Küsememek

Aaa benden bir tane daha 😬
Ben de hiç küsemem, uzatamam.
Eşim mesela ben ellemesem uzun süre küs kalır, kavgadan sonra döner totosunu uyuyabilir. Ben sinirden uyuyamam da...
Ben çözümü bulamadım yorumları takip edeyim bari

Merhaba kızlar :)
Size belki de ilginç gelebilecek bir derdimi açmak istiyorum. Kusememek. Daha doğrusu küssem dahi çok çabuk affetmek. Yani bunlar son zamanlarda benim ciddi problemim olmaya başladı.

Çok şükür ki güzel bir evliliğim var ama bugün eşim beni biraz kırdı. Açıkçası haklı olduğumu düşünüyorum ve geri adım atmak da istemiyorum. Ama bir iki bir şey söylese hemen tav olacak gibiyim. Hatta küstüğümü dahi unutuyorum mesela. Garip bir durum :)

Evet konu çok büyük olsa elbette böyle basit tepkiler vermem ama yine de haklı olduğumu düşündüğüm konularda geri vites yapmak istemiyorum. Özellikle şu sıralar çok yoğun bir hayatım var ve böyle küslükler için bile enerji harcayasim, trip atasım gelmiyor. Meşakkatli geliyor bunlar.

Pasif bir insan değilim, hatta eşimin dediğine göre biraz cazgır da sayılırım ama insanlara tavır almadıkça haksız olduklarını anlamıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım?
Bunu bir sorun olarak görür müydünüz?
Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.. :)

Ayni dertten ben de muzdariptim, yavas yavas asiyorum. Sorunun kaynagi dusuk özsaygi kanaatimce. Ben zaten degersizim, o da bana hakettigim gibi davraniyor diye dusunup tabir almadigimizi dusunuyorum.

Yavas yavas bencillestikce tavir almam da kolaylasiyor, sizde de benzer olacaktir. Bir de kendine yapilan yanlisi hatirlamak yardimci olabilir

Back