Merhaba kızlar :)
Size belki de ilginç gelebilecek bir derdimi açmak istiyorum. Kusememek. Daha doğrusu küssem dahi çok çabuk affetmek.
Pasif bir insan değilim, hatta eşimin dediğine göre biraz cazgır da sayılırım ama insanlara tavır almadıkça haksız olduklarını anlamıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım?
Bunu bir sorun olarak görür müydünüz?
Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.. :)
Aynen öyle.. Zamanında çok büyük bir kazık yedim bir arkadaşımdan. Hayatımı etkileyecek derecedeydi mesela. Su an baksam aman der geçerim yani böyle bir kin besleyemiyorum. Af mi ediyorum yoksa umursamıyor muyum bilmiyorum :)Benim genel sorunum :) şurada yerimi alayım gelen tavsiyelere bende açığım.
Kinci olmadığım için bıraz zaman gecınce hemen unutuyorum kızdığım şeyi sonra defalarca aynı şeyi yaşıyorum sinir olan üzülen ben oluyorum tabi.
Sorun şu, karşımdaki insana tavır alamadığım için o davranışını düzeltme yoluna gitmeyebiliyor. Bugün eşime kırıldım ama birkaç saat sonra barisacagim için ders almamış olacak. Böyle hissediyorum yani :) tabiki bir konu hakkında saatlerce konuşurum ama tavır almak meşakkatli geliyorSorun nedir anlamadım :S Küs kalamamak insan yapısıyla ilgili kinci değilsiniz bu değiştirilebilir birşey değil.
Anlıyorum :) iyi mi kötü mü bilemiyorumBende aynı senin gibiyim küsmeyi bilmiyorum.. Eşime karşı tek değil herkese karşı böyleyim.. Ben bir çözüm bulamadım bu benim özüm diyorum, kendimi böyle teselli ediyorum
Sorun şu, karşımdaki insana tavır alamadığım için o davranışını düzeltme yoluna gitmeyebiliyor. Bugün eşime kırıldım ama birkaç saat sonra barisacagim için ders almamış olacak. Böyle hissediyorum yani :) tabiki bir konu hakkında saatlerce konuşurum ama tavır almak meşakkatli geliyor
Merhaba kızlar :)
Size belki de ilginç gelebilecek bir derdimi açmak istiyorum. Kusememek. Daha doğrusu küssem dahi çok çabuk affetmek. Yani bunlar son zamanlarda benim ciddi problemim olmaya başladı.
Çok şükür ki güzel bir evliliğim var ama bugün eşim beni biraz kırdı. Açıkçası haklı olduğumu düşünüyorum ve geri adım atmak da istemiyorum. Ama bir iki bir şey söylese hemen tav olacak gibiyim. Hatta küstüğümü dahi unutuyorum mesela. Garip bir durum :)
Evet konu çok büyük olsa elbette böyle basit tepkiler vermem ama yine de haklı olduğumu düşündüğüm konularda geri vites yapmak istemiyorum. Özellikle şu sıralar çok yoğun bir hayatım var ve böyle küslükler için bile enerji harcayasim, trip atasım gelmiyor. Meşakkatli geliyor bunlar.
Pasif bir insan değilim, hatta eşimin dediğine göre biraz cazgır da sayılırım ama insanlara tavır almadıkça haksız olduklarını anlamıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım?
Bunu bir sorun olarak görür müydünüz?
Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.. :)
Ama aynı zamanda karşı tarafa bir koz vermek değil midir, nasıl olsa küsmeyecek diyerek? Ya da bilemiyorum belki de bunları planlamak da mantıksızdirbence çok guzel bir huy kusememek, kin tutmuyorsunuz demektir bu.
sorun değil aksine vasıf.
Evet derdim de bu aslındaBir an konuyu ben actim sandim aslinda seviyorum bu huyumu kusluk iyi birsey degil ama karsindaki anlamiyor sanki tavir olmayinca
Haklısınız aslinda diğer türlü daha fazla yipranirdim diye düşünüyorum, çünkü takıntılı biri olabiliyorum işler sarpa sardiginda :))Bende böyleyim.Kin tutmayinca kendimi saf salak gibi hissediyorum:)) Ama kin tutmakta hem insanı hem ilişkiyi yıpratır.Ama bazi hareketlerde tavır almak önemli.Yoksa tepene çıkma durumu oluyor bilemedim şimdi
Aslında bir bakıma iyi, affedici oluşumuz onlara karşı ne kadar büyük olduğumuzu kanıtlar..Anlıyorum :) iyi mi kötü mü bilemiyorum
Evet ben de anlamıyorum, birkac saatten sonra içim daralmaya başlıyor,duramıyorum :) birkaç yıl önce bir yakınım bana darginken vefat etti. Ne kadar zor.. Vefat etmesi ayrı bir şey ama dargınken vefat etmesi bana inanılmaz koydu diyebilirim. Çok haklısınızBende böyleyim millet günlerce nasıl küs kalıyo hiç bilmiyorum herşeyi geçtim ölüm aklıma geliyo yapamıyorum ama seviyorum bu yanımı, eşimi de kendime benzettim başlarda aşırı kinciydi şimdi o da hemen yelkenleri indiriyo karşılıklı olunca sorun kalmıyo şükür
Ama aynı zamanda karşı tarafa bir koz vermek değil midir, nasıl olsa küsmeyecek diyerek? Ya da bilemiyorum belki de bunları planlamak da mantıksızdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?