ve ilçeyi söylermisin?

Sizin kullandığını söylediğiniz ilk iki ilaç antidepresan ve bipolar kişilik bozukluğu tedavisinde kullanılıyor. diğerini hiç duymadım yanlış yazmış olabilirsiniz. ama İşin üzücü tarafı çok ağır yan etkenleri olan ilaçlar bunlar.

Şimdi şöyle biraz soruşturdum, Sizin Orada bi çok bi hekim yok işin aslı,
Ama Mustafa bey varmış, Mustafa Latif Özbek'miş adı, 7-8 yıllık bir doktor Yeditepe mezunu
Eşinizle görüşün bu doktorla bi irtibata geçsin. Depigra 60mg. normalde ilk hastalara 30mg. başlatılır.
Fakat sorunlarını derinliğine anlatırsanız direkt 60mg.'dan da başlatabilir, Bunu normalde reçetesizde alırsınız sanırım ama fiyatı biraz fazla olabilir.
Eğer bunu almakta sorun yaşarsanız, doktorun tavsiye edeceği Depoksetin etkenli muadil bir ilaç yazar mısınız diye talep edebilirsiniz.

Yani amaç ilaçsa aslında priligy'in üzerine yok ama önemli olan tedavi olduğu için doktor kontrolünde Depigra 60mg. tavsiye ederim.

Sizden ricam lütfen süreci Doktorunuz kontrolünde yapın, sonuçlarını mesajla paylaşırsanız sevinirim.

Geçmiş olsun.

Bu çok zorlayıcı olmuş :))

Bir insanın eşi olmanız ona her istediğinizi,istediğiniz zaman yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Hele ki o bilinci yerinde değilken bunu yapmanızın tecavüzden bi farkı olmadığını bildiğiniz halde bizi salak yerine koymanız da cabası. Kimyager olup burda millete mg mg tarif vereceğinize,önce bir insanın isteği dışında onunla birlikte olmanın suç olduğunu ve etik olmadığını , bunu da rüyalandı sanar uyanınca diyecek kadar da masum olmadığınızı siz de biz de biliyoruz . Kadın olmanızla ve gururlu olmanızı bu yaptığınıza kılıf gibi giydirip masum süsü vermeniz de ciddi anlamda sorunlu bir durum bence. Bi uzman yardımına ihtiyacınız var.

Bu benim ve eşim arasında daha önceden de defalarca olmuş bir şey, ve her barıştığımızda konuşup güldüğümüz bir şey. bunu daha öncede yazdım. Kaldı ki yazılarımı okuyup kimsenin kendisini bir yere koymasını istemem. ama siz kendinizi layık gördüğünüz yere konumlandırdıysanız sizin tercihiniz canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…