• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küsememek

Aynen öyle.. Zamanında çok büyük bir kazık yedim bir arkadaşımdan. Hayatımı etkileyecek derecedeydi mesela. Su an baksam aman der geçerim yani böyle bir kin besleyemiyorum. Af mi ediyorum yoksa umursamıyor muyum bilmiyorum :)
Ama hep de o kızdığımız şey tekrar tekrar başımıza gelıyor degılmı , yanı benım öyle en azından ..
Tekrar aynı sey olunca cıddıye alınmadıgımı dusunup sınırlenıp uzuluyorum tepkım daha cok oluyor ama sonrasında tavır alıp sert duramadıgım ıcın bırseyler hıc degısmıyor .

Evlilikte küsmek, trip atmak sorunlari cozmuyor. 2 gun küsüp 3.gün barisiyorsunuz, sorunlar konusulup halledilmedigi icin bir sure sonra bu döngü devam ediyor.
Rahatsiz oldugunuz konuyu konusup halledin en güzeli

Merhaba kızlar :)
Size belki de ilginç gelebilecek bir derdimi açmak istiyorum. Kusememek. Daha doğrusu küssem dahi çok çabuk affetmek. Yani bunlar son zamanlarda benim ciddi problemim olmaya başladı.

Çok şükür ki güzel bir evliliğim var ama bugün eşim beni biraz kırdı. Açıkçası haklı olduğumu düşünüyorum ve geri adım atmak da istemiyorum. Ama bir iki bir şey söylese hemen tav olacak gibiyim. Hatta küstüğümü dahi unutuyorum mesela. Garip bir durum :)

Evet konu çok büyük olsa elbette böyle basit tepkiler vermem ama yine de haklı olduğumu düşündüğüm konularda geri vites yapmak istemiyorum. Özellikle şu sıralar çok yoğun bir hayatım var ve böyle küslükler için bile enerji harcayasim, trip atasım gelmiyor. Meşakkatli geliyor bunlar.

Pasif bir insan değilim, hatta eşimin dediğine göre biraz cazgır da sayılırım ama insanlara tavır almadıkça haksız olduklarını anlamıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım?
Bunu bir sorun olarak görür müydünüz?
Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.. :)
Aaaa ben. :)
Kendilerini konuşarak ifade eden insanlar küsmez ve pek de ağlamazlarmış.
Çünkü konuştuktan sonrası karşı tarafa kalıyor.
Küsmemek benim için sorun değil hatta küsmek/ küsebilmek daha fazla sorun gördüğüm bir durum.
Kendimi detaylıca anlatabildiysem çabuk sönerim.
Kim olursa olsun küs olma durumu bana komik geliyor. Sakinleşmek için uzaklaşmaktan bahsetmiyorum.
İletişimden yanayım, "iletişemiyorsak" büyük sorun vardır, zorlamamak gerek.

Size belki de ilginç gelebilecek bir derdimi açmak istiyorum. Kusememek. Daha doğrusu küssem dahi çok çabuk affetmek. Yani bunlar son zamanlarda benim ciddi problemim olmaya başladı.

Çok şükür ki güzel bir evliliğim var ama bugün eşim beni biraz kırdı. Açıkçası haklı olduğumu düşünüyorum ve geri adım atmak da istemiyorum. Ama bir iki bir şey söylese hemen tav olacak gibiyim. Hatta küstüğümü dahi unutuyorum mesela. Garip bir durum :)

Evet konu çok büyük olsa elbette böyle basit tepkiler vermem ama yine de haklı olduğumu düşündüğüm konularda geri vites yapmak istemiyorum. Özellikle şu sıralar çok yoğun bir hayatım var ve böyle küslükler için bile enerji harcayasim, trip atasım gelmiyor. Meşakkatli geliyor bunlar.

Pasif bir insan değilim, hatta eşimin dediğine göre biraz cazgır da sayılırım ama insanlara tavır almadıkça haksız olduklarını anlamıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım?
Olgunsun belliki..... bende canim cok sıkılıyor hemen barışıyorum 😅😅😅

Ama hep de o kızdığımız şey tekrar tekrar başımıza gelıyor degılmı , yanı benım öyle en azından ..
Tekrar aynı sey olunca cıddıye alınmadıgımı dusunup sınırlenıp uzuluyorum tepkım daha cok oluyor ama sonrasında tavır alıp sert duramadıgım ıcın bırseyler hıc degısmıyor .
İmzamı atasım geldi, bu kadar olur

Küsmek, trip atmak iletişim konusunda sorun olduğunda çıkan bir durum bence. Birşeyden rahatsız oluyorsanız uygun bir dille söyleyin, diğerleri kendi enerjinizi ve vaktimizi alan şeyler.

Eşe gelince durum biraz değişiyor, naz, niyaz severim ben konu eşim olunca😄uzun süreli küsmek değil ama kısa süreli tavırlar oluyor..

Sorun şu, karşımdaki insana tavır alamadığım için o davranışını düzeltme yoluna gitmeyebiliyor. Bugün eşime kırıldım ama birkaç saat sonra barisacagim için ders almamış olacak. Böyle hissediyorum yani :) tabiki bir konu hakkında saatlerce konuşurum ama tavır almak meşakkatli geliyor
Ders almaya niyeti olmayan insan, tavir alsaniz bir ayd a konusmasaniz ders almıyor.

Ne guzel bi kalbin var kindar degilsin yumusak huylusun belliki bununla gurur duyman gerekir keske herkes senin gibi olsa

Ben de böyleyim, eşimle 14 yıldır tanışıyoruz eskiden üç gün küserdim şimdi üzerinde bile durmuyorum. Benim hayatımda bi kırılma noktası oldu affedemeyeceğimi zannettiğim bi süreci affettim şimdi de hiçbir şeye tavır yapamıyorum, ölümlü dünya yea modunda geziyorum 🤓

ne şanslısınız ki böyle bir özelliğiniz var. eşiniz de aynı şekilde.:)
trip zaten çok gereksiz bir şey, işe yaradığı zamanlar elbette ki oluyor. ama bence en güzeli tatlı sert bir tavır alarak sorunları anlatmak. çözmek yani.. tripliyken bazen ters tepebiliyor ve sorun uzuyor..

Dolu tarafından bak

İçinde kin öfke nefret barındırmıyorsun.

Küsen kin tutan Kişiler aslında daha çok kendine zarar veriyorlar.

Sen daha pozitif yaşıyorsun küsen kişilere göre

Zaten yeri geldiğinde karşındakine hak ettiği sözü söyleyebiliyorsan küsmesen de olur.

Söyleyememek çok daha fazla yoruyor insanı

Bu söyledikleriniz beni tarif ediyor üstelik sadece eşime karşı değil herkese karşı böyleyim. Öyle baya büyük sebep olmadıkça ufak tefek şeyler için küsüp kim tutup uzaklaşamıyorum. 2 gün kırılıp içten küssem bile sonra eskisi gibi konuşup neden küstüğümü bile 1 aya unutuyorum :)

Iki gündür kusme konulu dertler okuyorum iki tanesi erkekti küsen erkek çekilmiyor diye.
Bu da kusmek isteyen bir kadın.

Bilmiyorum hangisi daha kabul edilen cinsten 😂

Ben de kusemiyorum.

Konuyu takipteyim.

Biz sorunlari konuşarak cozuyoruz ama insaniz özür de bekliyoruz ama gelmiyor işte kusmeyince.

Back
X