- 30 Kasım 2012
- 33
- 3
- 16
- Konu Sahibi avukatzeynep
ben kuşadasına taşınalı henuz 6 ay kadar oldu dolayısıyla gezilecek belli bşlı yerleri biliyorum önumuzdeki hafta nişanlım gelecek nerelere götürebilirim lütfen yardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben gecen geldiğin de zaten millipark,dawutlar,özderede ki can balık tire yakınında ki değirmen, kaplan dağ restaurant vs gbi görülmesi ve gidilmesi gereken resturantlara götürdüm zaten ama ben yemkler acısından ada içerisndeki orjınal mekanları ıstıyorum yol falan sorun degil arabamda var bu konuda yardım bekliyorum![]()
Kuşadasına bayılırım
Evvele barlar sokağını ve çarşısını gezdir.
Bir gününüzü mutlaka şirinceye ayırın.
Kuşadasından Selçuk minibüslerine, ordan da Şirince minibüslerine binerek gidebilirsiniz..
Şahane yöresel yemekleri vardır.Kabak çiçeği dolmasını bir deneyin hele.
Hanım teyzeler el yapımı eşyalar satar orada.Eşarplar taçlar yelekler ve daha neler neler.
Ev yapımı sabunlar ve zeytinyağlar reçeller de cabası .
Sonracıma Efes var.
Efesi de görmesini sağla ...
Kuşadasından selçuklu dolmuşlarına binip ana yolda indirilirsiniz.Oradan biraz yürümeniz gerekecek.
Giriş 25 tl idi iki sene evvel.
Efesten biraz ilerde de Meryem Ana klisesi var.Oraya da uğrarsınız isterseniz.
yardımlarınız için çok tesekkr ederım ben o dedgınız her yere götürdüm zaten nişanlımı:)ben hani farkedemediğim bir yer var mı die demiştim mesela gecen keşfettiğim etchi gibi öyle farklı damak tadı olan yerleri kastettim:)yinede yardımlarınız ıcın sonsuz tesekkürler