Küsen erkeğe nasıl davranmak gerekir?

Ayrılırım. Tertemiz. Çok net.

Anasına küssün anası barışsın olduğu yerde bırak kaç. Hint kumaşımı sanki ne yapayım diye bize soruyorsun. Hayır birde anneci şaka gibi.

Adamdan vazgeçerim daha kolay .Elin anacı ,küsen ,götü bo... oğlunun ego tatmin aracı olamam.Ha ben değersizim diyorsan tut yapış aman bırakma......

bırakmak gerekir

Oyy prensese bak

Tekmeyı basarım muhattap olmam. Bunlar her zaman aynı. Gıtsın anası emzirsın boylelerını.

En sinir bozucu erkek tipi...
Hiç üzerine düşme, sen uğraştıkça daha da küser, triplere girer. Küsünce tepki vermediğini görsün. Sorarsa da "Yetişkinler konuşarak anlaşır, sen küsünce derdini anlamadığım için problemi çözemiyoruz. Ben de sessiz kalmayı tercih ediyorum." dersin.
Ya o huyunu törpüler ya da iyice küser sen de kurtulmuş olursun.

Sen bu erkekle devam edersen gözünün içinde ışığı bile söndürür, ayrıl gitsin kimse vazgeçilmez değildir.

Ay benim eski nişanlım da böyleydi. Kendi istediği olmayınca surat asar, iki konuşsak çözeceğimiz mevzularda tavır yapıp küserdi. Ben çareyi ayrılmakta buldum valla, hiç uğraşamam. Genel olarak konuşmak yerine küsüp tavır yapan insanı hayatımda tutmuyorum, normal arkadaş olarak bile. Düzgün iletişim kurmayı öğrensin önce.

Küsen erkekten nefrettt

Cekilmez erkeğin küseni Trip atanı eş değil sevgiliniz madem bırakın gitsin

niye huyundan vazgeçirmeye çalışıyosun. Adamın kendisinden sen vazgecmelisin. Biz kadınlar neden düzelir sanıyoruz ki vah giden zamanımıza ve emeklerimize

kocamla, kocamın yaptığı bir şeyden dolayı kavga ediyoruz bu sabah ve özür dilemesi gereken yerde ayrıl o zaman muhabbetlerine girdi birbirimize girdik vallahi. Neymiş çıldırdığım için çığlık attığım için adamı delirtirmişim ölenler bu yüzden ölüyormuş cinnet geçirtirmişim adama. Vallahi bugün onu Evden kovdum kapıyı kitledim her türlü alet edevatı olduğu için kilidi açtı ve ne yaptı biliyo musunuz tuvalete girdi. Eve bi gelsin direkt kapı dışarı edicem kilitleyemiyorum kapıyı. Okkalı bir özür dilemeden de giremez ay bide üste çıkıyor. Nedense onun hatası konuşulurken her zaman konu değişiyor bunu, şunu neden yapıyosun denildiğinde ne alaka cevapları alıyorum. Çıldırmamak için az burada takılayım dedim. Ne dertler duyuyorum

Çıldırdığım için çığlık attığım için adama cinnet geçirtirmişim ölenler bu yüzden ölüyor diyen adam sadece özür mü dileyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…